obnova TCB ano či ne?
obnova TCB ano či ne?
Zdarec lidi, pls odpovězte na anketu. Jde mi jen o ANO nebo NE a ne o blbý komentáře dík
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Re: obnova TCB ano či ne?
V jakém slova-smyslu? Co od toho očekáváš?
Za mě určitě ne, nemá to význam.
Za mě určitě ne, nemá to význam.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Očekávám, že club zastřeší aktivity členů clubu, co se týče v prezentaci na různých soutěžích ať už emma, DB drag, vrchy, sprinty atd. Ti členové, kteří budou na tyto soutěže jezdit a umisťovat se tak budou mít nejen psychyckou, ale i materiální dá se říct finanční podporu od clubu.
Je připraveno více zajimavostí oproti dosavadnímu chodu, ale dokud se nedořeší tak nic psát nebudu. Je spousta lidi co jen sedi u komplu a umi rejpat.
Je připraveno více zajimavostí oproti dosavadnímu chodu, ale dokud se nedořeší tak nic psát nebudu. Je spousta lidi co jen sedi u komplu a umi rejpat.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
asi ne.. neni tady moc jistota "stálosti" bud členu nebo aut.
ted je treba super obdobi, ale otazka jak dlouho vydrzi... pak otazka co by tam bylo za lidi a auta, aby to vydrzelo. pak spousta lidi uz je v ruznych klubech a maj toho hafo.
Brno je proste chatrny na nejaky klub, se mi zda. aspon ze na tom UH se slizame jakž takž.
zjistovala jsem pripadny zajem už taky, ale v rozjeti jineho "mrtveho" jmena klubu.
ted je treba super obdobi, ale otazka jak dlouho vydrzi... pak otazka co by tam bylo za lidi a auta, aby to vydrzelo. pak spousta lidi uz je v ruznych klubech a maj toho hafo.
Brno je proste chatrny na nejaky klub, se mi zda. aspon ze na tom UH se slizame jakž takž.
zjistovala jsem pripadny zajem už taky, ale v rozjeti jineho "mrtveho" jmena klubu.
moje šPunto, muj život
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Katy, Brno je chatrny na tyto akce? To jsi jeste nevidela Vary , nejake to tdi, stara alfa spousta civil golfu a pekne Bavka a tim to hasne. budte radi za ty auta u vas. hihiZapomel jsem na jeste pekne Vito standy a peknou AR 166. Tim to hasne.....
Naposledy upravil(a) pavelini dne 08 říj 2009 21:09, celkem upraveno 1 x.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
No s tou stálostí. Je to jen a jen o lidech proč zkončili methan city club, tuning scene ? ti zrovna oplývali hodně financema, ale zkončilo to zase na neúčasti lidí. Nechci rozjet club tak jak byl. Ale to co jsem napsal že je tak trošku cílem to chci zrealizovat.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Zatím tady čtu samý negativní reakce. A ptám se proč??? Neříkám, že budu aktivním členem, ale obnova s novou myšlenkou a úsilím nezní špatně a šanci by si určitě zasloužila. Vždyť nikomu o nic nejde ne?
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude někdo, kdo stanoví přesnou koncepci a bude se tomu věnovat, tak ano. Jinak to smysl nemá. Sprinty organizujeme v rámci SVAZU AUTOMOBILOVÉHO SPRINTU (http://www.dragcup.com" onclick="window.open(this.href);return false;), ostatní soutěže také existují bez účasti TCB. Pokud se nemýlím, tak ani v Praze obdoba TCB nefunguje, přitom tam je potenciál mnohonásobně vyšší.
To ivan: Jo jestli se nemýlím tak ten váš club pro "leštěnky", kterej založil původně nYx jestli se nepletu tak taky zkončil jak rychle začal. Když už se tady mluví o tom upadku.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bredy píše:To ivan: Jo jestli se nemýlím tak ten váš club pro "leštěnky", kterej založil původně nYx jestli se nepletu tak taky zkončil jak rychle začal. Když už se tady mluví o tom upadku.
Zdá se Ti, že SVAZ AUTOMOBILOVÉHO SPRINTU je v úpadku?

No vím co vím nYx začal s tím, že založí club leštěnek to bylo když se založilo SAS a asi po pár měsících SAS nevyvýjel žádnou aktivitu možná až do minulýho roku. Jo neberu ti, že máte silný auta a děláte sprinty.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš pravdu - v počátku bylo cílem SAS sdružit lidi, kteří mají pěkná a silná auta (nechtěli jsme mít klub snílků, kteří, obrazně řečeno, jezdí ve Favoritu a sní o Ferrari - čímž TCB bezesporu bylo) a jezdit legální sprinty. Po několika letech se nám sen splnil, jak vidíš. Toto se ale netýká znovuobnovení TCBBredy píše:No vím co vím nYx začal s tím, že založí club leštěnek to bylo když se založilo SAS a asi po pár měsících SAS nevyvýjel žádnou aktivitu možná až do minulýho roku. Jo neberu ti, že máte silný auta a děláte sprinty.

Tohle si dej jako credo klubuBredy píše:Ti členové, kteří budou na tyto soutěže jezdit a umisťovat se tak budou mít nejen psychyckou, ale i materiální dá se říct finanční podporu od clubu.

Na tomto principu, to nikdy nemůže fungovat.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
třeba je chce financovat z vlastní kapsySPEEDY píše:Tohle si dej jako credo klubuBredy píše:Ti členové, kteří budou na tyto soutěže jezdit a umisťovat se tak budou mít nejen psychyckou, ale i materiální dá se říct finanční podporu od clubu.Asi by to chtělo přeskočit ze snů do reality
![]()
Na tomto principu, to nikdy nemůže fungovat.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
To speedy: Právě jsem chtěl bez keců anketu, ale když už tak už. TCB zkrachovalo na lidech. Když někdo nehne ani prstem třeba jako ty tak je to potom holt těžký ono 2-3 lidi pro dalších 60-xx to nemůžou dělat věčně. Rýpání ti fakt jde ostatní o něco míň. Zkus nejdřív popřemejšlet o tom vašem "clubu" co byl nebo možná je pak suď a kecej do toho.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Nechápu, z jakého důvodu se do mě navážíš, ale fajn, je to Tvůj styl chování, nebudu se k tomu dále vyjadřovat.
Když už ale mluvíš o mě, zkus také říct něco o sobě a Tvých výsledcích. Dle mě, žiješ v ideích, které se nikdy nenaplnily a také nikdy nenaplní. S touto ideologií, kterou nám tu prezentuješ, jen horko-těžko s něčím takovým prorazíš. Jedna věc je snít, druhá realizace. Realizovat toto, co jsi v úvodu popsal, je pro Tebe nadliský výkon a neber to osobně, ale myslím si, že jednak na tohle nemáš proporce a v druhé řadě, dost podstatné, finance.
Ať už se mnou souhlasíš, nebo ne, tak všechny odvětví, které jsi tu popsal, vyžadují nemalou finanční investici, aby vynaložené úsilí mělo úspěch.
Když už ale mluvíš o mě, zkus také říct něco o sobě a Tvých výsledcích. Dle mě, žiješ v ideích, které se nikdy nenaplnily a také nikdy nenaplní. S touto ideologií, kterou nám tu prezentuješ, jen horko-těžko s něčím takovým prorazíš. Jedna věc je snít, druhá realizace. Realizovat toto, co jsi v úvodu popsal, je pro Tebe nadliský výkon a neber to osobně, ale myslím si, že jednak na tohle nemáš proporce a v druhé řadě, dost podstatné, finance.
Ať už se mnou souhlasíš, nebo ne, tak všechny odvětví, které jsi tu popsal, vyžadují nemalou finanční investici, aby vynaložené úsilí mělo úspěch.
chce se to sejit a povykladat si o tom...
2ivan: nevim co sem tahas drug cup... to se neda snad s podstatou klubu srovnat ne ? to je jakobych rikala ze Tuning cup je klub (hodnotim jako divak sprintů), nebo se mylím ?
klub se schazi na srazech i mimo ně a lidi se maj vicemene radi... to vy taky ?
2ivan: nevim co sem tahas drug cup... to se neda snad s podstatou klubu srovnat ne ? to je jakobych rikala ze Tuning cup je klub (hodnotim jako divak sprintů), nebo se mylím ?
moje šPunto, muj život
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Píše se to DRAG CUP (drag je něco jiného než drug - nejsme drogová liga). A mýlíš se - výše jsem psal o SVAZU AUTOMOBILOVÉHO SPRINTU - to je název organizace (klubu), který DRAG CUP zastřešuje a který sdružuje závodníky. A setkáváme se všichni v rámci závodů (tj. 6x do roka) a máme se rádiKaty píše:chce se to sejit a povykladat si o tom...

Nez se to smaze, tak za me ne... Nema to vyznam...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Bud jsem to špatně vysvětlil nebo to někteří nepochopili, ale nejde o znovu obnovení TCB jak bylo ale organizace jako takové. Nemá to cenu řešit.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Ani organizace jako takova nema cenu... Nevim ale treba konkretne ja nemam potrebu se nekde sjednocovat v nejakem klubu... S kym chci se uvidim i bez toho, ne?
Japonci na konci