Takže sme konečně rozjeli "Mražení"
zde jsou naše stránky,ještě nejsou úplně kompletní ,ale dozvíte se na nich oč se vlastně jedná
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
veškeré dotazy rád zodpovím

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
posli tam kousek sveho tela at si mlada uzije vic..Stiloman píše:asi ti pošlu mladou.........vydrží pak víc?
pokud je ten prach z obrusovani materialu kotoucu a desticek tak by ho melo byt min ale jestli to bude pozorovatelny to se da tezko ricthIGGI píše:Najedes 2-3x vic kilometru za stejne ucinnosti a s mensi pravdepodobnosti ze se ti budou kotouce kroutit/vlnit/praskat.maRkusVT píše:takze se budem bavit tak aby to bylo srozumytelny pro vsechny...
Koupim novy brzdy predni, necham je zmrazit ..
Co to s tim udela ???
Najedu x krat vic kilometru ? desky ? ucinnost ? co prach z brzd (cerny) vic ? min ?
dekujem
S tim prachem ti nereknu, to zas az tak nikdo moc nesleduje, ale rozhodne bych necekal ze to bude horsi.
hlavně at brzdíposero píše:mam od kluků mražený kotouče EBC a žlutý desky EBC a práší minimálně...
no na to jak brzdy na hondach za moc nestojí, tak teď nemam problémblázen píše:hlavně at brzdíposero píše:mam od kluků mražený kotouče EBC a žlutý desky EBC a práší minimálně...
když soupeš prstem po stole zmizí ti? nebo mi chceš tvrdit, že se netře?blázen píše:když neubývá materiálu,není tření
jak jsem již jednou zmínil jen doufám že máte svého technologa. Zpracované rychlosti náběhu teploty,dobu atd. Dle tvého tvrzení bych z jakékoli obyčejné konstrukční oceli nebo litiny udelal mrazením materiál vlastnosti třídy 19. není to žádná nová věc,v čechách se používá od konce 70tých let. Když je zpracovaný technologický postup tak potvrzuji že třeba i dural získá až o 30% lepší vlastnosti,nemluvě o ocelich nástrojových.hIGGI píše:
Pokud ho udelas z nastrojovy nebo jiny ocele ktera bude mit alespon 0,4% obsah uhliku, tak ti cryo vyrazne zvysi jeho odolnost/zivotnost.
to moc znali nejsou protože ve slitinach hliníku toho uhlíku moc není. Nicméně vím na co narážíš. Ty mluvís o postupu systémem odlit,obrobit,zmrazit. Ano ne u všech slitin je to účinné. Já mluvím o postupu odlit,vyžihat,opracovat,kalit,popustit,zmrazit. Díky tomuto se v Česku vyrobil jeden z nejlehčíh proudových motoru s maximálním tahem 11t krátkodobým a 9t trvalým výkonem. Obě dvě axialní kola a jedno rádialní o průměru 350 a 550mm(takové větší turboTaboo píše: Nekteri znali lide tvrdi, ze prave diky obsahu uhliku je mrazeni hlinikovych slitin neucine
No to mě právě zaráží,že ani nezjišťujete z jakého materiálu je daná věc vyrobena. Vy by jste přeci zákazníkovi měli říci,tohle je nesmysl mrazit,tady to nebude mít žádný účinek. Ano přišli by jste o výdělek,ale rozhodně by to zlepšilo pohled na firmu jako takovou a zákazníci by se obraceli s větší důvěrou. I já se chystám vašich služeb využít,jenže já si dokážu vybrat sám co má a co nemá smysl mrazit.hIGGI píše:
Nenabizime 1000 koni z 1,5 litroveho atmosferickeho motoru a nase sluzba zakazniky nestoji statisice ci miliony. Nabizime komercni a cenove dostupnou sluzbu pro kazdeho, cehoz v realnem svete dosahnes vzdy pouze kompromisem. V tomto pripade kompromisem v podobe technologickeho postupu ktery je pouzitelny a ucinny na vetsinu materialu. Asi lze u ruznych materialu dosahnout jeste lepsich vysledku pokud se k nim budes stavet individualne, ale to nikdo nezaplati.
no ja to myslel ironicky to Nekteri znali lide tvrdi protože ve slitinách hliníku žádný uhlík není. Tady odkaz jen okrajově o al a jeho slitinách http://u12133.fsid.cvut.cz/podklady/MPL ... %C5%AF.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; jsou popsány jen ty základníTaboo píše:Ano, takhle jsem to myslel, jen jsi mne spatne pochopil - anebo jsem to nevhodne a nesrozumitelne napsal (mel jsem napsat "nizkemu obsahu uhliku"...).Libor12 píše:to moc znali nejsou protože ve slitinach hliníku toho uhlíku moc není.Taboo píše: Nekteri znali lide tvrdi, ze prave diky obsahu uhliku je mrazeni hlinikovych slitin neucine