Distancni podlozky 4x100-5x120 ?
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Distancni podlozky 4x100-5x120 ?
Zdravim, muzete nekdo prosim poradit zda je mozne pouzit nejake distancni podlozky pro disk s rozteci 5x120 na auto co ma 4x100? Jde o to, jestli nevadi rozdilny pocet sroubu.
Dekuji
Dekuji
BMW 535i
Re: Distancni podlozky 4x100-5x120 ?
Nevím, jestli 5x120 zrovna ale kamarád má kola Porsche s nějakou pětidírou na Golfovi 2 čili 4x100 takže by to mělo jít 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ono to neni zas tak jednoduchy, resil sem tohle je proste to nevychazi, musi se to resit dvema podlozkama z 5x120 na 5x100 a pak z ty 5x100 na 4x100
coz mi neprijde zrovna moc idealni reseni, pak sem videl ruzny vyfikundace jako ze to misto na 5 sroubech mel chyceny jan na 4 a pak to vyslo
ale ty dve podlozky na sobe meli v essenu naky skopcaci a dokonce to bylo i s TUV
neni lepsi zkusit nejak poresit naboje? na jaky kare to ma byt? a nebo jeste poresit kola, zavarit a prevrtat

cabrio bukvice
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Mely by jit na tricu, navic jsou ET15 8,5J +20mm podlozka, to poleze asi brutalne co?máca píše:ono to neni zas tak jednoduchy, resil sem tohle je proste to nevychazi, musi se to resit dvema podlozkama z 5x120 na 5x100 a pak z ty 5x100 na 4x100coz mi neprijde zrovna moc idealni reseni, pak sem videl ruzny vyfikundace jako ze to misto na 5 sroubech mel chyceny jan na 4 a pak to vyslo
ale ty dve podlozky na sobe meli v essenu naky skopcaci a dokonce to bylo i s TUV
neni lepsi zkusit nejak poresit naboje? na jaky kare to ma byt? a nebo jeste poresit kola, zavarit a prevrtat
Videl jsem ze typek dela ten typ ze to drzi na 4ech sroubech ze zeleza za 3500,- za sadu
BMW 535i
hele na tricu se da resit zadek z compakta TI tam je stejna naprava s e 30 akorat ze to ma uz 5x120, proste se meni kus za kus, predek je slozitejsi, tam je bud e 30 m3, to ma 5x120 a nebo "bastl" na http://www.e30.cz" onclick="window.open(this.href);return false; se to uz resilo parkrat a je tam i docela dost zajimavych napadu a i lidi co to uz na kare maj a poradi ti co a jak, jinak 3500 za podlozky ze zeleza a jeste docela napicu mi prijde jako dost, nicmene ty v essenu byli jeste o jednu nulu dal
resis roztec kuli kolum a nebo kuli vetsim brzdam? jaky kola na to chces dat? jinak 8,5 et 15 stejne na e 30 dopredu nedas bez podlozek, bude to drit o tlumic, musis dat min tusim 15mm podlozku, to bych se ti mohl podivat jak mam ten samej rozmer na predku a et 12, coz je rozdil 3mm, pokud mas sestivalec, ctyrvalce maji uzsi tlumice a nevim kolik je potreba podlozka na ne

cabrio bukvice
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc za vycerpavajici odpoved
Je to tak ze ja prodavam a ozval se mi kupec, ze to chce narvat na tricu, tak mu zjistuju moznosti.
Jsou to OZ Ceres 17"

Je to tak ze ja prodavam a ozval se mi kupec, ze to chce narvat na tricu, tak mu zjistuju moznosti.
Jsou to OZ Ceres 17"
- Přílohy
-
- Ceres.jpg (53.69 KiB) Zobrazeno 1747 x
BMW 535i
kvuli těmhle kolum na třícu bych taky vymyslel nějakou kravinu,abych je tam prostě dostal 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jj, ty sou fesny, ty je blby "prevarovat na jinou roztec" kdyz nemaji poklicku, k temhle kolum proste patri petidira
takze spis zalezi na typkovi jak moc je chce a kolik je ochoten investovat do toho aby je na kare mel 

cabrio bukvice
Podložky není problém vyrobit já osobně vyráběl několik sad a to bylo ze 4x100 na 5x112 a podložka drží na 4šrouby a kolo na 5šroubů někde jsem to kdysi zahlédl poupravil a vyrobil a není problém tak podložku 4x100 na 4x120 nebude vůbec žádný problém.Dělám novou verzi tak to ještě bude trvat.Ahoj p.s.foto samo mám,ale upřímně nechce se mi ho tady dávat díky kopírování a rýpalům nebo kluků co vyrábí podložky a píšou že to nejde vyrobit a jde
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
http://petjess.rajce.idnes.cz/
Takova podlozka se pouziva, funguje na principu jak psal Kulisek, takze jakakoli kombinace je pak mozna. Jednoduse by se to dalo napsat tak, ze ma uprostred sirky vybrany obvod smerem ke stredu.
No tak ten můj systém je jiný než píšeš.Je to docela jednoduché a montáž velice jednoduchá jen výroba je omezená na obráběcí centrum nebo frézu,sýpku a dodržet přesnost.Jde vyrobit.AhojLuther píše:Takova podlozka se pouziva, funguje na principu jak psal Kulisek, takze jakakoli kombinace je pak mozna. Jednoduse by se to dalo napsat tak, ze ma uprostred sirky vybrany obvod smerem ke stredu.
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
koukni na podlozky.wbs.cz jsem to chtěl taky řešit,tak to uměj vyrobit,cca 22mm silný... jedna díra se tam řeší nějak excentricky...
z 4x100 na 5x112 podložky existujou?

z 4x100 na 5x112 podložky existujou?

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Jo jasně že existujou podložky ze 4x100 na 5x112 a jsou bezpečné jak klasické výráběl jsem i duralové,ale tam je to dost nákladné na výrobu a tudíš vysoká cena.Vrobil jsme cca 5sad 4x100 na 5x112 a jednu v duralu téhož rozměru.Jo jsou odborníci co vyrábějí podložky a tvrdí že nejdou vyrobit a když jsme je kontaktoval a říkal že jdou tak pry né no diskuze se strhla a kašlu na to dělal jsem na objednávku a zákazníci byli spokojeni.Když se chce jde vše.AhojBALI píše:koukni na podlozky.wbs.cz jsem to chtěl taky řešit,tak to uměj vyrobit,cca 22mm silný... jedna díra se tam řeší nějak excentricky...
z 4x100 na 5x112 podložky existujou?![]()