opel omega mv6

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: opel omega mv6

Příspěvek od Berry »

myslim ze tahle omega je v dobrych rukou a koupil si ji clovek co vi co od toho auta ma nebo muze cekat 8) jako MV6 je opravdu motor odpovidajici tomu autu, jednou jsem v ni jel, bohuzel teda v automatu, a svezeni hezky, jen skoda te vahy, ale kazdy auto ma neco :)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

omega

Příspěvek od omega »

Váha je docela dost ale tak píše se že je to limuzína :D tak to nebude vážit 1000kg ale motor s tou váhou nemá problém a ty kola co tam sou vzadu myslim 255/35r18 v předu 225/35 r18 tak to sedí uplně skvěle ale když se vipne TC tak na plnej plyn se dá jet zatáčka smykem :twisted:

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

omega:možná otázka mimo, no :D Jen tak mě to zajmalo, sem byl předtím s kámošama venku a jelikož mám nejmenší motor-dvoulitr, tak jsme se chvilku bavili o spotřebě :D
Mě je šumák spotřeba, pokud se vejdu do desíti u dvoulitru.U třílitru bych už spotřebu neřešil vůbec, to by se z toho člověk zbláznil.Ono tadle na krátký vzdálenosti nebo za studena i to slavný tédéíčko vykazuje neslušný hodnoty na PC.Ale ta omega je krásná a kombík je úžasnej....
svět dospělých je pro mne záhadou......

omega

Příspěvek od omega »

Dá se na tendle model koupit vůbec laděnej tlumič?

omega

Příspěvek od omega »

tak sem to dneska umyl a vyčistil kola no a výsledek? krása jukněte sami
PS:těch kosmetickejch vad si nevšímejte :)
http://3000.rajce.idnes.cz/oplik/" onclick="window.open(this.href);return false;

omega

Příspěvek od omega »

http://www.youtube.com/watch?v=icbUeYCmwoI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false; tak todle dělal minulej majitel mý omáčce .TEN ZVUK JE SUPER :rock:

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Za tyhle prasarny bych lidi zabijel !!!!!
uz neni - Opel Omega B 2,5V6
PT Cruiser 2,2CRD limited
pracant Felator 1,3 LPG
Renault Laguna Grandtour 1,6 LPG

omega

Příspěvek od omega »

Já ani ne taky to někdy udělám teda spíš jezdim smykem než abych se takhle točil dokola jak magor spek

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Hmm uprimnou soustrast tvymu auto, na to ze je to B cili minimalne 10 let stary auto no potes. Chudak diferak a ostatni veci, na tohle Omuska stavena nebyla :( jeste k tomu na takovejch kolech. Videl si na cem se driftuje ? na 18" to rozhodne neni.
pracant Felator 1,3 LPG

omega

Příspěvek od omega »

Nebyli no ,ale tak když si mladej koupí auto se silnym motorem a pohonem zadních kol tak co se stim dá jinýho dělat :)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

omega píše:Nebyli no ,ale tak když si mladej koupí auto se silnym motorem a pohonem zadních kol tak co se stim dá jinýho dělat :)
Jezdit ne? Taky občas jezdím Omegou (2000, 2,5 TDs) a nemám potřebu s ní dělat píčoviny.... ono to ale možná bude tím, že není moje :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

omega

Příspěvek od omega »

Tak někdy když jedu na plochu tak si zablbnu ale to neni tak asto zatim sem to udělal jednou nemám zas tolik peněz abych furt kupoval ND spek

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Tak Omega neni zadnej rychlik, ani MV6, je to relativne prumerny auto na jezdeni. Ta vaha ho degraduej nekam jinam, ma relativne hodne lehkdej zadek. Tphel auto je na dalnici nasadit 200 a kolebat se v pohldnejch sedackach.
Urcite to neni na praseni na silnici na drifty :nono:

Samozrjeme kazdyho vec, jeste, ze tohle muj kousek nemusi trpet. Dovedu to pochopit na snehu, tam je tak lehka prdel, ze to ujizdi i na mirnym poprasku, mozna jeste vodu, ale na suchym asfaltu to je brutus.
pracant Felator 1,3 LPG

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Krucaj ale ceny těch Omeg jsou vzhledem k úrovni komfortu a bezpečnosti docela slušné, moc by se mi tohle vozítko líbilo, a že papá by mi moc nevadilo, za nějakej ten rok dva, až budu potřebovat denně lítat do práce tak Omega bude v top 5 výběru... zatím lítám Kadettem ale ospalý slalom mezi kanály v 6 ráno rulezz :-D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Me to moc nezere sem spokojenej na 18" 225/45 si to veme jakymkoliv stylem jizdy do 11L na, zimnich 15" pri setrny jizde se dostanes v pohode na 8,2L.
pracant Felator 1,3 LPG

omega

Příspěvek od omega »

No jo mě láka v zatáčce dát plnej plyn,auto trochu trpý ale když je udržba tak to snad zvladne ...Nevim jak je to možný ale přři stěhování když bylo auto plný věcí ak sem jel po městě na spotřebu a jel sem za 7.8l sem myslel že mi chybí ta jednička před sedmičkou ale ukazovalo to správně JE fakt že sem jel více méně setrvačností do kopce sem plyn trochu polochtal :lol:

Kein

Příspěvek od Kein »

omega píše:http://www.youtube.com/watch?v=icbUeYCmwoI&NR=1 tak todle dělal minulej majitel mý omáčce .TEN ZVUK JE SUPER :rock:
Upřímně, po takovým člověku, bych si auto teda rozhodně nekoupil :rock: Já mám rád velké luxusní sedany, sám jeden mám, ale vidět jak nějakek kokot dělá s mým autem toto tak bych ho asi nakopal, neboť to pak dost vypovídá o tom jak se k tomu autu choval v běžném životě.

každopádně ve mě hrklo, když jsem viděl toto video na jůtubu:
http://www.youtube.com/watch?v=SFcsoB3-UKA" onclick="window.open(this.href);return false;

Moje totiž vypadá naprosto identicky - zlaté brzdiče, bílé boční blinkry, černá maska, interiér, kola ale pak jsem si všimnul mini lištičky nad čelním sklem a jiné loketní opěrky...ono nutně neznamená ža auto musí být vrak, ale únava podvozku a jeho výměna pak potká tebe, nehledě tomu, že většina mladých lidi vytáčí auto za studena jako magoři, a pak nadávají a brečí na značku jaký jeto shit když jim odejde nebo začne žrát oil, tyhle auta na to prostě nejsou dělaná.

S velkým sedanem máš jezdit takhle http://www.youtube.com/watch?v=G8Zp4aDtL4Y" onclick="window.open(this.href);return false; pasáci mají jezdit klidně spek
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

omega

Příspěvek od omega »

Jo no podvozek je hodně dojebanej všechno tam klepe silentbloky vymlácený naštěstí to měll jen dva roky a nebyl moc bohatej takže nejezdil furt páč by to nemoch uživit spek

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Hm tak ja, kdyz jsem koupil Omegu, tak sem zacal rozvodama 3 kladky + remen (totzny s MV6), dalsi byl klinak, tohle bys mel udelat jako prvni.

- Olej menim po 8tis (LiquyMoly MoS2 10W40 - jak kaze vyrobce)
- palivak
- cepy novy, stabilizacni tyce novy
- ulozeni tlumicu novy
- zadni tulmice novy
- vyfuk komplet novej 2 tlumice 2 vetve + koncovej tlumic
- svicky Denso Iridium Power (6x 450,-)
- komplet brzdy zadek + predek TRW
- kazdej rok, vzduchovej filtr a kabinovej + dezinfekce klimy,
- kazdej rok pred zimou nastrik spodku
+ milion dorbnych veci, ktery bych musel vypsat z moji mini servisky

dlouho dlouho nic ...... a nic
a ted az mam investice vyreseny tak sem koupil 18" kola + novy gumy NE OJETY !!!

a ted zase dlouho dlouho nic :)

A verim, ze to moje auto je v 10x lepsim stavu nez kdejakej Pasik B5,B6 rokem nad 00

Tohle je u me servis a pak se rad projedu to jo, ale zadny drifty a kurveni auta. Jka se tady uvedla za tohle bych snad sekal ruce.
pracant Felator 1,3 LPG

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Kein:

Hruza, borecek ma plnej kotel hodi to smyk a pak to chcipne a de. To je naprezdrzku. Tohle pokud me neklame pamet, je V5 uz s hnanym predkem, takze zatahoval zrejme rucku co ?
pracant Felator 1,3 LPG

omega

Příspěvek od omega »

No densa mi v tom moc dobře nepracoali hodil sem tam normální boschky a šlape jak víno volej se doporučuje 5w30 GM A3/B3 rozvody sou na cestě i s klínákem na ty čepy tlumiče no komplet podvozek se musim podívat eště před zimou

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

U takhle staryho auto bys musel vse komplet pretesnit a pak si mozna dovalit ridkou Full syntetic.

Je to na kazdym.

Jinak knizka je CCMC-G4 polosyn a plno syn CCMC-G5

Kazdopadne je nejlepsi davat co predchozi majitel a ten stejnej olej dodrzovat.
pracant Felator 1,3 LPG

Kein

Příspěvek od Kein »

Arnie_one píše:Kein:

Hruza, borecek ma plnej kotel hodi to smyk a pak to chcipne a de. To je naprezdrzku. Tohle pokud me neklame pamet, je V5 uz s hnanym predkem, takze zatahoval zrejme rucku co ?
No V5 to není, je to klasický řadový pětiválec a první Volvo předohrab, takže ručku zatahovat musel, navíc zrovna u 850ky je ručka naprosto mini - jen na stání, neboť to má vzadu kombinovanou brzdu (kotouče i buben, stím že pedál brzdí kotouče a ručka brzdí bubnem) takže jí musel dát taky zabrat, je to prostě kokot, jinak motor nevypnul, takže se mělo čas aspoň turbo trošku dochladit

Jink k tomu servisu cos psal - rozvody jsem taky měnil a nezajímalo mě v jakým byly stavu, protože riskovat potkání motoru je na přesdržku, a měl by je vyměnit každej kdo si koupí takový stroj neboť riskuje celé auto. Třeba svíčky jsou propálený většinou u každýho auta z bazaru, takže to je taky vlastně taková věc s kterou musí člověk počítat stejně jako výměna kapalin. To ostatní se už odvíjí odtoho v jakém je to auto celkově stavu. Já třeba měnil brzdy až teď, byly totiž oukej. Jinak jsem člověk co musí mít auto v top stavu takže řeším i maličkosti typu chybějící záslepka v nárazníku apod. :rock:
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

omega

Příspěvek od omega »

Hele bude stačit když dám místo tá krabice konusovej filtr od KN a nákou hadici která by na něj foukala studenej vzduch ?

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

spíš dej vložku KN
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

omega

Příspěvek od omega »

Aktuál
Přílohy
Fotografie 0008.JPG
Fotografie 0008.JPG (48.01 KiB) Zobrazeno 2103 x

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

menší foto by nebylo :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

omega

Příspěvek od omega »

stačí :)
Přílohy
opel.JPG
opel.JPG (133.94 KiB) Zobrazeno 2098 x

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Nechceš hodit fotky tvého auta ke mně na OmegaWEB? http://www.opel-omega.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

omega

Příspěvek od omega »

Klidně řekni kam?

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“