Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
zrcátka bych možná nelakoval, černé vypadaj dobře ale kliky do laku určitě 

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Takhle ceme vypadat na jaře dost

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Ta žlutá je hodně zajímavá barva, o tom žádná 

Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
akorát bych do jara líp zakytojo ty blatníky 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
už necete BBS CH? dakargelb

- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
tady něco aktual, stojí to blbě normalně to není vzadu tak vysoký
a zejtra se začna davat nova naprava a brzdy 

- Přílohy
-
- Snímek 018.jpg (65.46 KiB) Zobrazeno 1430 x
-
- Snímek 020.jpg (93.48 KiB) Zobrazeno 1430 x
-
- Snímek 019.jpg (109.91 KiB) Zobrazeno 1430 x
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
K tý fialový by sedli líp, ale k tý žlutý se mi zase líběj víc ty ATS tak nevim, priorita je ten lak no, pak se uvidíRolljoin píše:už necete BBS CH? dakargelb![]()
![]()

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
do stromu čelně v 70ce teda nic moc

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
to jsem viděl u Luckyho na FB,ale nějak furt nevim jestli se něco stalo 

docela ses toho nebál, ses vyhejbal nebo mikrospánek? ale píše, tak je to goodRitchma píše:no jestli se ráno probudim, tak snad jo. Krom toho že mam na hlavě popáleninku zřejmě od airbagu a oteklej jeden prst mi nic neni. Ale byla to neskutečná rána. Do toho stromu jsem vlít v 70ce a hajzl samozřejmě neuhnul. Zítra z toho jedeme vyndat co půjde a pak to jde do šrotuTři roky starý auto...

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
hlavně že seš v poho 

Teda to musela být pecka, hlavně že ti nic není 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
No jestli se ráno ještě proberu, tak postnu fotky zepředu za světla, protože mě rovnou šoupli policajti do auta a nestačil jsem nic fotit. Ráno si tam jedu pro věci. To auto je totálka. Pravá část kabiny je zmáčklá až do nákladovýho prostoru, jediný co zbylo, tak přesně místo pro řidiče! Zřejmě to byla moje blbost. Je tam novej povrch, svítilo takový to nepříjemný sluníčko, bylo mokro a lesklo se to. Nebyly tam ani nakreslený krajnice a středová čára a splynula mi vozovka s nezpevněnou udusanou krajnicí (i venku to vypadalo stále jako povrch) a hlavně byly patníky šíleně daleko od pevný vozovky. Takže jsem najel moc blízko a stáhlo mě to do stromu.
Jestli nemam nějaký vnitřní krvácení nebo něco, tak mi krom nateklýho prstu a malý spáleniny na hlavě od pytle neni nic. Šel jsem rovnou na reverz domu, protože nic horšího než Děčínskou nemocnici jsem nezažil.
Hezký bylo že hned první auto plný mladejch kluků zastavilo a otevřeli mi dveře (zevnitř to nešlo a okýnko nefungovalo) a druhý auto mi zavolalo na policii. Ty přijeli téměř hned. A perlička na závěr. Přijel fízl a viděl že mam bouli jak svině na hlavě a jak to bylo spálený tak i červenou a slyšel jsem jak říká do vysílačky - mam tady a tady vážnou autonehodu, řidič je zraněnej, má tržnou ránu na hlavě, pošlete sem rychlou. Za 45min! přijeli dvě. A původně jako třetí auto co jelo kolem byla záchranka, nehoukala a ani se nenamáhal zastavit a zeptat se, přitom bylo očividný že to bylo naprosto čerstvý.
Jo a prej že se mi promítne hlavou celej život. Vim naprosto přesně co se dělo před nárazem. Viděl jsem strom, bylo jasný že do něj vlítnu a jediný co mi prolítlo hlavou bylo - tak tohle je konec no...
Jestli nemam nějaký vnitřní krvácení nebo něco, tak mi krom nateklýho prstu a malý spáleniny na hlavě od pytle neni nic. Šel jsem rovnou na reverz domu, protože nic horšího než Děčínskou nemocnici jsem nezažil.
Hezký bylo že hned první auto plný mladejch kluků zastavilo a otevřeli mi dveře (zevnitř to nešlo a okýnko nefungovalo) a druhý auto mi zavolalo na policii. Ty přijeli téměř hned. A perlička na závěr. Přijel fízl a viděl že mam bouli jak svině na hlavě a jak to bylo spálený tak i červenou a slyšel jsem jak říká do vysílačky - mam tady a tady vážnou autonehodu, řidič je zraněnej, má tržnou ránu na hlavě, pošlete sem rychlou. Za 45min! přijeli dvě. A původně jako třetí auto co jelo kolem byla záchranka, nehoukala a ani se nenamáhal zastavit a zeptat se, přitom bylo očividný že to bylo naprosto čerstvý.
Jo a prej že se mi promítne hlavou celej život. Vim naprosto přesně co se dělo před nárazem. Viděl jsem strom, bylo jasný že do něj vlítnu a jediný co mi prolítlo hlavou bylo - tak tohle je konec no...
Function > Form
Function > Form
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
předek by ho vytáh
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jsem nevěděl,že si to boural ty
hlavně,žě seš v pohodě.To s tou záchrankou je zajímavý.Z povinnosti by měli zastavit u každý nehody 

jj já, posílal jsem to Luckymu jako MMSku z místa, házel mi pak fotku do statusu na můj profil.
Jinak co se týče zdravotnictví v Děčíně, tak horší špitál jsem nezažil. Přijel jsem tam v půl třetí, zběžně na mě kouknuli, poslali na rentgen a pak jsem čekal téměř pět hodin v čekárně na výsledky! A to jsem byl na pohotovosti. Vedlě mě seděla paní co měla na stehnu blízko rozkroku nějakej výrustek a hrozně se jí to nafouklo a naplnilo hnisem. Poslala jí tam z gyndy, že je to akutní, těsně před prasknutim. 4hodiny tam čekala dokud to neprasklo! Stejně tak pani co spadla ze schodů, nateklou nohu, rozbitej ksicht, tam čekala stejně dlouho apod. Prostě neustále plná čekárna celkem vážnejch případů. Šílenost!
Jinak co se týče zdravotnictví v Děčíně, tak horší špitál jsem nezažil. Přijel jsem tam v půl třetí, zběžně na mě kouknuli, poslali na rentgen a pak jsem čekal téměř pět hodin v čekárně na výsledky! A to jsem byl na pohotovosti. Vedlě mě seděla paní co měla na stehnu blízko rozkroku nějakej výrustek a hrozně se jí to nafouklo a naplnilo hnisem. Poslala jí tam z gyndy, že je to akutní, těsně před prasknutim. 4hodiny tam čekala dokud to neprasklo! Stejně tak pani co spadla ze schodů, nateklou nohu, rozbitej ksicht, tam čekala stejně dlouho apod. Prostě neustále plná čekárna celkem vážnejch případů. Šílenost!
Function > Form
Function > Form
Jestli to byla sanitka nejaky soukromy kliniky nebo nemocnice, tak se nedivim. To jsou nejvetsi svine a uz kolikrat nezastavili, kdyz se lidem kolem me neco prihodilo. Vetsinou u tech poliklinik se jedna pouze o ridice, ne o zdravotniky. Kazdopadne doufam, ze nic vic nez ten prst a boule z toho nebude a budes OK. Drzim palce.
to čekání a vůbec "moderní" vybavení, je u nás na severu naprosto normální, tady se zastavil čas tak v 94.roce. Ale taková Ústecká Masarykova nemocnice je už o úplně ničem jiným, to je luxus Hilton proti ostatním 

VW - Very Wonderful
ono to bejvá hlavně tim,že saniťáci u soukromejch firem nemaj vůbec zdravotní kurzy a u nehody by ani nedokázali pomoct takže na jednu stranu se neni co divit,že kolikrát nestavěj ... zdravotnictví to je kapitola sama o sobě.Taky jsem nechápal když mě sestra nechala hodinu stát na chodbě s pacientem na lůžku než si ho ode mě přebrali ... a to se jedná o nejmenovanou Vojenskou nemocnici ve Střešovicích v Praze
takže na to mám svuj názor

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyve Ričmonde tak hlavně že seš v pohodě zažil sem na vlastní kůže identickou situaci v 70km/h do stromu a už nikdy víc to mít nemusim 

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Ričmo dost nepříjemný, jak již bylo řečeno, hlavně že nejsou následky na zdraví. Musela to být pecka ... 

Ričma, hlavně že se ti nic nestalo..
Kubajzsemili- moooc péjekná škodulee
Kubajzsemili- moooc péjekná škodulee

AIRLESS PRIDE
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Richarde, no ty brďo. Kdyby pak byly nějaký tahanice, ozvi seRitchma píše:jj já, posílal jsem to Luckymu jako MMSku z místa, házel mi pak fotku do statusu na můj profil.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...

- Přílohy
-
- P1380910_resize.JPG (153.02 KiB) Zobrazeno 1523 x
-
- P1380912_resize.JPG (135.93 KiB) Zobrazeno 1523 x
-
- P1380930_resize.JPG (159.33 KiB) Zobrazeno 1523 x

- Přílohy
-
- P1380933_resize.JPG (142.26 KiB) Zobrazeno 1523 x
-
- P1380943_resize.JPG (253.94 KiB) Zobrazeno 1523 x
-
- P1380948_resize.JPG (152.66 KiB) Zobrazeno 1523 x

- Přílohy
-
- P1380958_resize.JPG (163.15 KiB) Zobrazeno 1522 x
-
- P1380959_resize.JPG (132.41 KiB) Zobrazeno 1522 x

masku cernou a mracitka pryc, jinak naprosto libova kokta

kua kroci musis english, nerozumi,...
Jinac ty vole RITCHMA, hlavne ze si v poradku
, to musela bejt mrda jak hovado.
Jinac ty vole RITCHMA, hlavne ze si v poradku

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
I really don`t understand wath you sad, maybe through the "smajlíky" i undrestand something