Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Ale teď naprosto vážně. Když tohle udělá, co se bude dít dál?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
pekneBoháček píše:vietnam a spol musí mít povolení k pobytu, ideál je chorvatsko, nepotřebujou víza a nejsou v EU, zatím
takže vozidlo řídil Dragan Stojič, bytem Povolnilug 22, Hrvatska
nasedano

to bych vypovedel
máš plnou tašku jó máš?
A opravdu to funguje ???
Function > Form
Function > Form
pan za prepaskou to zapise do protokolu jako vasi vypoved a konec
kdo by a jak dal to resil...
hlavni ze maj k prestupku vypoved
kdo by a jak dal to resil...
hlavni ze maj k prestupku vypoved
máš plnou tašku jó máš?
A nebudou pak šlapat dál po tom co tam tu výpověď dal? Nějak zpět ho obesílat, že ho nesehnali nebo tak?
Zkoušel jste to někdo?
Zkoušel jste to někdo?
Function > Form
Function > Form
kdo by se s tim zjistoval...
a kdyz tak to neni vase starost ze ho nesehnali
rozhodne bych tam nekricel a nenadaval jim
a kdyz tak to neni vase starost ze ho nesehnali
rozhodne bych tam nekricel a nenadaval jim

máš plnou tašku jó máš?
Vyřešeno. Tou dodávkou se jelo rychle na magistrále u OMV před sjezdem na jižní spojku směr Brno - 87kmh na 70ce, takže litr a dva body a nakonec se ukázalo že jsem to nebyl já, ale jeden bývalej zaměstnanec, takže pohoda. Brácha ho naprášil a já mam klid 

Function > Form
Function > Form
heh
ale chtelo to zkusit s tim chorvatem

ale chtelo to zkusit s tim chorvatem
máš plnou tašku jó máš?
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moje nová dnešní situace :
Na adresu ze které jsem už odhlášený, resp. přihlásil jsem se jinde přišlo psaní s červeným pruhem na moje jmeno. Ale já má už ustřiženou občanku a náhradní doklad z novýho bydliště. Jak mám postupovat??? řidičák a techničák jsou pořád ještě na starý bydliště ( čekám na vystavení nový občanky abych mohl všechno přehlásit).
Na adresu ze které jsem už odhlášený, resp. přihlásil jsem se jinde přišlo psaní s červeným pruhem na moje jmeno. Ale já má už ustřiženou občanku a náhradní doklad z novýho bydliště. Jak mám postupovat??? řidičák a techničák jsou pořád ještě na starý bydliště ( čekám na vystavení nový občanky abych mohl všechno přehlásit).
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cože? To fotili těma novejma kamerama? Odkud to měří?Ritchma píše:Vyřešeno. Tou dodávkou se jelo rychle na magistrále u OMV před sjezdem na jižní spojku směr Brno - 87kmh na 70ce, takže litr a dva body a nakonec se ukázalo že jsem to nebyl já, ale jeden bývalej zaměstnanec, takže pohoda. Brácha ho naprášil a já mam klid
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
normálně máš to potvrzení a to slouží jako OP tak jdi s tím a ustřiženou občankouFáboš píše:Moje nová dnešní situace :
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ee, ty nový maj bejt údajně zatim ve zkušebnim provozu. Kousek za těma novejma kamerama jak uprostřed začínaj takový ty betonový zátarasy, tak předtim stává státní policajt s radarem a měří směr Brno, je tam skoro pořád....Eiffel píše:cože? To fotili těma novejma kamerama? Odkud to měří?Ritchma píše:Vyřešeno. Tou dodávkou se jelo rychle na magistrále u OMV před sjezdem na jižní spojku směr Brno - 87kmh na 70ce, takže litr a dva body a nakonec se ukázalo že jsem to nebyl já, ale jeden bývalej zaměstnanec, takže pohoda. Brácha ho naprášil a já mam klid
Function > Form
Function > Form
Mám jen krátký dotaz. Minulý týden v pátek mě chytili s neoznačenou oktávkou, jak jsem asi 200 m před cedulí už přidal plyn. Bohužel než jsem k tý ceduli dojel, stačil jsem to z 50 vytáhnout na 85. Takže jsem na fleku dostal 2500 pokutu. Avšak, policajt mi na místě tvrdil, že sem k tomu dostal 4 body. Jenže když jsem se večer díval na net, tak v sazebníku je při překročení rychlosti o více jak 20 (a méně jak 40) jen 3 body. Tak jak to tedy je? Chci si tedy nechat udělat výpis bodů na nějakým Czechpointu, ale za jak dlouho je tam budu mít napsaný abych si to mohl ověřit, když mě změřili teď v pátek?Do kolika dnů to musí být zaevidovaný?
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

když je to teda tady samý závodník tak se zeptám. Když mám vykuchanou plechovku bez papírů a pod můžu ho táhnout po silnici na laně?
Popř co musí mít abych ho táhnout mohl?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Platnou TK 100%
platný povinný, značky, jinak podval nebo odtahovka
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
takže normál komplet všechno jako každé jiné auto na silnici
dik

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
policajti body neudeluji...jen oznami skutek na magistrat a ten ty body udeli, policiste to musi bezodkladne oznamit, nevim kolik na to ma magistrat...Georgeos píše:Mám jen krátký dotaz. Minulý týden v pátek mě chytili s neoznačenou oktávkou, jak jsem asi 200 m před cedulí už přidal plyn. Bohužel než jsem k tý ceduli dojel, stačil jsem to z 50 vytáhnout na 85. Takže jsem na fleku dostal 2500 pokutu. Avšak, policajt mi na místě tvrdil, že sem k tomu dostal 4 body. Jenže když jsem se večer díval na net, tak v sazebníku je při překročení rychlosti o více jak 20 (a méně jak 40) jen 3 body. Tak jak to tedy je? Chci si tedy nechat udělat výpis bodů na nějakým Czechpointu, ale za jak dlouho je tam budu mít napsaný abych si to mohl ověřit, když mě změřili teď v pátek?Do kolika dnů to musí být zaevidovaný?
Rolljoin: vozidlo ktere nesplnuje podminky provozu na pozemnich komunikacich (neni prihlasene-schvalene a nema technickou) nesmi na silnici, jedine na odtahovce ci vleku...
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Piwko
- Kontaktovat uživatele:
Mozna trosku OT - hrozi mi nejakej postih za jizdu bez kapoty? Treba kdyz me vyfotili s tim?
reknes ze ti ji osoba blizka odmontovala, ale ze proti ni nebudes vypovidat 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsi jel s tím probe? 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
jestli nemáš řidičák, tak joRolljoin píše:když je to teda tady samý závodník tak se zeptám. Když mám vykuchanou plechovku bez papírů a pod můžu ho táhnout po silnici na laně?

bacha na to, na auta bez SPZ/RZ jsou alergický
já vezl auto z úřadu - chcalo - takže značky na palubce, že je nandám v garáži - a nebyli líní se za mnou i otočit, trochu si zahoukat, já zas vyzkoušel akceleraci a pak dělal překvapenýho, nakonec jsme si to z chlapcema vyříkali, takže nevím, jak to zapnutí majáku zdůvodnili

vzdělání není zárukou inteligence
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
já přidám jen jednu technickou.....u nás ve městě se objevilo pár stacionárních radarů.....musí být před nim respektive za nim značka o měření rychlosti nebo ne?

????

????

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Nemusi, tyhle znacky jsou urceny pro obecni a mestskou policii, protoze ta podle zakona muze merit jenom tam, kde ji to PČR povoli a jenom v useku oznacenym znackama....prijde na to kdo ty radary spravuje.
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
presne tak 

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
a kdyz provozovatel a majitel je město ?????
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Tak to logicky obstarává MP a tudíš značený maj bejt. Aspoň tak to vidim já.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Já mám otázečku z trošku jiného soudku. Jde mi o parkování. Je tu s tím docela problém, poloviční policajti (rozuměj MP) na to sere, a tak když dorazím večer z práce tak nenajdu ani jedno parkovací místo, a to i přesto že celé centrum Opavy je plošně vyhlášeno zónou placeného stání. Platíme si parkovací karty a když přijede někdo kdo ji nemá (nárok na ni maj ti co žijí v centru a podnikatelé) tak si normálka cálne lístek v hodinách. Na to se tu však sere a denně tady stojí přes den i večer kvanta aut bez karty nebo lístku. Když jsem dorazil domů z práce tak situace klasika, plný dvůr aut, tak jsem to foukl do rohu kde bylo místečko, načež přijela slečna a začala mě upozorňovat na jakousi homemade ceduli s nápisem "Zákaz parkování <---> 12m"
Marně jsem ji tvrdil, že tam nevidím žádnou dopravní značku s Reservé ani žádné značení na silnici. Slečna nezapoměla zmínit (a to mě lehce vytočilo) že šéf (nevim čeho, asi zeměkoule) už je naštvaný a volá ony schopné a nepostradatelné Strážce vesmíru, pardon, strážníky Městské policie.
Má otázka zní: Může MP na základě nějaké homemade cedulky dát botičku či pokutu za špatné parkování? Předpokládám, že ten pozemek nepatří tomu člověku, protože se jedná o kus parkoviště víceméně. Pouze ten flek přiléhá baráku, kde asi sídlí nějaká firma či co.
Svým způsobem tu slečnu chápu, pokud jí tam přijede zásobování a blbě se na tom malém parkovišti otáčí tak je to zlost, jenže co mám dělat já, když si to parkování platím, a poté není kde se postavit. Přes den tam také stojí kvanta aut. Jsem už na tenhle problém trošku alergický, tak jsem na slečnu možná hovořil drobátko zostra, ale s tím parkováním se tady pereme dlouhodobě a už mi dochází trpělivost
Marně jsem ji tvrdil, že tam nevidím žádnou dopravní značku s Reservé ani žádné značení na silnici. Slečna nezapoměla zmínit (a to mě lehce vytočilo) že šéf (nevim čeho, asi zeměkoule) už je naštvaný a volá ony schopné a nepostradatelné Strážce vesmíru, pardon, strážníky Městské policie.
Má otázka zní: Může MP na základě nějaké homemade cedulky dát botičku či pokutu za špatné parkování? Předpokládám, že ten pozemek nepatří tomu člověku, protože se jedná o kus parkoviště víceméně. Pouze ten flek přiléhá baráku, kde asi sídlí nějaká firma či co.
Svým způsobem tu slečnu chápu, pokud jí tam přijede zásobování a blbě se na tom malém parkovišti otáčí tak je to zlost, jenže co mám dělat já, když si to parkování platím, a poté není kde se postavit. Přes den tam také stojí kvanta aut. Jsem už na tenhle problém trošku alergický, tak jsem na slečnu možná hovořil drobátko zostra, ale s tím parkováním se tady pereme dlouhodobě a už mi dochází trpělivost

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kubi: já bych byl svině, zalolal bych na MP, oznámil jim že tam parkuje dost aut neoprávněně a ať přijedou z odtahovkou. Ty jako resident si tam platíš místo a oni Ti znemožňujou tam parkovat.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence