Me spis zarazi ty wintercary, to je podle me auto kdyz mam nakou lestenku tak abych si ji nenicil tak jezdim necim horsim v zime, no ale mit fiestu a k tomu 20 let staryho forda tak to jsou snad oba wintercary ne?
milosh píše:Me spis zarazi ty wintercary, to je podle me auto kdyz mam nakou lestenku tak abych si ji nenicil tak jezdim necim horsim v zime, no ale mit fiestu a k tomu 20 let staryho forda tak to jsou snad oba wintercary ne?
proto jezdím jedním celoročně a 30 let starý auta mám v garáži.
Ondras píše:Ano? Třeba mi ty prozradíš, kde jsem s obrubníky pochybil. Mám obavy, že se zde děje něco tajemného .
ne o to nejde... s obrubníkama bylo všechno v pohodě, jen tvoje dost pohoršená reakce na to, že někdo něco neví mi přišla dost přehnaná.
proste je u tebe zvykem, že když někomu odpovídáš na nějaký dotaz, tak z nej neděláš hňupa jako v tomhle případě, ale v klidu řekneš svůj názor nebo definici...
milosh píše:Me spis zarazi ty wintercary, to je podle me auto kdyz mam nakou lestenku tak abych si ji nenicil tak jezdim necim horsim v zime, no ale mit fiestu a k tomu 20 let staryho forda tak to jsou snad oba wintercary ne?
je to rs2000, ale to ty asi nevis co je a v zime by to asi tezko mohlo jezdit, kdyz bude motor venku..
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
To si řek dobře
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Ondras píše:Ano? Třeba mi ty prozradíš, kde jsem s obrubníky pochybil. Mám obavy, že se zde děje něco tajemného .
z toho si nic nedělej,nejsi sám,kdo to nepobral jaký to tam je??? taky se chystáme na exkurzi... co jsme v práci šmejdili na netu,tak žádný převýšení,taková placka...
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
To si řek dobře
kdyby sem mel seriovku jako vy, tak s tim taky jezdim v zime ve srackach..
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
BALI píše:z toho si nic nedělej,nejsi sám,kdo to nepobral jaký to tam je??? taky se chystáme na exkurzi... co jsme v práci šmejdili na netu,tak žádný převýšení,taková placka...
Je to v placce, holt s krajinou neuděláš nic. Je to ozvláštněno čtyřmi umělými horizonty (mosty přes obslužnou komunikaci), z nichž jeden je pěkně na srdce - není za něj vůbec vidět a jde se tam ostře na brzdy před takovým větším vracákem. Na videu to může vypadat možná nezáživně, ale je to velmi slušné pro řidiče. Ve videích bude můj onboard za chvíli. Pár fotek - http://www.civic.uragan.cz/2009_10_18/" onclick="window.open(this.href);return false;
To si řek dobře
kdyby sem mel seriovku jako vy, tak s tim taky jezdim v zime ve srackach..
Za to že máš Forda kterej hnije jak kretén ale nikdo z nás nemůže jinak teda když už cheš rejpat tak mi řekni co je na tom tvym autě tak nesériovýho
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy1978 píše:
Za to že máš Forda kterej hnije jak kretén ale nikdo z nás nemůže jinak teda když už cheš rejpat tak mi řekni co je na tom tvym autě tak nesériovýho