dal jsem 123 kol .... ruce me budou bolet tak 3 dny
JInak nechapu jak tam ty F1 jezdi .... trat je uzka, technicka a unikove zony jsou betonove bez kacirku takze to tam vcera 2 borci napalili do ochrannych zabran .
Bylo nas celkem kolem 65 aut. K videni tam byly opravdu nadherne kousky ...
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
rád bych viděl kompletní sjetinu z časomíry. Jinak vynikající výlet,spousta adrenalinu,výborná organizace,krásné souboje na trati. Hungaroring jsem si zamiloval.mrzí mě,ze je to pro imprezu taková zátěž a o to víc,že tak nádherně jede. Jirkovi díky za fotky.
jak se vcera bavilo o tom poblikavani SL tak to je dle me nejaky "racing mod" na okruhy do deste... (blika to v pravidelne smycce)
nesouvisi to ani s brzdenim ani razenim, jak se nekdo domnival...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Nejrychlejší Mercedes-Benz SL všech dob je o čtvrt tuny lehčí než výchozí model SL 65 AMG, a přitom silnější než téměř dvojnásobně dražší Mercedes SLR McLaren. Historicky nejsilnější AMG míří do teritoria supersportů.
Dvěma turbodmychadly přeplňovaný šestilitrový dvanáctiválec z verze SL 65 AMG prošel poměrně radikálními úpravami. Má nová větší turba, sací trakt, o třicet procent výkonnější chladicí systém, speciální výfukové potrubí a další vylepšení. Po úpravách motor dosahuje maximálního výkonu 670 koní/493 kW při 5400 otáčkách. To je o 58 koní nebo o dvacet kilowattů více, než má Mercedes-Benz SLR McLaren z dosud nejvýkonnější edice 722
Přesnou cenu vozu výrobce zatím nezveřejnil, nicméně několik důvěryhodných zdrojů píše o částce 309 tisíc eur. To je podle současného kursu asi 8,1 milionu korun.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Byl jsem na tyden v Tyrolsku .... vzal jsem Caterhama a Lubos M3 .
Vyleli jsme pochopitelne na Grossglockner (ja dokonce 2 x) . V celem okoli bylo moooooc peknych cest .... cestu Maria Alm - Bischofshofen a z5 jsem si dal asi 6 x