bacha na tohle - BMW 328i autokostelecka-praha
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7242581" onclick="window.open(this.href);return false;
po telefonu "ma to cesky papiry technickou super vybava dovezeno z německa po prvním majiteli"..prijel jsem..manual, serviska i komplet menu pocitace v aute v italstine.posledni kontrola byla v servisce jen vydrapana..nemelo to CD prehravac,vyhrivany sedacky,skoro nic v elektrice..melo to defakto jen digi klimu,kuzi a multifunkcni volant a zadni okna na elektriku a to je vse...prevodovka take nic moc - kvaltum se moc nechtelo...a to nejhorsi nemelo to papiry, nechapu jak to mohlo mit technickou kdyz to nemelo znacky a schvalenou evidenci..asi to tedy nejak jde ale neslysel jsem o tom..proste mi to prislo cely prolhany takze si davejte pozor...a jeste me prodejce krmil tim ze auta z italie jsou ty nejlepsi na trhu

))
edit: ještě jsem zapomněl napsat že něco chrastilo v přední části motoru, jelikož nemám zkušenosti s řetězáky tak si netroufnu na 100% tvrdit ale podle mě to šlo od řetězu což je samo o sobě divné pokud má auto udáno 130tis najeto