A4 autorádio + vše kolem

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

A4 autorádio + vše kolem

Příspěvek od Rolljoin »

tak už přišlo i na moje rádio a pomalu se dívám po něčem co by se mi hodilo do auta.

Moje možadavky jsou aby hrálo to je asi tak všechno. Jsem maximálně spokojený s kazetovým rádiem co tam mám, zvuk mi přijde super takže je asi všem jasné že nepotřebuju nic extra ale hlavně dám nato jak vypadá.

Chci aby vypadalo jako by tam bylo od novoty takže černé, jednoduchý design, červené podsvícení.

zatim favorit:
CLARION DB 189RMP http://www.hifik.cz/produkt.php?id=691" onclick="window.open(this.href);return false;

nějaké zkušenosti bo nabídky na něco podobného bo lepšího?

A teď druhá věc. Co všechno budu potřebovat na to abych ho zapojil? Asi nějaké redukce a taky kryty kolem rádia pač origo je větší. Kde to sehnat?

Mám audi A4 avant B5 97 rok

jo a vzadu v kufru mám origo asi subwoofer bo co to tam buší :lol:

nejsem hifista tak sry za mé lamerské dotazy :help: tak se mi nesmějte a rači poraďte 8)
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

tsin

Re: A4 autorádio + vše kolem

Příspěvek od tsin »

ahoj, jestli ti muzu doporucit (po zkusenostech lidi z audiklubu) tak nekupuj novy radio ale kup vyssi radu co se davala origo do audinek, hraje super a kdyz das hlavne na design tak nemusis resit to ze tam musis davat ucpavky ptz v origo audi nejsou diry na 1din ale vetsi tkz kdyz tam strcis 1din radio tak mas po pravy a levy strane diru dovnitr do palubky..
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

rád bych dal origo audi ale když mrkneš na ty ceny co si za ně nekdo dokáže říct :? navíc jsou včechny co by mi tam pasovali jen na kazetu + changer za který chcou věčinou další raketu :(

kamoš měl v A4 takové záslepky po boku rádia a nevypadalo to vůbec špatně jen nevim kde je koupit. Stejně tak asi nějaké kabely bo redukce na zapojení. Vlastně nevim ani co je vše potřeba.

edit: tak ty záslepky jsem už našel nějaké. I když 4 kila mi přijde dost http://www.svet-nakupu.cz/vestavny-kryt ... -dp-48962/" onclick="window.open(this.href);return false;

edit2: tohle už je lepší http://audi.autodoplnky.cz/audi-a4/rame ... a8-s255288" onclick="window.open(this.href);return false;

tsin

Příspěvek od tsin »

ja sem to kupoval kolem tech sedmdesatikacek
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

nemá někdo foto clarionu nějakého podobného? svítí to červeně bo spíš oranžově? dik

remix

Příspěvek od remix »

mě audi vykradli a tak jsem chtěl koupit něco levného co dokáže mp3 (nejsem náročný posluchač) .. tak sem si sehnal Sony CDX-GT220

Obrázek

bílé písmenka mi pasují k bílým číslům na přísrojovce a červená tlačíka pasují ke všemu ostatnímu. Ty záslepky místo origo rádia se daj na aukru i celkově na netu sehnat za pár kaček. Stejně jsem toho názoru, že do audi pasuje co se vzhledu týče jedině a nejlépe originál audi rádio.. ale strašně mě sere, že se nedá rádio vyndat a tak to láká ty feťáky zlodějské .. :( až se přestěhuji na stálo na barák, tak si koupim origo Navi + a budu nadmíru spokojenej :)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

barry

Příspěvek od barry »

ten clarion je super...není to úplně červená ale hodně tmavě oranžová...koupil jsem ho do firemního dobla a podsvícení pasuje jako z fabriky ;-)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

ideál dik, a hraje dobře? chtěl bych aby to hrálo aspoň tak dobře jak to původní.

Nad tím sony jsem taky přemýšlel. Ale na tom clarionu se mi líbí ta kalkulačka a takový celkově design staršího rádia že by mohl vypadat jako origo :-)

remixi jak jsi ho zapojil, dá se jen jednoduše vyměnit kus za kus bo potřebuju na ty káble nějakou redukci bo něco.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Pritelkyni jsem koupil tohle radio, aby mela co poslocuhat cestou do skoly (140km denne)...sice se zelenym podsvicenim, ale to nicemu neva. Hraje skvele, za ty prachy jeste lip - nove me stalo 1699Kc.

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

kdes ho koupil za ty prachy?

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Na Aukru, ale uz je to pres rok. Kdyz porovnam Clariona se Sonakem, co mam v aute ja podobne tridy, tak Sonak je proste hruza. Ale ma dalkovy ovladani, coz pro me byla priorita.

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

tyjo a k čemu je tak důležité to dálkové? nějak jsem to nikdy nepochopil. Tak max když chceš někde dělat šou a machrovat že to ovládáš z venku ale při jízdě nevyužitelné si myslím.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Zvenku jsem to nikdy nezesiloval...ono s origo reprakama se ty parady moc delat neda. Takze na machrovani to rozhodne neni. Dneska ke kazdymu DVD prehravaci do auta a k lepsim radiim je automaticky dalka. Jedinej muj kontakt s radiem je kdyz nandavam/sundavam panel...dalkovy ovladani mam v pravy ruce a znam ho nazpamet, tak se muzu venovat rizeni.

Korálek

Příspěvek od Korálek »

Třeba
http://www.ahifi.cz/autoradia/kenwood-kdc-w3044ay.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ahifi.cz/autoradia/clarion-cz109er.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

teď mě napadlo, otázka na remixe popř ričmu a ostatní co maj A4, když koupim to rádio a ty plastové kravinky okolo, jak tam to radio drží? to nepotřebuje nějaký plechový rámeček? dryží na těch krytkách? nějaká blbost se mi zdá. Dik

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“