opel omega mv6
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: opel omega mv6
Jestli si ještě nesehnal ten chladič, tak tady máš kontakt na týpka co rozprodává OmB MV6 na díly 721107393.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty: Dík hned sem mu písnul a už mám objednáno 

Tak sem něco včera zpáchal a celkem se to povedlo
Jo jinak sorry za kvalitu foceno mobilem http://3000.rajce.idnes.cz/Nd/#Fotografie_0071.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo jinak sorry za kvalitu foceno mobilem http://3000.rajce.idnes.cz/Nd/#Fotografie_0071.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
lakovna na chodbě

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
no tak s tebou bych chtěl bydlet

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Sem to stříkal ted páč tu nidko neni 

čáu,dělám rozvody teda myslel sem že je mám už hotový ,ale když sem všechno pozapínal všechno dotáhl tak sem šel slavnostně nasatrtovat a motor jenom točil teda ze začátku chytnul ale hned zhasl tak sem to shodil dal na rysky a vačky seděli, ale neseděla řemenice a nejsem si jistej jestli nesedí řemenice jako taková nebo celá klikovka jak se to dá jinak poznat že nesedí klika ? musel sem při demontáži rozvodů sundat řemenici klikovky ,ale myslel sem že sem jí dál správně ale nejsem si jist taky mě napadlo jestli při tom nastartování to nepřeskočilo 

všude jsou rysky
na řemenici musí bejt a pak někde vedle já to mám na řemenici a vodní pumpě a pak na vodících kolech ale zase mě 2 válce chybí
Ta máš na pumpě rysku?
kčem tam je ?
kčem tam je ?
dělal jsem rozvody před rokem tak si to moc nepamatuju, ale je tam aby se všechy kola srovnali do roviny a pak se motor nepotkal
nemáš to nafocený ? jak si to dělal a jak to sedělo na ryskách? Mě nesedí pravá vejfuková vačka jako nesedí tak o půl zuvu a když to chci narovnat aby to bylo uplně přesně tak to pruží a vrátí se do tý polohy jak to bylo takže nwm nwm ale spíš myslim že mám jenom špatně tu kliku uvidim zejtra
No to je logické,že tam sou rysky aby se to nepotkalo,na vodní pumpě ryska je ,ale ne kvůli potkání,ale nastavení vývodu pumpy do bloku,kvůli odtoku,jinak na klice je a na vačkách taky tam není skoro co zkazit,při výměně rozvodů musíš vyndat řemenici,ale jak ji mužeš přehodit???každopádně při nastavování napínací kladky je to trochu kumšt a hlavně před nastartováním je víc než vhodné motorem otočit alespon 2x naprázdno.
Jinak až doděláš rozvody,máš zase o čem přemýšlet.....tohle ti v MV6 chybí Mantzel sání + cca 15Ps
Jinak až doděláš rozvody,máš zase o čem přemýšlet.....tohle ti v MV6 chybí Mantzel sání + cca 15Ps
- Přílohy
-
- motormojeomega.jpg (173.17 KiB) Zobrazeno 1696 x
Opel Vectra B Sport OPC 2.2 DTi 16V-prodáno
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Astra H TWINTOP Cosmo
!!!DIAGNOSTIKA OPEL OP-COM !!!
Opel Vectra GTS OPC line
A nastavuje se jenom ta jedna kladka nebo i ty dvě ? já je jenom nasadil a dotáh a to jednou jak se do ní strká imbus tak sem to napl ale druhá strana byla volná fákt nevim zejtra sundam řemenici a zkontroluju jak to všechno sedí no sem ztoho naprášky 

Napínací kladku máš jen jednu uprostřed ,,véčka" společně s jednou vodící,když ji nastavuješ tak je lepší ji přepnout a po dotočení ručně motorem sledovat její polohu.
Všechny kladky jsou natvrdo,jen na tom bloku dvou kladek hejbeš tou s tím imbusovým otvorem na napínání
Všechny kladky jsou natvrdo,jen na tom bloku dvou kladek hejbeš tou s tím imbusovým otvorem na napínání
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
Ok a má bejt naplá uplně na konec nebo má mít náký rezervy ? Nebo rpsotě napnout co to de a dotáhnout
kladka se musí přepnout na max. a pak otočit alespon 2x před nastartováním na prázdno např.trhákem přes matici řemenice kliky,ryska napínací kladky by měla být lehce přes půlku toho vybrání
Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
A vadí moc když mi jedna vačka nesouhlasí u půl zubu ? je o půlku zubu před ryskou
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na zacatku s tou spotrebou... Tolik mi zral LS400 4.0 V8. Podle me mas neco spatne. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Omega:pokud potřebuješ víc info o rozvodech na v6 kontaktuj jednoho člena na http://www.opelclubrenbau.cz" onclick="window.open(this.href);return false; s nickem Legend je to kluk s Prahy,kterej ti to donastaví za 10min,je to fakt machr.Teda záleží samozřejmě odkud jsi ale i tak ti pomůže online 

Opel Vectra GTS OPC line
Opel Vectra GTS OPC line
Ok dík moc ale už možná vim jak zejtra na to juknu a kdyžztak mu řeknu
Tak omega už jede a krásně přede
Tak akhle to nák vipadá 

- Přílohy
-
- Fotografie 0075.jpg (135.72 KiB) Zobrazeno 1654 x
http://www.youtube.com/watch?v=myThMu0HwfA" onclick="window.open(this.href);return false; 

pekny,taky sem si hral,uz trosku dyl
- Přílohy
-
- 2931_260_3294563-41514052.jpg (131.81 KiB) Zobrazeno 1645 x
Hele kde si sehnal to silikonový koleno s dírou na to čidlo???
koupis a udelas,koleno je od samca stalo kolem 1000 http://www.highperformanceparts.cz/kole ... nu-83mm.64" onclick="window.open(this.href);return false;
Za takový prachy se mi do toho moc řezat nechce ale když to bude sedět tak proč ne a je to přesně ta hadice jako si poslal ten odkaz?