Uprava origo pistu pokracovani pomoc
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Uprava origo pistu pokracovani pomoc
Chcem se jenom zeptat nebo poradit da se na origo pist privarit material kvuli kompresi mam pist s prohlubni a chtel bych to dorovnat a samozrejme zanechat vykroje na ventily
a dalsi lahudka nechal jsem udelat do pistu vyrezi na ventily ale bohuzel jednu stranu jsem spatne odhadl muzu to zavarit do roviny a pak udelat novou prohluben
a dalsi lahudka nechal jsem udelat do pistu vyrezi na ventily ale bohuzel jednu stranu jsem spatne odhadl muzu to zavarit do roviny a pak udelat novou prohluben
Naposledy upravil(a) badbmw dne 10 pro 2009 20:38, celkem upraveno 1 x.
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uprava origo pistu
no kompresi bych řešil pokud chceš použít seriový písty s prohlubní třeba snížením bloku -já mám sníženej blok, srovnanou hlavu a v pístech prohloubený vybrání na ventily -nejen kvůli snížení, ale i kvůli většímu zdvihu vaček okolo HU...
nic bych na to nenavařoval..nevíš co to udělá s tvarem pístu, co to udělá za tepla, a hlavně tím zvýšíš hmotnost a tím si zkoplikuješ život ve vysokejch otáčkách..
nic bych na to nenavařoval..nevíš co to udělá s tvarem pístu, co to udělá za tepla, a hlavně tím zvýšíš hmotnost a tím si zkoplikuješ život ve vysokejch otáčkách..
honza 2.0 16v píše:no kompresi bych řešil pokud chceš použít seriový písty s prohlubní třeba snížením bloku -já mám sníženej blok, srovnanou hlavu a v pístech prohloubený vybrání na ventily -nejen kvůli snížení, ale i kvůli většímu zdvihu vaček okolo HU...
diky moc za vysvetleni
a chci se jeste zeptat nema nekdo nejaky kontakt na vyrobce pistu podle mich predstav a za rozumnou cenu
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
albrechtmotorsport.cz cena kolem 20 za sadu 4 pístů..
proč nenavaříš hlavu????
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
navarovat do hlavy nic nechci ani nijak upravovat mozna jen kanale atd. radci to resim pistamiKrosmen píše:proč nenavaříš hlavu????
nevím zvyšovat tak jejich hmotnost.Ale samozřejmně to lze.Osobněbych raději šel cestou navaření hlavy a její následné obrobení...
krosmen motorsport .....
tak upravo od origo pistu padla nechal jsem si odlet uplne nove pisty ale s rovnym dnem ale firma me rekla ze zahlubne na ventili me neudelaji a ted nevim jak tam udelat prohlubne na ventili mate nekdo zkusenost s nejakou firmou ktera to dela nebo nekoho kdo by to zvladl
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uprava origo pistu pokracovani pomoc
Tak to myslím zvládne každý soustružník ale ty pisty bude třeba dovážit. Tovární tolerance bmw je tuším +/- 3gr.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP