Fufu nejspise by to bylo 19.9.Puvodne jsem to napsal z zertu. Preci jen je to sem kus cesty, ale kdyby to treba vyslo tak by Petula asi byla hodne nedsena.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Nojo fakt pecka auticko, kdyz na to tak koukam, s tim musi bejt skoda vubec jezdit Co bude na tom displeji na viku kufru, budes tam mit vyvedenej pocitac nebo jen prehravac?
Ty zrcátka co tam chceš dát jsou dost tragický, aktuální co tam máš teď vypadají jako originál M akorát že mají blinkr a u nich bych zůstal. Jináč hezký auto, tak vybírej tak abys nepřebral.
crazyape: neboj nevnucoval by ses mě stačí jen oslovit já se bratříčkuji s každým
Tak a je po finále a já mám bavko pro letošek uděláno, nechtěl jsem sem dávat fotky kufru, páč sem měl strach aby mě nikdo nezkopíroval a zadařilo se nikdo to nemá
Po dlouhém kitování a broušení, nakonec se vše podařilo zahladit a já laminát odvezl k čalouníkovi.
Čalouník odvedl perfektní práci (no bodejď né, když je z rodiny ) , a začal jsem instalovat svou dekoraci, na řadu přišla ješterka
Celý laminát je z jednoho kusu tak se mu tam moc nechtělo, ale nakonec jsem ho přemluvil, pak už jen stačilo instalovat dřevěnné masky a Afrika je hotová , dno kufru jsem nejdříve vytvořil z kartonu a pak následně z 3-jky hliníku a opět nechal čalounit kůží.