seat je aspoň auto schopný pohybuBIGPAPA píše:a chudíák Tommyúd musí jezdit Seatem

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
seat je aspoň auto schopný pohybuBIGPAPA píše:a chudíák Tommyúd musí jezdit Seatem
m.artty ne každej potřebuje kočku s rodokmenemm.artty píše:AR166: ty zadní nohy jsou taky jeho![]()
Davidoff: a vypadá, že mu to celkem chutná![]()
biohazard: hezká, co to je za druh?
dostal poprvý broskve a takhle to dopadlom.artty píše:Davidoff: a vypadá, že mu to celkem chutná![]()
siruphabitat3 píše:monin? co to je??
u nás v hypernově, ehm albertu stojí něco kolem 4kil, (je tam kokos, greandina, curacao blue a jahoda, daj se koupit i zvlášt, láhev kolem stovky) já to dostal dárkem tak nevím kolik je přesná cenaRolljoin píše:siruphabitat3 píše:monin? co to je??
kolik vyjde taková sada? co tam je za druhy pls?
Jenže na rozdíl od těch cucáků je Tommy už dospělej člověk kterej ví čim jezdit vole jinak bych si to Báwo bez starostí koupil nebojBIGPAPA píše:já nevim, BMW je celkem běžný auto podívej se na Krocana ten má BMW, Bali má BMW s velkým šíbrem, MINIMAXXXX má taky BMW a jsou to samý mladý cucácia chudíák Tommyúd musí jezdit Seatem
Bejt ziva tak ji asi roztrhaj na kusy, uchyloveAR166 píše:ARV6: ta osmanka Lola na krabici je fesanda, se nedivim, ze se o ni kluci perou.
Jj to verim, i ti 2 delaj obcas slusnej kraval, hlavne kdyz je bitka o zradlo, ale je s nima hromada srandyevolva píše:ARV6 : ty osmáčci jsou roztomilýdoma mám 4 a sero* mě
a proč ? protože dělaj děsnej kravál, jejich moc no