Připojení 5.1 repráků k DVD

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

AlesShi

Re: Připojení 5.1 repráků k DVD

Příspěvek od AlesShi »

Vasekk píše:
Panda píše:
AlesShi píše:so to jepky

totok doporucuju :D
http://www.alza.cz/reproduktory-logitec ... d49597.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
máš s něma zkušenost? asi je plánuju pořídit....

jo to hraje celkem solidně
asy tak :D
hraje to tak hofado
máš plnou tašku jó máš?

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kdyz uz to tady bastlite me by zajimalo kdyz nemam dvd s digi vstupem zda to lze nejako zbastlit, mam u toho htpc a propojit to s tim sice lze ale hraje to jen stereo a ne 5.1 :cry:

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:Kdyz uz to tady bastlite me by zajimalo kdyz nemam dvd s digi vstupem zda to lze nejako zbastlit, mam u toho htpc a propojit to s tim sice lze ale hraje to jen stereo a ne 5.1 :cry:
DVD s digi vstupem? K čemu je na DVD vstup?

HTPC máš propojeno s Geniusy a nehraje 5.1?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Asi by to bylo na novy tema, mam toto kino ktery ale nema vystup abych tam prdnul zvuk z PC, geniusy nemam, jen kino s 5.1 repro

Panasonic SC-HT335E-S

blah

Příspěvek od blah »

pokud chcete 5.1 tak jedine DVD s dts&dd dekoderem.. nebo nejlepe AV reciever.. samo ale musis tahat
zvuk prez digital.. ja to mam propojeny s kompem i s DVD

z kompu optikou a z dvd dig.coaxem
krasne pak muzu z DVD prehravat i DTS cedecka s 5.1 muzikou (dts)... a to je super.. zvlast queeny a pink floyd sou dobre udelany :)

ja mam od yamahy asi za 6k a sem spokojenej.. k tomu 5.1 od yamahy(s prednima sloupovejma) a zvuk super... 100x lepsi nez z tech chrochtatek co se delaj k pocitacum :)
vyslo to komplet asi na 20k ale jako zaklad to staci :) je to fakt o necem jinym
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tak mam opet problem, koupil jsem vcera DVD s DVB-T Sencor SDV-8803T, dnes jsem se k tomu pokousel zapojit Genuis SW-5.1 Value a ani prd. Zapojeny to mam tak, ze ze subwooferu mi vede konektor velmi podobny PS2 a je zakoncen 6ti cinchy (oba predni, oba zadni, entr a sub), ale hrajou pouze tri, jak na mp3, tak na DVB-T, tak na filmu DVD s 5.1...nevi nekdo, jak na to? Nekde domam mam dve rozdovjky cinch, dyby nebylo zbyti, pokusim se je zapojit, ale to mi furt nebude hrat vse, je to tak?

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Jak se dívám na ty Value bedničky, tak nemají pseudo dolby prologic dekodér jako dřevěné geniusy se stereo vstupy, takže smůla. Buď ho nakrmíš 5.1 signálem, nebo zahrají jen 2 bedničky (+sub). 5.1 film ti možná nehraje, protože dvd přehrávače mají defaultně nastaven analogový výstup jako dvoukanálový dolby prologic. Někde v setupu by to mělo jít přepnout na 5.1.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Ondras: pehravac je z Makra a nebyl v krabici manual...nicmene jsem v nastaveni byl, lze nastavit obraz a prakticky vsechno, jen o zvuku tam nic neni... :|

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tak nastaveni zvuku jsem nasel....problem uz je jinde, kdyz zapojim vse, jak ma byt, zvuk 5.1 funguje, ale ne na mym 15 let starym Samsungu, ale na novy LCD ano. Takze to zrejme vyresi nova televize...

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“