Chtel bych Vám představit moji novou praci, je to Toyota Corolla rv 1994 , motor 4E-FE .. 1.3 16v
Koupil jsem ji pred zimou, jako dalsi auto, takovej winter car, ale jak cas plynul, zjistil jsem ze mi tahle
nova Corolla vyhovuje mnohem vic nez ta stara.
A takhle to zacalo:

Pak jsem svoji bejvalou corollku odlozil a venoval sestre.
Rekl jsem si ze se na tuning vyprdnu a budu si spis to auto upravovat tak aby se mi libilo a melo vse
co bych chtel. Proto z tyhle corolly nikdy nebude auto na tuning cup.
Postupne jsem si do auta obstaral el.stahovani oken,parkovaci senzory,alarm,central,automaticke rozsviceni svetel. A dal jsem Corollce i kolecka z moji bejvale.
A takhle vypada corollka potom:

A dale jsem nic neupravoval, nechtel jsem a nebylo proc, a uz se zacal blizit muj oblibeny Relax Meeting a tak v den zacatku srazu jsem se pustil do corollky.
Na radu prisli folie,a cerna strecha:

maskujou ted omlaceny dvere od predchoziho majitele
 maskujou ted omlaceny dvere od predchoziho majitele  to se vam to vubec nelibi?
 to se vam to vubec nelibi? 
 Nicméně ale líbí se my kam to u tebe směřuje jednoduchý, decentní a hlavně podle sebe. Až to bude snížení a bude tam ta optika tak to pro mě bude good
  Nicméně ale líbí se my kam to u tebe směřuje jednoduchý, decentní a hlavně podle sebe. Až to bude snížení a bude tam ta optika tak to pro mě bude good  

Takže jen tak dál a černou kapotu bych asi nedělal, takhle to vypadá líp, řekl bych
 Takže jen tak dál a černou kapotu bych asi nedělal, takhle to vypadá líp, řekl bych