Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Zdravím, kámoš chce kupovat auto na blbnutí (bez papírů). Byla mu nabídnuta škochtle, ale s papírama.. tak se chce zeptat jak obejít EKO poplatek a zbavit se značek..
děkuju
děkuju
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem dnes nasel na aute listek od MP. Nechci tu zas vypravet pohadky ale bylo to celkem nepravem. Boticku mi dat nemohli tak aspon listek. Co rikate, zahodit nebo na sluzebnu a bud prosík nebo osoba blizka? Vzdyt mi mohl listek z auta kdokoliv utrhnout a ja jsem se o vyzve nemusel ani dozvedet.... jestli to tu uz nekde je tak se omlouvam....
- Přílohy
-
- MP2.JPG (72.38 KiB) Zobrazeno 2178 x
BMW 535i
jak si řekl, nic tam nebylo 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já nic nikde nevidím, tak co
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Smaozrejme, ja tam taky nic nenasel a navic jsem tam ani nezaparkoval....
Ale jde o to jestli je to plnohodnotna vymluva...to by potom znamenalo ze pokud nedaji boticku tak musi spolihat na "hloupost" lidi ze se sami prihlasi....
Znamy my ted rika at tam zajdu, ze to bude domluvou...to chci videt:D
K MP mam mensi respekt nez k ochrance z Lídla nebo popelarum a kdyby po me chteli penize, asi by tam bylo dusno:D

Ale jde o to jestli je to plnohodnotna vymluva...to by potom znamenalo ze pokud nedaji boticku tak musi spolihat na "hloupost" lidi ze se sami prihlasi....
Znamy my ted rika at tam zajdu, ze to bude domluvou...to chci videt:D
K MP mam mensi respekt nez k ochrance z Lídla nebo popelarum a kdyby po me chteli penize, asi by tam bylo dusno:D
BMW 535i
já bych tam zašla a slušně je poprosila jestli by mi došli z auta očistit ten flek, který tam nechala ta brendovaná izolepa
Audi 80 cabrio
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Neluška píše:já bych tam zašla a slušně je poprosila jestli by mi došli z auta očistit ten flek, který tam nechala ta brendovaná izolepa

PS: Nic jsem nepodepsal nic neodstanu, nejsu blby! Hotove.
BMW 535i
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Buď tam půjdeš a budeš za slušňáka a zaplatíš kilo, nebo tam půjdeš a řekneš že to byla osůbka co máš moc rád a proto nepovíš která a nebo tam nepůjdeš vůbec a možná ti za čas příjde předvolání a tam pak můžeš říci ty předešlé dvě varianty.
VW PASSAT B5
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
JJ tak jsem si to taky myslel, diky. Udelam to asi tak, ze pockam zda neco prijde a jestli jo tak jim odpovvim doporiucenym dopisem viz:Fiesta píše:Buď tam půjdeš a budeš za slušňáka a zaplatíš kilo, nebo tam půjdeš a řekneš že to byla osůbka co máš moc rád a proto nepovíš která a nebo tam nepůjdeš vůbec a možná ti za čas příjde předvolání a tam pak můžeš říci ty předešlé dvě varianty.
http://www.straznici.com/pravni-rozbory ... za-sterac/" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW 535i
uz se to tu resilo, mestska policie nema pravo predvolavat k podani vysvetleni pouze k sepsani protokolu o podanem vysvetleni.... nekde to ale resi tak ze to predaji spravnimu organu a ten uz tu pravomoc ma... cekala bych co mi prijde domu 

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zena dostala v Usti nad Labem u skoly (UJEP,Ceske Mladeze) listecek za sterac (stani na zeleni), vozidlo vlastnim ja. Je to historickej listecek, text na nem uz davno neplati a tak je vsechno preskrtany a prepsany propiskou. Nicmene kdyz vysla ze skoly, rozhodla se jit na MP udat ve vsi cestnosti a ted mi volala, ze po ni chtej tri kila, ale ze ma jenom dve a tak ji vocas rekl, ze ma prijit v pondeli. Resit to do Usti se mi moc nechce a taky nechci, aby platila pokutu, kdyz jinde stat neslo, je to tam s parkovanim docela na styru. Ma se tam v pondeli s tim listeckem vratit a odvolat se na paragraf 11 nebo listecek zmuchlat? Diky.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
podepisovala tam něco?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Ne, nepodepisovala nic.
Co mi rekla do telefonu:
nemel cepici a byl dost arogantni
rekl ji, ze maj narizeno vsem bez rozdilu za 300Kc
nepoucil ji o moznosti odeprit podani vysvetleni
nezajimal se samozrejme, ci auto to je
zrejme ji trochu rozhodil, pac mela nasratobrecici hlas...
pokud je to nutny, ty tri kila dam do nafty a do Usti si dojedu, pokud to muze mit nejakej efekt
Co mi rekla do telefonu:
nemel cepici a byl dost arogantni
rekl ji, ze maj narizeno vsem bez rozdilu za 300Kc
nepoucil ji o moznosti odeprit podani vysvetleni
nezajimal se samozrejme, ci auto to je
zrejme ji trochu rozhodil, pac mela nasratobrecici hlas...
pokud je to nutny, ty tri kila dam do nafty a do Usti si dojedu, pokud to muze mit nejakej efekt
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
se na to vykašli a ve chvíli, kdy si tě pozvou, tam pošli dopis. Zde je vzor: http://www.straznici.com/download/Podani_vysvetleni.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
je to hodně drzý, ale nic jinýho si nezaslouží

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Jj, na tyhle strance jsem od dnesniho rana (opet dekuji foru, nasel jsem ji par stran vzad)...a prece jenom se jeste zeptam. Jak je to skutecne s pravomocnosti toho listecku? Skutecne nema zadnou vahu, jak pisou na http://www.straznici.com" onclick="window.open(this.href);return false;? Vsichni vime, ze "radcovskych" webu je dost, ale pravda je nekdy uplne jinde. Presto, kdybych se rozhodl necekat na nejaky stupidni dopis z Usti, mam (nebo ona) nejakou moznost to vyresit drive? Tedy znovu tam treba zajit. O tu naftu nejde, muzu to s necim spojit nebo obzivu vyresim pres telefon. A dekuji, Honziku 

drsnej formulář, ale maximální pecka!Eiffel píše:se na to vykašli a ve chvíli, kdy si tě pozvou, tam pošli dopis. Zde je vzor: http://www.straznici.com/download/Podani_vysvetleni.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak můžeš reagovat na něco, co jsi ještě nedostal?SubTera píše:Jj, na tyhle strance jsem od dnesniho rana (opet dekuji foru, nasel jsem ji par stran vzad)...a prece jenom se jeste zeptam. Jak je to skutecne s pravomocnosti toho listecku? Skutecne nema zadnou vahu, jak pisou na http://www.straznici.com" onclick="window.open(this.href);return false;? Vsichni vime, ze "radcovskych" webu je dost, ale pravda je nekdy uplne jinde. Presto, kdybych se rozhodl necekat na nejaky stupidni dopis z Usti, mam (nebo ona) nejakou moznost to vyresit drive? Tedy znovu tam treba zajit. O tu naftu nejde, muzu to s necim spojit nebo obzivu vyresim pres telefon. A dekuji, Honziku
Papír na auto ti může dát kdokoli. Nejedná se teda o žádný doručení. Jiná věc je, když ti přijde domů pozvánka k sepsání zápisu (nic jinýho ti měšťáci poslat nemůžou, podání vysvětlení žádá policie čr). Potom už reagovat musíš.
Nám poslali dopis z benešova za stání na parkovišti, vyřešil jsem to posláním dopisu a čau.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
No dobra, dobra....ta agilita usteckejch mestaku uz me sere, vsude maj kamery, vsude samej mestak. To je vylozene policejni mestecko.
dostal jsem jednou ten lsitecek za sterac ,zezadu je napsano ze pokud nezaplatim pokutu u straznika,tak musim na sluzebnu...radeji jsem tam zavolal,a rekli mi ze to mam zaplatit, u straznika ktereho potkam v tom meste,nebo jit na sluzebnu..jinak se to bude resit dale pokud to nevyridim do 3 dni se mi zda ze to bylo,tak jsem to cvaknul(kilčo) nez aby mi domu prislo vice....
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Že je tak řešíte ty měštáky, na to právě spolíhaj že když je to jenom kilo že si každej řekne že to tadši zaplatí aby náhodou nedostal víc
Měštáci sou kokoti skoro ve všech městech ( naštěstí v Neratovicích sou v poho ) a řikaj lidem kraviny že když ten lístek vyhoděj že můžou zaplatit pokutu několikanásobně vyšší apodobný nesmysly, prostě lístek neřešit, pokud je za stěračem tak ho za jízdy zníčit a naschle a pokavad něco přijde, poslat dopis jak tady psal Eiffel a je to
Měštáci si vyloženě hledaj záminku aby mohli prudit, lidi co stojej na místech kde stát můžou ale stojej tam nebezpečně ( u nás třeba Autobus těsně parkující za křižovatkou kde neni nic vidět ) neřešej, ale parkování kde je to uplně v pohodě, ale je tam z nějakýho důvodu zákaz tak to sou tam hned

Měštáci si vyloženě hledaj záminku aby mohli prudit, lidi co stojej na místech kde stát můžou ale stojej tam nebezpečně ( u nás třeba Autobus těsně parkující za křižovatkou kde neni nic vidět ) neřešej, ale parkování kde je to uplně v pohodě, ale je tam z nějakýho důvodu zákaz tak to sou tam hned

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
měšťáci serou lidi kvůli tomu, že řešej a kasírujou za totální píčoviny bo to je pro město parádní byznys
VW - Very Wonderful
Pres telefon to asi vyresit nemuzu, co? 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Otázka zní, CO chceš řešit? Něco o čem nevíš?
Hele, subtero, slyšel jsem, že ti chtějí dát pokutu za jízdu pod vlivem alkoholu, měl bys to tam jít vyřešit
Hele, subtero, slyšel jsem, že ti chtějí dát pokutu za jízdu pod vlivem alkoholu, měl bys to tam jít vyřešit

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
máš DASku, tak co řešíš? navíc ti to tady už několikrát ajfelo napsal, ser na toSubTera píše:Pres telefon to asi vyresit nemuzu, co?
VW - Very Wonderful
Eiffel: chtel jsem jim zavolat, ze jsou kokoti a at to zkousej na nekoho jinyho...nic vic....
Rudi, DASku mam, ale kvuli 300Kc jim tam volat nebudu.
Ok, sereme na to.

Rudi, DASku mam, ale kvuli 300Kc jim tam volat nebudu.
Ok, sereme na to.
chteli po ni obcanku? zapisovali si jeji nacionale?SubTera píše:Zena dostala v Usti nad Labem u skoly (UJEP,Ceske Mladeze) listecek za sterac (stani na zeleni), vozidlo vlastnim ja. Je to historickej listecek, text na nem uz davno neplati a tak je vsechno preskrtany a prepsany propiskou. Nicmene kdyz vysla ze skoly, rozhodla se jit na MP udat ve vsi cestnosti a ted mi volala, ze po ni chtej tri kila, ale ze ma jenom dve a tak ji vocas rekl, ze ma prijit v pondeli. Resit to do Usti se mi moc nechce a taky nechci, aby platila pokutu, kdyz jinde stat neslo, je to tam s parkovanim docela na styru. Ma se tam v pondeli s tim listeckem vratit a odvolat se na paragraf 11 nebo listecek zmuchlat? Diky.
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirinda: ne, nezapsali si pry nic.
tak pokud nemaji nacionale prestupce tak tebe jako majitele vozidla si predvolat nemohouSubTera píše:mirinda: ne, nezapsali si pry nic.

mirinde: dekujeme pani