Ocením každou radu (či nabídku ráfků i s provozuschopnými pneu za 6-8 tisíc max)...
18" ráfky na Octavia I - ano či ne?
18" ráfky na Octavia I - ano či ne?
Před nedávnem jsem pořídil Oktávku 1.8 20v (ne, opravdu nechci vědět, že je to prý nepovedený motor - už jsem to slyšel mockrát), ale spíš by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s 18" palcovými ráfky na tohle auto, nebo jestli 17" jsou maximum.
Ocením každou radu (či nabídku ráfků i s provozuschopnými pneu za 6-8 tisíc max)...
Re: 18" ráfky na Octavia I - ano či ne?
Jenom bych rád upřesnil: jaké rozměry pneumatik bych s 18" ráfky mohl použít, aby mi: a) kola nedrncaly o blatníky, b) policajti nesebrali techničák... nebo jestli je to marné a mam radši jít do 17" 205/40/17, jak jsem se někde dočetl...
zdravim chci se zeptat jak si to vyresil stima rafkama? mas tam ty 17cky? nebo jak uvazuju taky o novych--
mel jsem 8,5*18" s pneu 225/40/18 ET 32 a naprosta pohoda... 
predtim jsem mel 17ky a nejake zhorseni komfortu jsem nespozoroval pri prechodu na 18ky
jo podvozek byl Eibach (predek -60mm zadek -40mm)
predtim jsem mel 17ky a nejake zhorseni komfortu jsem nespozoroval pri prechodu na 18ky
jo podvozek byl Eibach (predek -60mm zadek -40mm)
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No ja mam na GIVku 18tky taky a krome vysokovanych lidi jak se to tam veslo pohodaaa..ale menil jsem i silentbloky za hyperflex..na 18tkach ti bude vse odchazet daleko rychleji, s tim pocitej.. (kord kdyz jezdim neustale po Praze:( tam je to sileny..) ... jinak abych nedrel pri zataceni, tak jsem dal 0,5cm podlozky a skrtnu si jen diky nizkemu podvozku, ale jen pokud opravdu vletim do nejake lochny za kterou bych si sam dal facku 
Tak to rád slyším... asi pro jistotu půjdu do 17", ale kdyby se naskytla šance na 18", aspoŇ budu vědět, že to jde =)
a dík všem za odpověď...
a dík všem za odpověď...
Mohu říci jen jedno, v techničáku máš max. 16", hodně zdarů při silniční kontrole či nějaké nehodě 
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off 

hoj, tak na OI jdou v poho ráfky 8.5 x 18 s pneu 225/40R18 . Kdybys měl zájem, máme krásný, nový a hlavně kvalitní kola zn. Team Dynamics. V Anglii se na nich jezdí všechny soutěže. Dokonce i Renault na nich jezdí F1.
Pokud budeš řešit to, že máš v TP psaný pouze 16", nemůžeš se zabývat tuningem. Já mám v TP psaný 15", do loňska jsem jezdil na 17" a letos dám 19". Neřešim. Kdo neriskuje, jezdí tak jak má, ale nemá to tak hezký:)) http://www.teamdynamics.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud budeš řešit to, že máš v TP psaný pouze 16", nemůžeš se zabývat tuningem. Já mám v TP psaný 15", do loňska jsem jezdil na 17" a letos dám 19". Neřešim. Kdo neriskuje, jezdí tak jak má, ale nemá to tak hezký:)) http://www.teamdynamics.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SWEET PRINCESS
Chovatelská stanice ušlechtilých koček
plemene Cornish rex a Devon rex
vhodných pro alergiky
www.sweetprincess.wbs.cz
Chovatelská stanice ušlechtilých koček
plemene Cornish rex a Devon rex
vhodných pro alergiky
www.sweetprincess.wbs.cz
18" na Octavii jsou v pohodě. Kdyby jsi něco scháněl tak koukni na můj web - http://www.ignoracing.com" onclick="window.open(this.href);return false; Nějaký 18" tam mam- Zaspat 18" do TP není problém. 
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
18" na Oktu jsou ok, jinak mozna bych sel spis do 17" a jak jsi psal rozmer pneu 205/40/17, tak to je rozmer na 17", kdyz se davaji na fabii, na oktu patri rozmer dle TP 205/50/17 (to je rozmer pro origo kola skoda model spider), pripadne by tam slo na nejaky neorigo kola rozmery typu 225/45/17 atd 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange