Moderátor: Dave0401
Ja na to jsem taky zvykly ale nechcu tim ztravit velkou cast sveho volneho casu ktereho neni moc. Uvidime az se zabydlim v byte jak se mi to bude libit, zatim sou sousedi akorat nasrani, ze jsem je dva tydny terorizoval hlukem fricky kdyz sem rezal drazky na elektrikuremix píše:Přesně takdejvi3052 píše:od malička jsem žil v paneláku,posledních 8 let funguju ve cca:100let staré usedlosti, po zateplení a vyměně oken.. Přitápí se plynem, topí se hlavně dřevem z vlastního lesa.Bych neměnil ani náhodou,a do paneláku,či jiného bytu bych už moc nechtěl.A práce okolo baráku k tomu patří, a mnozí z nás si u toho i odpočinou.. taková vůně posekané trávy, nebo nařezaného dřeva má něco do sebe.. a komunita vesnice, kde,Franta půjčí to! Pepa udělá ono, Cilka napeče tamto, to je úplně jinej svět.
K tomu ještě práce,na poli,loukách..v chlívě dobytek, prasata,ovce,drůbež a tři čokly.. Včera jsem zasel pšenici,tak paráda,trochu zapršet by mohlo,bo sucho
![]()
A chci,do dvou let stavět, někdy se aj trochu nudím![]()
já bych se v bytě nudil .. škoda že půl dne prosedím v zaměstnání, odpoledne nezbývá moc času na práci na baráku, ale i tak
No tak ve vnitřnostech kotlů se nevyznám, mě stačí na návrh výkon a nějaké ty parametry, ale trysky atd. to už je na mě moc...Luke_TDI píše:jasne majkle mas uplknou pravdu ale rozdil mezi 24kw a treba 12kw byva kolem litru protoze je to vetsinou stejnz kotel s jinou triskou a jinym pl.ventilemkazdopadne na jare bude mit baxi 2-24kw coz je kotel ktery sedne uplne vsude
na ex-baraku jsem měl Baxi ECO něco, 24kw, 2 podlaží plus ohřev vody atd std to jink nejdeLuke_TDI píše:Wesly tak si vymen tu ludru co ti tolik sezere plynu ! Kua dame kondenzak a mas minimalne 20% dolu spis pocitej mezi 25-30 podle toho co mas za plecku
Jestli se nepletu tak Libros v Ostravě-Přívoze ulice tuším slovenská má teď výprodej Porobetonu. Ted jsem z toho delal koupelnu, je trochu tezsi ale min 2x levnejsi jak Ytong.Josh píše:Kluci shanim co nejlevneji tvarnice (Ytong, Porobeton..) Potrebuju toho cca 5-6 palet.
Nevite jak to vychazi v polsku? Nebo popr tady u nekoho zaridit slevu?? diky
jaka cena jen pro zajimavost ? nedavno sem tu psal poptavku na ducato, iveco apod. maxi a nikdo nic. Nakonec uz znamy sehnal tranzita nejakeho nejdelsiho a nejvyssiho co je ..wesly.TDI píše:kua joshua, lave mysli na to ze v tom najzdis pore kilometru, tak at to prezijes
, co jsem ti poslal ma ok cely podvozek, brzdy atd, koroze skoro zadna az na par pupinku na kastli
, podvozek ok a je to ducato maxi
Fricka, diamantovy kotouc s drazkama, bryle, respirator, spunty do usi a pevne nervy tobe a sousedumJosh píše:kluci nemate nekdo na pujceni takovy ten bazmekt na rezani drazek na natahnuti el. do zdi??
takovy dvoukotouc ci co to je??
kdyz nebude tak pak jedine koupit normal kotouc do betonu a rezat co??
ok, píšu si tě do deníčku jako hlavní výpomoc.. ses mohl ozvat už včera na floorballeelyod píše:to zvládneš nic to není.Kupiš pár papiřoku, pokladať musiš od spodaa něco něch trčet přes kraj střechy
Promyslel jsem to kapke jinak.....budou listyG3-Lower píše:Fricka, diamantovy kotouc s drazkama, bryle, respirator, spunty do usi a pevne nervy tobe a sousedumJosh píše:kluci nemate nekdo na pujceni takovy ten bazmekt na rezani drazek na natahnuti el. do zdi??
takovy dvoukotouc ci co to je??
kdyz nebude tak pak jedine koupit normal kotouc do betonu a rezat co??Pokud budes rezat do panelu doporucuju nesetrit na kotouci, ty za 500 sou za chvili na prd.