Vrku, Pěknej rendl, koukal jsem ve Vyškově když jste dojeli a pak v Olympii na střeše

Jyrgen píše:plechy nejsou kolaPernick píše:Proč si všichni hned myslí, že chci rat?chci jen velký kola
vrkuboy píše:To vypadá že tenhle stěhovák, zvládne potrápit hodně aut![]()
díky díky,no na kombíka to jede docela slušně:)kolikrát se kdo diví co se ho to drží-moc lidí to auto nezná:)ps pernick v tom jel tak může hodnotit:)Pernick píše:vrkuboy píše:To vypadá že tenhle stěhovák, zvládne potrápit hodně aut![]()
neskutečnej nářez tahle atmosféra
JJ TAM BÝVÁM ČASTO...BYL SEM U KÁMOŠKY KTERÁ TAM HOKNÍ:))DÍKY PANE:)ps taky sem se po Tobě díval..máš na autě nejaký bbs kola ne?thomaZ píše:Květoslávek: Dneska jsem tě počítám potkal na ÖMW na Sportovní. Pěkný to máš.
sem si říkal že sme po sobě koukali....no zmizel sem za kaámoškou a přítulí dovnitř....pro znalé za Martinkou a Iwet:))thomaZ píše:JJ, ten tlustej fotr, to jsem byl já.![]()
Sem myslel, že Tě potkám vevnitř, a nic. Si asi zmizel s tou kámoškou v zákulisí.
Su pro, až bude existovat termín, rád se přidám.Katy píše:...hele, co udelat nejaky "dejchánek" kdyz se tady na foru pekne slejzame, tak se sjet nekde v "meku" či podobně na kavu nebo žvanec ? ..