Nejde připojit ICQ
Moderátor: Rudi
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejde připojit ICQ
Nejde mi připojit ICQ, vždycky mi to napíše "This account temporarily blocked"
Co s tím?

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde připojit ICQ
Pravděpodobně máš dočasně blokovanej účet
ale nevim, proč by to dělali zkus se připojit na http://www.meebo.com" onclick="window.open(this.href);return false; v rámečku ICQ jen zadej svoje ICQ číslo a heslo, třeba to půjde jako dočasný řešení

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už je to vyřešený - vyřešilo se to nakonec samo a asi po týdnu šlo ICQ zase normálně připojit... ale v tu dobu nefongovalo ICQ dosti lidem. Tak nevím co s tím kdo zase vymejšlel 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Mně taky nešlo icq. Hlásilo mi to změnu hesla. Tento problém trvá už dva měsíce a stále nic. Nikdo moje heslo nezná a přihlašuji se na icq pouze doma. Tak jsem si založila nové, ale tím jsem ztratila mnoho lidí, na které nemám jiný kontakt.
iruceni.cz - levné povinné ručení