Vůz Subaru Impreza GT (r.95)

Fotky a nějaké videjka časem. Teď jdu na pivo.
Moderátor: Dave0401
Gratulace !Ozzy_Vita píše:Tak jsem si dneska odbyl svou premiéru v hobby závodech do vrchu. Jelo se ve Vítkově. Jaké bylo mé překvapení po dvou kolech, když jsem zjistil, že jsem ve vedení kategorie 6 (4X4 bez omezení). Pravda, vzhledem k tomu, že hodně pršelo, ti praví závodníci asi netlačili na pilu. Já vzhledem k tomu, že zítra již nejedu, chtěl si to užít se vším všudy a jel jsem jak o život. V posledním kole mě však předstihli dva a já skončil tedy za dnešek třetí. Zkušenost veliká a jistě si nenechám ujít další preťeky.
Vůz Subaru Impreza GT (r.95)
Fotky a nějaké videjka časem. Teď jdu na pivo.
Luke_TDI píše:ozzy jak tam vypada ta cesta ? Je to rozbite ?
Zajeďte si do Šternberka na EcceHomo.. na motorce jsi tam hned.Luke_TDI píše:To bylo prvni co me napadlo kdyz jsem to videl![]()
Chcem si tam udelat vylet s dankem na motorkach tak jestli to ma vubec smysl. Nerad bych tam nekde zahucel protoze tam bude dira.
Ale nepopsatelný rozdíl.. Však uvidíte. ten vítkov je strašně krátký a řekl bych že nudný a povrch horší.. .. cca 1,5 km...Luke_TDI píše:tak vitkov je bliz uvidime kam vyrazime
čus, doporučuji udělat si větší výlet do Jesu. Po 11 na Šumperk a přes Velké losiny po 44 do Jesu. Zvlášť nový úsek - sjezd do Jeseníku je super.Luke_TDI píše:tak vitkov je bliz uvidime kam vyrazime
hele a kde tam v zavade bydlis ??? porpiapade co ti stoji v garazi ???kuchy píše:tomoking píše: Jenom prosím hoši, až budete závodit, nelítejte mi přes Závadu moc rychle. Manželka ráda chodí s mým synem a bíglici na procházky. Nerad bych je viděl někde sražené ve škarpě. Dík
Hanizz píše:gratulujujak jste na tom celkově všichni v pořadí v CRA?
omfgtomoking píše: zavodi tam ostri hosi ... Ze sosnove jsem prijel s pomackanym kufrem, bez leveho zadniho blatniku a poskozenym pravym blatnikem ... o strety neni nouze
F.l.a.n.e.l. píše:omfgtomoking píše: zavodi tam ostri hosi ... Ze sosnove jsem prijel s pomackanym kufrem, bez leveho zadniho blatniku a poskozenym pravym blatnikem ... o strety neni nouze![]()
![]()
![]()
jak jsou na tom ceny dílů???
Kolobrnda Hayabusa.FilipGTti píše:hele a kde tam v zavade bydlis ??? porpiapade co ti stoji v garazi ???kuchy píše:tomoking píše: Jenom prosím hoši, až budete závodit, nelítejte mi přes Závadu moc rychle. Manželka ráda chodí s mým synem a bíglici na procházky. Nerad bych je viděl někde sražené ve škarpě. Dík