CIRE SVETLA versus ZAKON
CIRE SVETLA versus ZAKON
Mel bych takovy dotaz a to jestli se smi pouzivat cire zadni lampy (konkretne tyto http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda ... ira-optika) a jeste cire bocni blikace (tyto http://www.spoilercentrum.cz/shop/cire- ... ace-s2-354 ) a jeste cire bocni blikace ( http://www.autobest-tuning.cz/index.php ... &pocatek=0 )? Kdyz vsechno sviti tak jak ma, tak je to snad v poradku ne? Nebo jestli to nema atest tak se to nesmi vubec pouzivat a na technicke s tim neprojdete nebo jak to teda vlastne je? (nekde sem cetl ze pod zadni cire lampy se musi nalepit cervene odrazky)
Re: CIRE SVETLA versus ZAKON
no tak tie predné čire kryty mozu len tazko svietit ako originál ver mi ze budes svietit vsade ale nie na cestu tie zadné podla mna este policajti a ostatný uniformovaný pretrpia a bočné si daj radsej z golfu číre alebo niečo také
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
Mohl by mi někdo prosím poradit jestli,když si koupím homologovanou zadní čirou optiku,můžu si jí dát na auto,bez toho aniž bych při kontrole od policajtů dostal pokutu?Nebo je to tak,co sem slyšel,že tuhle úpravu musí za velký prachy schválit importer,atd, aby to bylo u policajtů bez problému?Dík
Nikdo nic schvalovat nemusí.Nasadíš a hotovo.
To schvalování absolvoval výrobce a proto má homologaci.

To schvalování absolvoval výrobce a proto má homologaci.
-
mikl->Díky moc za odpověď
,to sem rád
,seriovky mě moc neberou
.Ale když teoreticky třeba mám namontovaný tuningový zadní světla a zastavěj mě policajti,tak když budu mít papír od těch světel u sebe a i na světlech bude atest ´´E´´, tak když mi náhodou budou chtít i přesto dát pokutu,tak se dá nějak bránit?Nebo když bude i papír i atest na světlech, tak mi nemůžou dát pokutu?Ptám se,protože by mě celkem naštvalo mít homologovaný světla,žádný homemade,a přesto dostat flastr.Tunit auto teprve začínám a kromě těch zadních světel a pěknejch alu nic dalšího neplánuju,teda aspoň zatim :DJinak všechno je serie a podle předpisů.Dík za další radu 

teď sebou taky vozíš papír od světel kde je E??? pokud dostaneš flast tak se odvolej na správní řízení kde bude vše projednáno
btw.: stejně žádnej papír ke světlům nedostaneš
btw.: stejně žádnej papír ke světlům nedostaneš
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
No jasný,jenže kdo mi pak zaručí,že správní řízení proběhne v můj prospěch?Zase je jiný platit 500 na místě a 2000 ve správnim řízení...
Víš co jde mi o to,aby když mě náhodou zastavěj a budou mi chtít dát flastr,tak abych měl jistotu, že správní řízení neprojedu.A jak to vlastně řešíte vy ostatní,co už máte homologovaný světla na autech a zastavěj vás policajti?

nikdy jsem to neřešil, prostě na světlech je vyražený E tak mi můžou líbat zadel, několikrát mě dokonce stavěli za tmy a nepřišlo jim divný, že mám xenon 6000K, tak si s tím zbytečně hlavu nelámej, prostě jim ukaž E na světlech a čago bágo fízli
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nevěřím,že pokud kdokoli ať už policie nebo STK uvidí na světlech identifikátory s homologací,že by dělal problémy.
Mám je na autě dost dlouho a nikdy nikdo nic neřekl.Tím,že jsou označena E výrobce garantuje jejich způsobilost podle předpisu ECE R87 a orientace na vozidle splňuje ECE R48.
Buď v klidu.
Mám je na autě dost dlouho a nikdy nikdo nic neřekl.Tím,že jsou označena E výrobce garantuje jejich způsobilost podle předpisu ECE R87 a orientace na vozidle splňuje ECE R48.
Buď v klidu.
-
No tak to je bomba
,no a já už to řešim asi rok a furt sem si myslel,že je to složitý vyběhávání po úřadech.Tak díky chlapi,du teď hned obědnávát nějaký pěkný kousky 

Pokud maj vyrazeny E a u toho nejaky cislo, tak to tu musi uznavat, kdyz jsme v unii.
500 0,9T
hlavně vybírej s rozumem alobal už nefrčíclassictune22 píše:No tak to je bomba,no a já už to řešim asi rok a furt sem si myslel,že je to složitý vyběhávání po úřadech.Tak díky chlapi,du teď hned obědnávát nějaký pěkný kousky
-
->BIGPAPA:Ťak mi poraď nějaký pěkný na peugeot 206,ale Led bych nechtěl,protože nechci,aby mi to někdo vočesal 

kamarád má tyto a nevypadají zle
a tyto by taky nemusely být špatné

neboj "vočesat" to jen tak nejde

a tyto by taky nemusely být špatné

neboj "vočesat" to jen tak nejde

No, ze by nekdo cesal svetla to pochybuju. Maximalne aby do nich nekdo neflak.
500 0,9T
-
->BIGPAPA-Tyhle kousky jsou fakt libový.
Taky jsem je viděl na pár autech.Tak mám 1. favority,ještě se mi líběj ty v chromu,kvůli sladění k barvě auta,tak mám zase ve škole o čem přemýšlet
->Smithy-Ne doslova,ale bratrovi kámoše před měsícem ukradli celý auto a to na něm měl jenom angel eyes,čirou zadní optiku a alu kola,tak proto to řikám,kvůli světlům přijít o celý auto,to zamrzí
.
Jo a když sem u těch angel eyes...,pro ty platí to samý jako pro tu zadní optiku?

->Smithy-Ne doslova,ale bratrovi kámoše před měsícem ukradli celý auto a to na něm měl jenom angel eyes,čirou zadní optiku a alu kola,tak proto to řikám,kvůli světlům přijít o celý auto,to zamrzí

Jo a když sem u těch angel eyes...,pro ty platí to samý jako pro tu zadní optiku?
na chrom se vykašli, není to už IN
ale pokud to nějak splyne s autem tak to nemusí být na škodu, ale pokud máš strach o auto tak nejdřiv pořiď kvalitní alarm
jinak pro AE a DE platí to samý jako pro zadní optiku

jinak pro AE a DE platí to samý jako pro zadní optiku

-
Tak jo,dám na tebe.A pak uvidim,co s těma světlama.Dík za rady,moc mi pomohly,takže zase napíšu