-Jakub- píše:no, to bych až tak nesouhlasil, neznám tě a nevím na čem si jezdill, ale moje osobní dojmy jsou že fakt obsah ničím nenahradíš. Tabulkové údaje jsou něco jiného než to co pak zažiješ přímo na cestě. ten průběh výkonu je 100 a 1. Skok CBR 600 a 1000 neposatelný... je to jak psát klišé... prostě 6kilo točíš jak kozu a litra jen přidáš a jedeš. Sám pak poznáš po koupi 6kila že si mohl připlatit a sednout rovnou na litr (ale to si těď určitě neřekneš jak sám vím)
Určitě jsem to nemyslel takto, že bych mohl tabulkově ani jinak srovnávat 1000 s 600 (kdyby byly stejné, bylo by nesmyslem něco takového vyrábět) je určitým faktem a také potvrzeno, že litr má od spoda 100% lepší zátah a vystřelí jako šíp, kdežto 600 se musí točit (tak jak píšeš, a to také připouštím) jen jsem chtěl naznačit že na těch naších cestách, je zázrak už jezdit vůbec na "scooteru a další prostředcích" natož abych osedlal litra "na tankodrom"

Litr dle mě něco geniálního na okruhy (je to věc názoru, také proto souhlasím s tím tvým! je to potvrzeno tabulkově, tak zkušeností)