olej vs. voda

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Stroff

olej vs. voda

Příspěvek od Stroff »

nazdarek lidicky uz hodnekrat jste me tu pomohly a jak vam za to velmi moc dekuji aůe ted mam sileny problem a bojim se nejhorsiho coz bude nejspise asi jedina vec ktertou budu moct udelat a to vymenu motoru.ale abych se dostal k jadu veci jel jsem a z nice nic se mi rosvitila kontrolka oleje tak zastavim doleju olej vsecno v poradku chvilku jsem pockal skontroloval hladinu a po 15km z niceho nic vylitne vicko od oleje pod kapotou plno oleje a strasnu hulam a kdyz jsem zastavil a nechal se odtahnout tak druhy den jsem koukal ze nemam vodu v nadobce tak jsem ji nalil a kdyz se hladina ustalila tak jsem si zakouril a kdyz jsem zkusil nastartivat tak vsechen olej letel pres vicko a slo to az pres nasavani vzduchu a pres filtr a kdyz jsem vypnul hned motor abych se podival kolik tam je oleje tak jsem zjistil ze po vytahnuti merky mi vytekal solidnim proudem olej s vodou a v nadobce s vodou bylo sucho a kdyz jsem tedy dolival vodu tak ta se mi stale stracela tak mi mi nekudy leti voda do olejove vany a do motoru a ventylovym vykem ven a merkou taky ven muzete mi prosim poradit nebo je to vazne na vymenu celeho motoru dekuji predem vsem za rady

Stroff

Re: olej vs. voda

Příspěvek od Stroff »

prosim prosim o radu :(

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

Boooze opet.... u jakyho auta ne ??? kazdy auto trpi na neco extra, jinac tohle vypada jako tesneni pod makovici, nebo ti nekde v hlave/bloku vypadla protimrazova zatka nebo ti to nekde prasklo a to potom uz bude chtit novej motor
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Stroff

Příspěvek od Stroff »

maRkusVT píše:Boooze opet.... u jakyho auta ne ??? kazdy auto trpi na neco extra, jinac tohle vypada jako tesneni pod makovici, nebo ti nekde v hlave/bloku vypadla protimrazova zatka nebo ti to nekde prasklo a to potom uz bude chtit novej motor
no je to u favorita tak ze bude lepsi rovnou tam dat jiny motor :cry:

DcSpeedi

Příspěvek od DcSpeedi »

hele zajdi si na http://skoda.panda.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
maji tam forum a je to tam sam škodovkař ti určitě poradí
Řidič

Stroff

Příspěvek od Stroff »

DcSpeedi píše:hele zajdi si na http://skoda.panda.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
maji tam forum a je to tam sam škodovkař ti určitě poradí

dekuji

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“