:Motorky:
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: :Motorky:
kemo ten zelený bzuk by nás dva asi neuvez 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Weslo je to prece jen 650 a zas tolik sily to nema a ty zatacky jsou dost pomale. Jezdil jsem to na dvojec akorat ted u toho videa se mi to nepovedlo a jebnul jsem jednicku a vic uz jsme pak netocili, protoze bylo kur. horko a kameraman odmital tocit dal
Kazdopadne se tam urcite jeste vratime a bude to lepsi a jak psal danek bez tebe uz nejedem ani picu 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
o.k na jaro chlapci na jaro
, ja už jsem dal ST do kouzelné krabičky, zatřepal a už s ní je kuchyňská linka
, doufám že to vyjde hned z jara
, bo barák žere love jak cyp 

Weslo, div se nebo ne, ale s tim plynem jsem to nastesti ustal.....nerikam ze jsem jebnul plny plyn, to na te R1 neni moc dobry napad , ale lehce plynu a nastesti jsem to vybral......
Kdybych sahnul po brzde tak jsem tam.....
Kdybych sahnul po brzde tak jsem tam.....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
synci,, proc robite take hovadiny muzete mi rict 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Jezdil jsi uz na masine???
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jasne .... jednou v zivote jsem jel nedavno na tomto
a musim uznat,, celkem sranda, ale na silnejsi bych nesed
jo a taky sem jezdil na minibiku
ale jinak ja radsi ctyri kola 

a musim uznat,, celkem sranda, ale na silnejsi bych nesed

..:: MB C-Klasse ::..
na PIAGIU jsem vyrustal
Taky jsem byl porad proti motorkam, ale jak se na tom clovek poradne sveze a kapku se do toho dostane tak je to nepopsatelne

Taky jsem byl porad proti motorkam, ale jak se na tom clovek poradne sveze a kapku se do toho dostane tak je to nepopsatelne

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Michal71717
hehe piagio ciao mám ještě doma, dobrý to stroj
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Danek musis zacit jezdit na koleno 
http://www.youtube.com/watch?v=aeUK6aOEJKo" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=aeUK6aOEJKo" onclick="window.open(this.href);return false;
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.

ale to je tak jedna pneu za odpoledne ne?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
fešáci 19.9 v olmiku u olympie jsou night supermoto závody závody začínají od 19:00 

Dan: Poznal jsi vcera lysoca?? 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
covece asi ne.... ja na motorce nesedel tak tyden... 
zitra bych to rad napravil....

zitra bych to rad napravil....
jak jsi najizdel za kruhacem na Lutynskou tak jsem jel vedle tebe sekundu a pak na cauego, jestli teda neridil tvoje auto nekdo jiny... 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jo aha... jakoze ja jel v aute... to si pamatuju, videl jsem te, ale nenapadlo me, ze jsi to ty. 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem ujel asi tricet kilometru mel jsem chvili cas tak jsem se jel projet nez jsem vyrazil na kolo. Tak jedna fotecka s bojovnikem 

ja vcera vylital dve nadrze... usek kolem Šance na trase Ostravice - Bílá jsem si dal asi 6x 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zasrane narozky

dobře napsaný článek http://www.dvouval.cz/clanek.php?clanek=310" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf V TDI 103Kw

Sakra to je nádherná motorka
jen ty výfuky mi tam nějak neštimujou
mě osobně se líbí dvě "věci" když jsou nahaté...baba a motorka 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj ducna je to neskutecna 

Zdravím, Dopředu se omlouvám že vám lezu do sekce, ačkoliv jsem z druhé strany republiky.. ale nikde jinde jsem podobnou sekci nenašel, chtěl bych poradit - doporučit jakou silniční motorku (125ccm, 11Kw v techničáku) přemejšlel jsem o cagiva mito ale má v techničáku 17kw.. 

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
100% Mito je numero UNO! Jede to, vypadáto jak Ducna a ty 7mi kvaltové verze maras
Ale záleží jak si ve vatě. Mita nejsou zadarmiko no
2) Aprilku RS
3) Hondu NSR - CBR ani ve snu

2) Aprilku RS
Golf V TDI 103Kw

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kubo nemuzu souhlasit. Je fakt ze mito, nsr a rs jedou jak cyp. Sam jsem mel aprilku a byla to super pila ale dvoutakt je drahy jak na provoz tak na udrzbu a jak zadres tak potes ... Zatim co s cbr nebo yzf budes jen jezdit. Stejne 125ku dlouho mit nebudes protoze ti prijde slaba. Ja resit moto s 11kw tak bych chtel yamahu YZF ale zalezi kolik mas penez. V sestnacti to asi moc nebude pocitam.
chlapi mám dotaz:Co říkáte na aprilii 125 RS..kazí se to?.udržba nahradní díly atd.kvalita atd..diky
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jede skvele nez se neco posere pak to neco stoji. Musis lit hlavne dobry olej pockat az se zahreje atd. Az mi bude stat barak chtel bych si naky dvoutakt koupit asi by to bylo RS 250. Vzdycky jsem ji chtel ale tu bych mel jen tak na obcasnou vyjizdku jako dvojku.
Peníze by byli, ale ty si chci nechat na auto, spíš se chci svézt, udělat a příští léto prodat...-Jakub- píše:100% Mito je numero UNO! Jede to, vypadáto jak Ducna a ty 7mi kvaltové verze marasAle záleží jak si ve vatě. Mita nejsou zadarmiko no
2) Aprilku RS

Spíš bych potřeboval pomoct kde hledat (web. stránky) klidně i bouraný, když bude za pěkné peníze..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675