Měl bych dotaz co se dá dělat na motoru mé astry pro zvětšení výkonu . Předem říkám, že auto s větším objemem kupovat nechci : mám 1,6 16V 74kW, má cenu chipnout motor? Kolik by to mohlo přidat? Nebo jaké jiné úpravy a jaké by byly přibližné ceny? Momentálně mám kit přímého sání a laděný poslední díl výfuku. Díky za všechny rady
skoro nic, musel bys udělat hodně rozsáhlou úpravu, abys pocítil nějakou nárůst, to už tě ale pak vyjde o dost levnějc jí prodat a koupit silnější motor
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
C20LET to by bralo špónu jinak by to stalo asi hooodne penez... to uz se asi fakt vyplati koupit jinej motor... ale pokud jinak nedas,tak bych mrknul na nejaky ladeny svody,sani mozna jeste vacky a to uz je penez az az...
nebo si sezen x20xev..z nejake bořky(vectra B) a jen to tam švihni..ten motor jede docela gut.....tata ho mel a zas tak spatne to nejelo....a hlavne tech motoru je dost:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
jiný motor tam snad půjde poznat ne? a nemluvím o přeražení čísel... nebo šlo by udělat výmaz čísel motoru? Třeba ještě na starém motoru a pak to vklidu vyměnit?
Nosound89 píše:jiný motor tam snad půjde poznat ne? a nemluvím o přeražení čísel... nebo šlo by udělat výmaz čísel motoru? Třeba ještě na starém motoru a pak to vklidu vyměnit?
výmaz čísel motoru nic neřeší - vždy zustane v TP Typ motoru a ten ti bude delat problém - resp auto neprojde legalní TK ani evidenckou v případe prodeje, o problémech v případe nechody s těžkým ublíž. na zdraví případne smrtí kdy jde dnes 90% aut na expertýzu ani nemluve ( a to mluvím o případu že by jsi tu nehodu nezavinil... )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Nosound89 píše:nebo šlo by udělat výmaz čísel motoru? Třeba ještě na starém motoru a pak to vklidu vyměnit?
..tak o tom asi nevíš jak už jsme psal nejde o číslo, to se udelá výmaz a je v pohode ale jeste máš typ motoru a ten neokecáš..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Myslel jsem tím, že vím o tom, že když máš v autě něco co není v tp tak když se něco stane tak za to můžeš ty... i třeba když mám jen o málo širší pneu než je v papírech...