Kdysi davno jsem je videl v Plzni na 7er a moc moc luxusni.
Uděláme trojvýměnu - V12 dá svoje kola tobě,ty dáš svoje kola mě a já dám moje plecháče panu V12!mirinda píše:kola jsou uzasny... presne tohle se mi moooooc libi....vymenim
mno kdyz mirinda ty kola dostane na boru tak klidohattori_hanzo píše:Uděláme trojvýměnu - V12 dá svoje kola tobě,ty dáš svoje kola mě a já dám moje plecháče panu V12!mirinda píše:kola jsou uzasny... presne tohle se mi moooooc libi....vymenim
20 jeste mozna ale tohle ne noV12 píše:255/30 21" a 295/25 21" mno a sem na tebe zvedav
V12 píše:milánek píše:no a kdy budou na autě?? bude to vypadat zajímavě
cece az sezenu gumy.....
V12 píše:divna to bora
prave ze kdybyb byly, tak uz mam obuto......zvooky píše:V12 píše:milánek píše:no a kdy budou na autě?? bude to vypadat zajímavě
cece az sezenu gumy.....
je videt kde sou prachy
No jasně!V12 píše:Mirinda: cece, takze golf je vlastne A6....mno tak to potom jo....
Takze bora je vlastne taky zmensena A8: A6 je zmensena A8, A4 je zmensena A6, A3 je zmensena A4, a Golf/Bora je oskubana A3hattori_hanzo píše:No jasně!V12 píše:Mirinda: cece, takze golf je vlastne A6....mno tak to potom jo....A protože A6 je na zmenšený platformě A8,vychází z toho jediný - modelová paleta Audi by správně měla bejt A3 - TT - A4 - A5 - A6 - Golf - A8 - R8!
Tak bavite se o Bore a ty sem das fotku A6mirinda píše:Radku jsi typicky muzsky...prekroutil sis to jak se to tobe hodilo
to bylo jen srovnaniARV6 píše:
Tak bavite se o Bore a ty sem das fotku A6
Nevim jestli je to bezny ale je to hnusny, uz je to moc velky, vypada to jak trakarmirinda píše:to bylo jen srovnaniARV6 píše:
Tak bavite se o Bore a ty sem das fotku A6vzpomnela jsem si na sraz v nemecku .. nebo myslis ze tohle je bezny rozmer u A6 ?
ylo to mysleno ze kdyz se chce vsechno jde