zrcátka

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bóďa
Kontaktovat uživatele:

zrcátka

Příspěvek od bóďa »

ahoj, potrebuju rozebrat zrcatka. respektive kloub. je tam takovej jakoby velkej nejt, kterym jde jeste navic elektrika a jeste mezi nim a zrcatkem je pruzina ktera ty dve casti zrcatka udrzuje spolu. je to tak skoro na vsech zrcatkach... no kdyz ten "nejt" upalim, co tam pak mam dat? delaj se najaky takovy duty zavitovy tyce?

ja vul jsem mel rosekany zrcatka navic, tak jsem z nich sundal plasty, pripravil na lak, nechal laknout a ted jeden plast nemuzu sundat z toho nerosekanyho zrcatka a musim to takhle dementne rozebrat :lol:

sry, nevim, jestli se to hodi do tyhle sekce
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Rendy
Kontaktovat uživatele:

Re: zrcátka

Příspěvek od Rendy »

Tak to oživíme i když s jiným problémem snad nevadí... Ačkoliv jsem hledal ale nic nenašel tak se ptám. Mam vyhlídlý zrcátka elektrický,vyhřívaný a mam na výběr,buď zrcátka se 3ma nebo 4ma drátama,problém je v tom že do origo zrcátka vede kablíků 5 :D Domnívám se že ty nový budou mít společný ukostření ale než koupím tak se ptám jestli to tak je jestli to neni jinak? Dík za pomoc.
Opel Astra H caravan cosmo 1.9cdti

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“