Já bych to tipl na Omegu A nebo Calibru, spíš teda Calibru a potažmo možná Vectru A páč maj stejnou palubku
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Koupil jsem to blbě kua já jsem po chvilce hledání našel že to je na calibru ale ten chlápek co mi to poslal tvrdí že to vyndal z astry....což mi příjde blbost.Pak mi pošle fotky tak dam vědět...
Z Astry určitě není. Tenhle BC může bejt z Vectra A (Calibry), Omegy A, Senatora B.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
zkusím to čenžnout s tím chlápkem co mi to prodal,prej za něco jinýho...prej mi prachy nevrátí že jsem to mohl vyměnit za můj poškozenej kterej vůbec nemam,tohle jsem viděl dneska poprvé ...mam dost jako
jojo standa umí, akorát mě nasral jak mi onehda ze srandy (snad ) řekl, že tam mám motor ze sekačky nehrajůůůů