já vim,nemám 76Tommy1978 píše:No dokud nedorazíš ty tak tam budou jezdit furt hezký autalefi píše:A jezdí na ty Agip sešlosti,taky něco pěkného???![]()
Ale zas mám krásně orezlé dveře spolujezdce

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
já vim,nemám 76Tommy1978 píše:No dokud nedorazíš ty tak tam budou jezdit furt hezký autalefi píše:A jezdí na ty Agip sešlosti,taky něco pěkného???![]()

...asi by to chtelo najit nejakou jinou cerpacku, kde se da setkavat s majiteli shnilejch neSeato sracek...nerad bych aby se me auto nakazilo nejakym leskem...lefi píše:A jezdí na ty Agip sešlosti,taky něco pěkného???
to se neboj, nedělej zagorku a stav seAngličák píše:...asi by to chtelo najit nejakou jinou cerpacku, kde se da setkavat s majiteli shnilejch neSeato sracek...nerad bych aby se me auto nakazilo nejakym leskem...lefi píše:A jezdí na ty Agip sešlosti,taky něco pěkného???

Tož Vlastoooooo nedělej krávuAngličák píše:...asi by to chtelo najit nejakou jinou cerpacku, kde se da setkavat s majiteli shnilejch neSeato sracek...nerad bych aby se me auto nakazilo nejakym leskem...lefi píše:A jezdí na ty Agip sešlosti,taky něco pěkného???
Felda je hezká nicméně oproti dřívější verzi je teď zatraceně obyčejnám1tv píše:hanuš kradeš naftu v jzd![]()
jinak ta kapota je krok vřed za měješte dolu ty nalepky jak už tu padlo a

Mam stejnej dotaz hehebiohazard píše:a kde je to hezký auto?
co jinýho jsem mohl čekatTommy1978 píše:Mam stejnej dotaz hehebiohazard píše:a kde je to hezký auto?![]()
Asi džouk ne ty citlivkoDavidoff píše:co jinýho jsem mohl čekatTommy1978 píše:Mam stejnej dotaz hehebiohazard píše:a kde je to hezký auto?![]()
![]()
sparco ikaros: tak to je mazec