Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Nemá ten Golfík nějaký nestandartní plech pod zadním nárazníkem? Jinak vypadá super, jen by ještě asi snesl snížení a mě osobně se líbí dvouočko ale to je tvoje věc samozřejmě, jinak bezva
Laconi - jj, zadní čelo je neorigo bohužel, mě osobně tam trochu vadí, ale to budu řešit až se bude řešit lak. Další snížení je v plánu, ale už takhle chytám předníma ramenama občas o silnici, tak to želbohu nebude takovej brutal
Mě to na první pohled připomělo stíhačky jak za letu tankují z těch létajících cisteren
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:Mě to na první pohled připomělo stíhačky jak za letu tankují z těch létajících cisteren
Taky mě to napadlo.Jinak moc pěkná fotka
Spyker: Krásný golfína hoši, podle mě nejhezčí Golf je jednoznačně Mk.1 a pak už jde ta úroveň níž a níž
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
MG ZS interier... Tusim ctvrtek cestou do Plzne (resp. takhle jsme jeli pres celou Plzen) na motokary... To tam nikdo nechodi? Krasna trat - jezdili jsme sami nicmene...
A moje nova Honda Supra NA...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ