Dáš mi na tuhle krasivicu finance Prozvon mi až budeš na skype lognu se
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
společnš musíme říct, že je toto kráska http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7442242" onclick="window.open(this.href);return false;
zase tak špatně na tom není, jen má pár kosmetickej vad, jinak je to tento model
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Mě déčko docela nevadí, moc se mi nelíbí Cčko teda, ale v GSi/OPC je pěkné vše
Nová Astra není špatná, ale že by se mi nějak závratně líbila, to ne. Ona ani Isignie není nic moc, teď jsem si jí nedávno prohlížel naživo a musím říct, že znám hezčí auta co Adam vyrobil.... dneska je to všechno takové moc kulatá a moc to vypadá jako bouda Poslední auta co se mi od Opelu opravdu líbila jsou Astra G, Corsa C a Vectra C před faceliftem. Teď je v automobilismu taková divné éra a zdá se mi, že všechno se znaží nějak přiblížit MPV. Ukažte mi nějaké dnešní auto (kromě BMW), co je opravdu limuzína, třeba jako Omega B. Podle mě dneska už nic takového není....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak dle mého to je tak, že si dnes kterákoli automobilka dává majzla aby nešlápla vedle, a všichni se bojí risknout odvážnější design, v době, kdy je konkurence tak ostrá, by to mohlo znamenat velký problém, kdyby vyrobili něco, co by se nakonec třeba vůbec neprodávalo. Možná proto vypadaj všecky auta dneska stejně. Asi je rentabilnější vést se na té šedé střední vlně, jisté vlně. Ale někde tam je zlatá žíla, a bůh ví kdo ji překopne
Asi to tak nějak bude no.... asi budu muset jezdit celej život veteránama..... teď jsem si vzpoměl na jednoho nového Opela co se mi hodně líbí - GT. Takže na léto GTčko a na zimu nějakýho veterána, jinak to nevidím
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty - jako bys mi mluvil z duse. me osobne nejvic do oka padla VeA a Omega A,B face2. jinak proc neudelat vlajkovou lod jako byla Omega, Senator??? velika skoda!!!
libi se mi tradice u Audi, MB a BMW - maji sirokou paletu aut.
co se tyka designu dnesnich aut - ode mne si uz nezasluhuje komentar!!! kde jsou ty casy poctive plechariny. sorry, ale vzdy na me dolehne jakasi nostalgie.
Watchi: Máme to podobně.... co na tom že jukneš do nové káry a je tam vyjma grillu vše, co na tom že všecky plastíky jsou spasované dokonale, co na tom, že to auto hýří moderníma technologiema, když to nemá tu duši co to mělo..... ted jsem byl na těch závodech do vrchu a ani sem nekoukal na Imprezy, Eva a tak ale u Š110R, 105L, Kadetta GSi nebo Manty B jsem stál třeba hodinu
Kubi - mame to podobny. byl jsem na barumce a nejak me nebrali s2000,eva atd., ale stale vzpominam na casy felicii, civicu... a pak ti veterani. ikdyz to nejsou levna auta, tak si dovoli kolikrat vic nez zavod. specialy.
Koukám, že jsme na tom všichni podobně.... Mně nejvíc padli do oka: Omega A, B a Kadett cabrio (po něm jsem toužil už asi od 15cti). Potom ještě se mi líbí pár autíček, ale nic kromě GTčka už se nevyrábí. Je velká škoda, že už Opel nevyrábí pořádný auto, tj. velkej sedan s náhonem na zadek.
No jo, vyrábí se na základě poptávky největší skupiny a ne dle pár skalních nadšenců ale snad se zase blýskne na lepší časy
Hošani, mám otázku. Mám nabídku na kup šroubů McGard na Kadettka. Všecky parametry sedí M12x1,5 Kužel. Co ale nesedí je rozměr. Ten co jsem nabral na aukru měl 26mm a tendle má 37,6mm.... zkoušel někdo, jestli číslo navíc vadí? Blbě se tydle šrouby sháněj ale o Keksy bych taky nerad přišel...
otázkou je zda nebudou vzadu moc zasahovat do vnitřku bubnu
jinak když se tu řeší ta MV6 tak tahle taky není marná, já osobně bych jí složil k zemi, folie, vyleštit ty kolečka a tradá jezdit http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ga/6920099" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Není špatná, ale podle toho jak jsou poškrábaný vnitřní madla na dveřích bych řek, že má najeto o něco víc než 165 000 km. Říkám to, protože doma máme tu samou (jenom motor 2,5 TDs) a ta má opravdu najeto asi 160 000 km a ty dveřou nejsou zdaleka takhle poškrábané a ošoupaná tlačítka na klimu nejsou vůbec....