Tak jsem tak nějak bloudil po netu a narazil jsem na výraz EMO RAP už to mě položilo na kolena
takže to je asi spojení stylu EMO a stylu RAP
už i na české scéně se našel smutný raper s žiletkou a patkou JAYK3M
Kam se ztrácí vkus, nemůžu už cítit ani hip hop, ani trance a podobné sračky, ach jo, zlatej Jimi Hendrix, zlatí Queeni a zlatej Slipknot
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ono je toho víc, mám moc rád např. Linkin Park, už od jejich začátku, Chester prostě umí... nicméně, taková Janis Joplin by asi nechápala, čemu všemu se dá říct zpěv a že ta ženská měla brutální hlas o tom snad žádná - http://www.youtube.com/watch?v=JjD4eWEUgMM" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tu se opravdu málokterá zpěvačka může dotáhnout
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ty jo, jedno - dalsi - nevdecny tema. nesouhlasim s tim, ze hip-hop, trance jsou sracky...!!! kazdy ma rad jiny styl a v nem jsou lepsi a horsi interpreti. muj nazor, je ze hudba je urcity druh seberealizace a kazdy si ji dela po svym. NELIBI SE MI TO, TAK TO NEPOSLOUCHAM. nazor napisu, ale hanit neco co me se nelibi je alibismus - mysleno v globale. kolikrat si rikam, jak bych byl dobrej udelat a prezentovat svoji hudbu. ale nemam na to hlavne trpelivost.
tak mám ze dneška další zážitek
chtěl jsem jít ke své ex-přítulce na prodlouženou, byl jsem i slušivě oblečen, černé kalhoty bílé triko a zelený šampón svetřík, jenže jakmile jsem viděl ji a všechny to zbyle pěkné slečny tak jsem musel utéct(se slzami v očích, slinou na bradě a boulí na kalhotech) a vymluvit se na práci doma, protože by mě to nedalo a během těch 4 hodin měl zase plnej telefoní seznam a zároveń v něm totální zmatek že bych nevěděl která je která kua a to mám za kopcem ženu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Watchi: Možná jsem to napsal trochu ostře, nicméně mi moc nejde přes nos nazývat hudbou něco, kde není ani hudební nástroj, ani dobrý hlas... ale to je samo můj názor, který nikomu nevnucuju a pokud má někdo tyhle věci rád, so be it! Já se kvůli tomuhle začal učit na kytaru
BIGPAPA píše:tak mám ze dneška další zážitek chtěl jsem jít ke své ex-přítulce na prodlouženou, byl jsem i slušivě oblečen, černé kalhoty bílé triko a zelený šampón svetřík, jenže jakmile jsem viděl ji a všechny to zbyle pěkné slečny tak jsem musel utéct(se slzami v očích, slinou na bradě a boulí na kalhotech) a vymluvit se na práci doma, protože by mě to nedalo a během těch 4 hodin měl zase plnej telefoní seznam a zároveń v něm totální zmatek že bych nevěděl která je která kua a to mám za kopcem ženu
tak ta moje to nečte, hlavně mě přijde že si nedokážu pohlídat o abych myslel hlavou a ne udkem
takže to vypadá že dlohodobý vztah nehrozí a spíš pomalu se budou střádat kamarátky na dlouhé zimní večery
jo a při vlezu na Obličejovou knížku jsem narazil na tuto krásnou fotku
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:Pánové tak na dnešek se těště na brzké odpoledne mám domluvenou schůzku, takže večer bude report i s fotografiemi
Tak místo stopařek bude co?
Dávej fota, stačí oblečené páč
funny-pictures-one-cat-falls.jpg (26.66 KiB) Zobrazeno 3418 x
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
-------------------------------------------- http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
já se asi poseru, po čtvrte vytahnu felicii a dostanu v ní druhou pokutu a další dva body, jednou to bylo za 3 body a litr(mobil) a teď 2 body a litr
to je tím, že nejezdim vectrou ale pitomou seriovou Felicii já nechci být jak L.A.M.A
a než budeš mít opravenou Vectru, budeš bez papírů.... Felicii nejezdi
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
vectra bude snad do konc roku opravenááááááááá už jsem našel na aukru facelift díly : víko kufru, světla a nárazník dohroady za 2700 takže už jen srovnat plechy a nastrojit díly, pak sehnat prahy facelift a přední nárazník, mona bych chtěl i origo xenon stříknout do černý nečinné plochy, jen sehnat ty lampy nějak levně, nebo bych nasadil, zase AE i když se mi nece
Nj, ale s těma xenonama je sraní když to chceš mít pořádně.... sklonoměry na zadní nápravu, myslím, že i skoloměry na přední nápravu, ostřikovače + tahat kabely, nechtěl bych, ale taky bych o tom přemýšlel Koukal si na ten odkaz co jsem ti tu včera někde nechával? Jen teď nevím jestli už je po face nebo ne.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly