kdo má chuť na supersporty, moje fotky jsou zde:
Sraz Klubu sportovních aut na Autodromu v Mostě 28.9.2009
http://nwheels.com/cz/sraz-klubu-sporto ... most-2009/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátor: Hasis
nikde nevidim tvoje auto...jak je to možny? nebo si byl Xkem?pavelini píše:byl jsem na kukacku a pokec se znamejma a vazne super akce a Tox!C ma pecka fotecky.
Nene byl jsem vyvetrat devitku, ale zaparkoval jsem ji na bezne parkoviste, co bych delal mezi tema krasavcema.zvooky píše:nikde nevidim tvoje auto...jak je to možny? nebo si byl Xkem?pavelini píše:byl jsem na kukacku a pokec se znamejma a vazne super akce a Tox!C ma pecka fotecky.
ten bílej sejmul na 1A caterhama... caterham odjel s odřenym kolem,u porsche se krásně zakouřilo z chladiče,nějak vylomený kolo (asi rameno nebo co) + to co je vidět na fotce... z trati odjel na plošině a ještě se s ruskym přízvukem ptal,jestli by to nešlo až do varůSmithy píše:Dve ne a oboje porsche. To modry zadni naraznik jestli vic nevim a potom bily porsche stalo s prednim naraznikem rozflakanym, ale to nevim jestli se udalo tam.?
Jojo udalo ale naraznik uz je v lakovne. hihi. PS me to neni a ani jsem v tom nesedel......Smithy píše:Dve ne a oboje porsche. To modry zadni naraznik jestli vic nevim a potom bily porsche stalo s prednim naraznikem rozflakanym, ale to nevim jestli se udalo tam.?![]()
Jinak nic moc. Most jako takovej uplne nezajimavy mesto, potkany dve auta s GB znackama, kdo je ma asi na svedomi