alu zapsat do TP

Moderátoři: Berry, m.artty

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: alu zapsat do TP

Příspěvek od m.artty »

qpc: zajdi se optat na úřad. Ale neboj, že ti to zapíšou napoprvé. Vždycky si dokážou něco vymyslet. Mně naposledy řekli, že musejí mít nějaký potvrzení, že ty kola mám na autě. Nechápu proč bych je měl mít na autě, když chci zapsat aleternativní rozměr, na kterém se dokonce cabrio prodávalo. Jak jednou nějakej úředním posere něco v TP, tak jsem z toho jenom problémy :cry:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Martty: Prý je třeba potvrzení o odborné montáži z pneuservisu (kačky do kapsy soukromníkům, jak jinak v téhle zemi...) pak k technikovi "K" na STK, ten si to obejde a pokud si den předtím zapíchal a nic ho nebolí tak je to dobré, dá taky razítko a s tím hurá na dopravku, spolu s tím dokladem TÜV plus překladem. Snad jsem na nic nezapomněl....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

kubi: O odborné montáži mi nic neřekli. To by asi řekli, když bych tam došel s tím potvrzením, že tam ty kola mám. Někdy tam zase zajdu, až budu mít dobrou náladu, a úřednici řeknu, ať se na ty kola jde podívat :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

LOOL nejlepší by bylo si to cvaknout do mobajlu a nebo to postavit pod okno :lol: ale oni si zase vymysleli, že se to musí montovat odborně... no jak s tou prasečí chřipkou, někdo se chtěl napakovat, tak vymyslel blbinu a stát se toho chyt :wink:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“