Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
no ty voe ještě mu pochlebujthomaZ píše:Hele, Tommy, jak často ten nadseat fotíš? Ten se mi snad nikdy neokouká. Víc fotek...
tyve ještě s tím otravujthomaZ píše:A teď vážně, chystáš do novýho roku nějakej kalendář?![]()
na fejsbůku mu vyšlo,že je 98% sexy a hned si toho všimnul někdo od plájboje,takže bude fotit do plájboj kalendářethomaZ píše:A teď vážně, chystáš do novýho roku nějakej kalendář?![]()
Tak ona vypadá že je to šrot,ale dooost práce a peněz v ní už je. Teď se stěhuju do garáže a bude se makat furt.BIGPAPA píše:E21 nice![]()
![]()
Taky mám možnost jí mít, ale jen 2 oko a 1,6, zato je v supr stavu
chtěl by jsi??? nějak to domluvíme, pokud by jsi chtěl může být i na veteránskejch značkáchBALI píše:cena
vše záleží na ceně...BIGPAPA píše:chtěl by jsi??? nějak to domluvíme, pokud by jsi chtěl může být i na veteránskejch značkáchBALI píše:cena
BALI píše:vše záleží na ceně...BIGPAPA píše:chtěl by jsi??? nějak to domluvíme, pokud by jsi chtěl může být i na veteránskejch značkáchBALI píše:cena
vypadaj zajímavě ale asi ne na vectru.BIGPAPA píše:kdyžtak po ICQ, ale nejdříve to zjistíme, dost zasírání, zajímal by mě váš názor na Vectru ve spojení s exotickejma 18" kanáldeklama jsou to tyto:
tak cabrio stejně prodávam a chtěl jsem nějaký silný coupé E30 (s M30,M60 atp.) + k tomu nějakou sociální E46 na ježdění a E21 se mi vždycky líbila,tak třeba taková E21 s M20 turbo by nebyla špatnáConscious píše:BALI píše:cena
Bali bali... není toho cabria škoda?Páč ti dávám písemně že se svezeš v e21 a třícu pošleš do hajzlu.
![]()
![]()
![]()
sakra ty se teda neomezuješ.BALI píše:tak cabrio stejně prodávam a chtěl jsem nějaký silný coupé E30 (s M30,M60 atp.) + k tomu nějakou sociální E46 na ježdění a E21 se mi vždycky líbila,tak třeba taková E21 s M20 turbo by nebyla špatnáConscious píše:BALI píše:cena
Bali bali... není toho cabria škoda?Páč ti dávám písemně že se svezeš v e21 a třícu pošleš do hajzlu.
![]()
![]()
![]()
icq mi nefunguje,tak mam smůlu
ty accord jsou fakt náherné..venku i uvnitř.. a nene combi..ale sedan je krásnej..a s 2,4 i pěkně jede. _Nechal bych si líbit.Davidoff píše:nevím proč ještě když si toho stejně nikdo krom tebe nevšimnul protože se tady řešej samý píčovinyblázen píše:Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdivjinak děkuji
tady u nás se válí 2005tka, taky 2,4 ale v automatu, ted si nejsem jistej ale myslim ze 80-90tkm za 270 a urco by zlevniliSubTera píše:Accorda jsem nekomentoval, ale hned jsem sel na inzertni stranky a koukal, co by me ta sranda stala. Kamarad mel 2.4 v LPG a nadhera. jen se mi zda, ze pod 250 tisic nejsou zachovaly kusy a za 2004ku bych asi vic nedal, to uz jsou zase jinaci auta.
Davidoff píše:je to fakt povedený stroj a ta 2,4 musí jet pěkně, výbava top executive je taky superSubTera píše:Accorda jsem nekomentoval, ale hned jsem sel na inzertni stranky a koukal, co by me ta sranda stala. Kamarad mel 2.4 v LPG a nadhera. jen se mi zda, ze pod 250 tisic nejsou zachovaly kusy a za 2004ku bych asi vic nedal, to uz jsou zase jinaci auta.
tady u nás se válí 2005tka, taky 2,4 ale v automatu, ted si nejsem jistej ale myslim ze 80-90tkm za 270 a urco by zlevnili![]()
blázen: jj já jsem moc spokojenej že sem to vyměnil za CTRnejlepší je když každýmu vyprávím rozdíl spotřeby oproti CTR, pořád jezdím jak pr*se a šel jsem o 3l/100km dolů, na větším objemu
vpředu je břetislav?Zemi píše:Slibene video ted uz nevim pro koho... MG ZS vs Clio RS
http://www.youtube.com/watch?v=VITN5Lm_ ... rofilepage" onclick="window.open(this.href);return false;