Moderátor: Dave0401
Jurisek16 píše:Co všichni máte s těma VR6kama ? vždyť to je velký objem jak cyp a <> to jede....dejte si do toho ty vaše foukátka...jinak jestli něco přes zimu našetřím tak se asi vyseru na Schmidty a sypnu to do motoru do doby než se mi rozsype
na sraze mě nasral ten polák co mu to jelo stejně jak mě a to tam měl jenom přímé sání z nárazníku...mi neříkejte že to udělá tak hodně
co by se s tím dalo ještě víc udělat ? krom toho že by to chtělo GO spodku
Vačky ? vstřiky? převrtat? Kdyžtak něco zajímavého napište do topicu ke mě
F.l.a.n.e.l. píše:Mi to žere 7 prase styl
Ty mas naky vyfuk? Videl sem motor a pod nim dva male tlumicky a koncovky na nichF.l.a.n.e.l. píše:Jestli mu šly plameny, tak to měl celé průchozí jako já na rapidu... Takže mohl mít max střed nebo dva středy...
Das ist zweimal mittellauf von schade octavia 1,4-1,6G3-Lower píše:Ty mas naky vyfuk? Videl sem motor a pod nim dva male tlumicky a koncovky na nichF.l.a.n.e.l. píše:Jestli mu šly plameny, tak to měl celé průchozí jako já na rapidu... Takže mohl mít max střed nebo dva středy...
zestárnul jsem, zmoudřel jsem. chci starší-Jakub- píše:a co že už nechceš vento?
něco takového za 5ku http://volkswagen.sbazar.cz/vw-vento-sl ... 01212.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To musi byt fajna kysela namyslena pizzaF.l.a.n.e.l. píše:to máš dobré... mi zase jedna řekla o BéPětce, že mám veterána. a až budu mít toho nového passata, tak že ji můžu napsatNo není to sladké?
Lepší na koňa ne?Luke_TDI píše:flanel tu chci poznat posli fotky a kontakt. Zkusim na motorku
Na motorku ji sbalim na koni svezuG3-Lower píše:Lepší na koňa ne?Luke_TDI píše:flanel tu chci poznat posli fotky a kontakt. Zkusim na motorku
No místo katu je trubka ...celý výfuk je průměr 55mm...pak je jen rezonátor sebring no a pak jen koncák bez výplně...slyšel jsem něco že atmosféra a obzvlášt veruna potřebuje zpětný tlak ve výfukovém potrubí a že je dobré tam nechat předposlední tlumičG3-Lower píše:Ze ja nezustal do konce, mohl sem vyzvat nakou 1,8micku to by sme se tak vyrovnali![]()
Sem nevedel zes delal lauf, kat vim. Mas i vetsi prumer? Jaky tlumic ti zbyl? Nepresunul se kroutak nahoru? Nekdo rika, ze pruchozi potrubi jen na fukar jinak vykon jde do vyssich otacek a ja chcu at jde motor od spoda.
Jurisek16 píše:No místo katu je trubka ...celý výfuk je průměr 55mm...pak je jen rezonátor sebring no a pak jen koncák bez výplně...slyšel jsem něco že atmosféra a obzvlášt veruna potřebuje zpětný tlak ve výfukovém potrubí a že je dobré tam nechat předposlední tlumičG3-Lower píše:Ze ja nezustal do konce, mohl sem vyzvat nakou 1,8micku to by sme se tak vyrovnali![]()
Sem nevedel zes delal lauf, kat vim. Mas i vetsi prumer? Jaky tlumic ti zbyl? Nepresunul se kroutak nahoru? Nekdo rika, ze pruchozi potrubi jen na fukar jinak vykon jde do vyssich otacek a ja chcu at jde motor od spoda.takže jsem to možná zadupal...pač mi příjde že ten motor jede jen do 4t/ot a pak je to nuda...prý by to mělo správně s těma svodama zarvat ve 4 a tahat až do 6500