RADA s instalaci os do zarizeni bez mechaniky
Moderátor: Rudi
RADA s instalaci os do zarizeni bez mechaniky
Potrebuji poradit windovs XP mi tak trochu lehlo potrebuji preinstalovat jenze nemam mechaniku ani dock station. Jak preinstalovat OS? Napadlo mne pres flasku ale nevim v jakem formatu to na tu flashku dat? Dalsi dotaz mam to na tablet pc kdybych chtel pouzit visty misto xp umi visti tablet resp maji softvarovou klavesnici apd? dikec za rady budu vdecnej popr. nekdo z ol kdo by mi s tim helpl?
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Re: RADA s instalaci os do zarizeni bez mechaniky
pokud maš netbook tak chyr maš navod: http://www.mujeee.cz/?p=150
je to univerzální navod, který funguje na všechny netbooky
samozřejmě když se budeme bavit o win xp. s linuxem je to o něco složitější ale člověk ktery neco o pc vi by to měl zvladnout.
je to univerzální navod, který funguje na všechny netbooky
samozřejmě když se budeme bavit o win xp. s linuxem je to o něco složitější ale člověk ktery neco o pc vi by to měl zvladnout.
Fiat Uno 1.4i 75 HP
jjj jak rozchodit netbook vim ma image na disku schovane u nektreych je to F3 u nekterych F11 navic lepsi mininotebooky jako je lenovo dokazi zachranit data bo maji na zacatku jeste linux nez nabehne windows ale tablet pc zalohovej image na disku nema... musel jsem to hodit do servisu kde maji externi mechaniku nastesti xp tablet edition lze convertovat s xpcek... kazdopadne diky za snahu 

- Michal71717
win jde nainstalovat z flashky normálně, jen kopneš data z cd na flešku a nastavíš bootování z flashky, toť vše pak je normal postup jak u mechaniky
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
jjj to jsem si tez myslel bohuzel tablet PC sice nabizi bootovani z fasky ale poskozene vyndovsi asi ovlivnili na tolik funkci tabletu ze nechtel bootovat s flashky ani za zlate prase ani linuxi nebaootoval z flashky ale po pripojeni mechaniky do usb se hned chytal ale pro priste si udelam z nejake flashky bootovaci zarizeni 

OS uz je v tom.. .ted jen pruser jak udelat s xp profesional XP tablet? popr nema doma nekdo CD s XP tablet? dikec
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Visty maji podporu tabletu zabudovanou, samo se ti vsechno prepne a funguje to super. Tedy bych volil windows 7 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jjj kdosi mi to rikla no moyna testnu ty sedmicky...