Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jo jo, tak zase az v breznu to tak vidimpajiki píše:tak už jsi ho uspal?
duvod?kvuli snehu bych to nejspis vyloucil,jelikoz tech vasich 3cm snehu by to nemelo delat zadny problem,tak nejaky technicky problem?nebo priprava se stylingem/performance na dalsi sezonu?.:Kroci:. píše:v zime to nejezdí
tam se soli 3cm snehu?Rudi píše:sůl, pak by to bylo v rattu
A ty seš kdo?m_tsch píše:Dneska jsem ty kliky náhodou viděl.... A nevím nevím, nápad sice dobrej, ale jestli je to hezký nejsem schopnej říctTommy1978 píše:Nejdřív musim ty kliky nafotit
tak proc to tam soli.:Kroci:. píše:tady zadnej snih nemame, na silnicich zustava jen sul
to jsem jáTommy1978 píše:A ty seš kdo?m_tsch píše:Dneska jsem ty kliky náhodou viděl.... A nevím nevím, nápad sice dobrej, ale jestli je to hezký nejsem schopnej říctTommy1978 píše:Nejdřív musim ty kliky nafotit
protoze to ta sul rozezereTom_ píše:tak proc to tam soli.:Kroci:. píše:tady zadnej snih nemame, na silnicich zustava jen sul![]()
Prej zhýčkaní, vydělává na ně zbytek republiky aby měli si drandili v autech a ne šalináchBIGPAPA píše:protože ti z Prahe jsou zhýčkaní![]()
Ano, otevírali začátkem října. Ještě není úplně hotovo (na okruhu chybí obrubníky), ale už se dá seriózně jezdit. Vše potřebné je postaveno. Celkem fofr, když si uvědomím, že poprvé kopli do země snad v květnu. Teď na podzim je to taková nultá sezona, ostrý start je na jaře, ale už teď se tam jezdí skoro každý den. Mi se tam velmi líbilo. Přesto, že okruh je na placce v pusté krajině mezi poli. Je to techničtější a pro řidiče zajímavější než Brno.Fáboš píše:Ondras: už je otevřeno??? před nějakou dobou jsem o něm četl a nedávno o něm někde psal tusím T-O-M
Jak to tam v ypadá???
kde se stala chyba, e ty BMW v zimě nejezdějButcher píše:Uz tady z tech vasich epesu dostanu za chvilku herpes...taky sme byli letos dost mozna naposledy zablbnout...s troskou recese
BIGPAPA píše:kde se stala chyba, ze ty BMW v zimě nejezdějButcher píše:Uz tady z tech vasich epesu dostanu za chvilku herpes...taky sme byli letos dost mozna naposledy zablbnout...s troskou recese
![]()
OMGbiohazard píše:obrubník na okruhu?Asi trochu o hubu
nezávislý pozorovatel přeciTommy1978 píše:A ty seš kdo?m_tsch píše:Dneska jsem ty kliky náhodou viděl.... A nevím nevím, nápad sice dobrej, ale jestli je to hezký nejsem schopnej říctTommy1978 píše:Nejdřív musim ty kliky nafotit