To je dočasný bratře nebojMišák píše:já prachy nemám a jezdí za mnou skoro každej den![]()
![]()
musíte si to umět vychovat![]()

No ja to napsal ale nakonec smazal...MComb píše:Když nemáš prachy tak ti ženská uteče jo.To tě teda litujuRabuKate píše:jo a zenske jsou taky srdecni zalezitost, ale jakmile nemas prachy tak ti utece...MComb píše:Tuning je o penězích?Styď se.Vždyť je to srdeční záležitost
že si umíš udžet ženskou jenom prachama... Nebo si asi sháníš fifleny s umělíma nechtama a rypákem nahoru,ale sorry takovejm se vyhýbám
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak já vyrostu pane dospělíRabuKate píše:No ja to napsal ale nakonec smazal...MComb píše:Když nemáš prachy tak ti ženská uteče jo.To tě teda litujuRabuKate píše: jo a zenske jsou taky srdecni zalezitost, ale jakmile nemas prachy tak ti utece...že si umíš udžet ženskou jenom prachama... Nebo si asi sháníš fifleny s umělíma nechtama a rypákem nahoru,ale sorry takovejm se vyhýbám
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak pro ty co to nepochopili, tak:
A ti co nemaj prachy jako ja, tak si musej najit dobrou babu ktera sice taky moc nevydela, ale podporuje Tunerskou vasen stejne jako vy...
Takze Pekna kara + dobra baba = dobry zivot... (v mem pripade, kazdy ma jine priority)
Ale pokud si myslis ze baba a tunene auto nepotrebuji penize, tak asi jeste budes muset vyrust...
To je teda pravda, protože ať je mojeMComb píše:Když nemáš prachy tak ti ženská uteče jo.To tě teda litujuRabuKate píše:jo a zenske jsou taky srdecni zalezitost, ale jakmile nemas prachy tak ti utece...MComb píše:Tuning je o penězích?Styď se.Vždyť je to srdeční záležitost
že si umíš udžet ženskou jenom prachama... Nebo si asi sháníš fifleny s umělíma nechtama a rypákem nahoru,ale sorry takovejm se vyhýbám
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ty moji nastesti taky ne (soucasny) ale bejvala byla pekna krava, co se prachu tyce...Chip píše:Si kuř.. se ji držím jak nejvíc umímI.C. píše:Je jedna z mala, ver mi a drz se ji.Chip píše:To je teda pravda, protože ať je mojejaká koliv, tak o peníze ji opravdu nejde.. To už bych byl od začátku bez baby