Presne takoveho jsem mel (i ten predek, zadek, vyfuk byl komplet od remusu na kadett gsi 16V)ale ve stribrno-zlate jen kola byla jina, styska se mi obcas
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Děkuji ti kado moc, pochcal jsem si židli jinak ty KT1 byly za luxusní cenu... jinak jsem je nevzal chtěl jsem max. 7x15 ale ted jsem rád, asi ale kvůli nim budu muset něco vymyslet s motorem, bud jiného kadetta nebo nevim... těch 60 koní už je tak na pováženou
Btw. to se schválně ta první fotka toho úžasného kadetta jmenuje kubi, nebo to je předpověď mojí blízké budoucnosti...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Já nevím co tomu Kadettovi vytknout, je takřka dokonalý...
No vážně uvažuju, že si pořídím na renovaci jednoho Kadetta GSi 16v, i když mě odrazuje, že nemám prostory... Na druhou stranu po novým roce mám strach, že to všichni raděj pošlou do vysoký pece...
kurvy sockomoušské, takovej blbej zákon může fakt přijít jen zleva
Nevím, co myslíte vy? Je lepší to koupit teď ve "výprodeji" a nebo po novým roce, kdy by i hezčí kousky mohly bejt kolem 10-15 plus přepis 5kkč nevim nevim, sic jsem chtěl něco novějšího, ale mám strach, že těch starších aut a Kadlí taky dost ubyde
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Zdravim všechny dlouho jsem tady nebyl ale zkusim to napravit pomalu shanim dily na přestavbu meho vozu male chutovky dopředu snad se bude líbyt těším se na vaše názory:Rak první věc jsou kola ktere měním z keskin kt1 9x16 na Rh zw 1 předek 8.5x17 a zadek 10x17 příložena fota napoví a jak jinak si alu na voze představit než je přímo vidět
Přílohy
maxi_tuning_130_opel_kadett_13llanta.jpg (138.74 KiB) Zobrazeno 1571 x
maxi_tuning_130_opel_kadett_3frontal.jpg (115.8 KiB) Zobrazeno 1571 x
jej sežeň mi ten typový list prosím, než ty Keskáče prodáš A pod tou kapotou bude změna jak jsi mi na ICQ naznačoval? bylo by to velice zajímavé...
Výborně... Byl bych ti fakt neskonale vděčný, tady na dopravce nemaj technici vůbec estetické cítění, prej tam plechy stačí...
Nahod nám tady nějaké aktualní fota Kadetta... btw. neukážeš se v Kopřivnici na podzim? Docela bych se na Kaďase juknul
tak si procitam tento topic. fotky kadettka jsou moc pekny, teda ten kadett je moc pekny. v mych ocich bych udelal detaily jinak, ale je to na vkusu. ale jednu vytku mam. to calouneni....!!! nezlob se na me, ale moc dobre odvedena prace to podle fotek neni. proc si nezustal u origo stavu???
Ještě mě tak napadá, na kolik to čalounění vyšlo? Mám tady sedačky z GSi 5ks ale prostě jedna skřípe, jedna flekatá, jedna potrhaná, jedna pevná, jedna skládací, tož že bych to sjednotil zadních sedaček mám taky tři kusy, Frisco, GSi a Club
No ještě mám dvě obyčejné takže vlastně mám doma 7ks sedaček z Kadetta, a tři kapoty atd atd
Tolik sedaček nemám ani já v garáži - 3x přední 2x zadní (zadní jsou mi úplně k hovnu, protože cabro má jiné )
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak já : 2 vačky C20NE, 3 písty s ojnicema, chladič, světla - přední zadní, zadní vrata, airbox různý vypínače atd. Na hůrce mám dvě škodovky a jednoho Opla
Hele, možná už jsem se ptal, ale když se vyhnem technice (náprava, těhlice, brzdy, tlumiče, nádrž s čerpadlem usw...) co se teda vše musí udělat na kastli té 1,3i? Je třeba ji nějak zpevnit? Nebo je to fakt úplně totéž?
kubi: kastle budou stejný, myslíš, že pro každý motor budou dělat něco jiného? Třeba cabrio má díru na hadičku ostříkovače k zadnímu oknu (já jsem tam protáh kabely od Check Controlu). Podle mě, všechny kastle jsou stejný a pak už se to liší jenv těch "doplňkách" co jdou vyměnit. Vrakoval jsem jak obyčejného (hatchback, 5 dv., C16NZ), tak GSIčko (hatchback, 3 dv., C20NE) a žádného rozdílu jsem si nevšimnul; po A sloupky je stejné i cabrio.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Já právě slyšel, že GSi 16v má vyztužené uchycení ramen např. tak mě napadlo, jestli ještě něco. Kua nevíte někdo o papírech na GSi 5dv nejlépe bez toho crazy přepisu?
Tak to je fajn, i když já to spíš bohužel vidím na C20NE, na XE nebudou asi penízky jak tak koukám kolik už Lukin zaparkoval do Astry a to dává jen NEčko... že já si tehdy nekoupil rovnou GSi ted ani papíry neseženu a bude to v riťi... každopádně ale chci mít vše v TP, tady se s tím švestky vážně neserou, hlavně s koly, kamarád dostal nedávno dva flastry za týden.... a to tam neměl ani takové bečky od piva
Kaďo: jak seš na tom ty s těma změnama jak jsi říkal? Asi přes zimu co?