Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Kdybys to viděl živě tak pochopíš že je to hezký kikáne zasranejZemi píše:Ty pico nemuzu si pomoct ale to je fakt ugly.

já jsem pro, pošlem ho s Paroubkem na Mars zaprvé budou mít skupinouvou slevu a zadruhé tam si Seata nebude moct vzítTakeshi píše:kdo je pro abysme se složili na měsíční dovolenou pro tomyutka abychom aspon chvili nevideli ty epesy

taky jsem proBIGPAPA píše:já jsem pro, pošlem ho s Paroubkem na Mars zaprvé budou mít skupinouvou slevu a zadruhé tam si Seata nebude moct vzítTakeshi píše:kdo je pro abysme se složili na měsíční dovolenou pro tomyutka abychom aspon chvili nevideli ty epesy

nškdo ti na Agipce koupí nanuka
  nškdo ti na Agipce koupí nanuka  
kujon píše:Není v austrálii, ale na new zélandu, jestli si dobře pamatujuJinak pojízdnej obyvák pěknej
 v australii se taky jezdí v protisměru, byla to přece anglická kolonie a teď to patří to toho jejich Commonwealthu takže se pleteš
 v australii se taky jezdí v protisměru, byla to přece anglická kolonie a teď to patří to toho jejich Commonwealthu takže se pleteš  

Předesílám že je mi ouplně u prd_ele za kolik kdo má 0-100, nicméně řeč čísel postovaná výše je daleko hodnověrnější argument než jedna pani poudala že bávo to má tak, 106ka jinak
 Předesílám že je mi ouplně u prd_ele za kolik kdo má 0-100, nicméně řeč čísel postovaná výše je daleko hodnověrnější argument než jedna pani poudala že bávo to má tak, 106ka jinak  Nejvíce mě zaujmuly reakce lidí, který ani v jednom z těch aut nikdy nejeli a zpoza monitoru sem házej moudra jak na běžícím páse
 Nejvíce mě zaujmuly reakce lidí, který ani v jednom z těch aut nikdy nejeli a zpoza monitoru sem házej moudra jak na běžícím páse