Dvě jsou super,stačí přeleeštit plus bomba gumy,mají jen oparkované hrany trošku. Jedno má více oparkovanou hranu a je trochu odřené a jedno je vzaté natvrdo,guma KO těsně nad hranou má asi 5cm dlouhou díru a kolo jako celek je takové... no momentálně už obroušené. Chci je buď vyleštit nebo stříknout lakem na disky ale takovým jako chromovým,takový mají orig. Docela jsem koukal jak jsou kvalitně lakována,normál lak,pak barva,pak základovka a pod tím snad plnič. Za chvíli jedu nechat ty dvě špatný zout a zkontrolovat na váze jestli nejsou nakoplý. Pak ti písnu víc.Ilegaltuner píše:pokličku nevim jaky tam maš pruměr tydhle kola jsem ještě nemněl,breyton nalepky jsem ještě neviděl, prto jsem si ja na bryytony naepil aloina nalepkyConscious píše:Tak kola mám... bohužel dvoje.Breyton Vision 8,5jjx18 et15 a PLW PB HSS 8jx17 et38 - fotky mám a dodám do jiného topicu. Ale asi jen těch breytonů,plw mi na sedmu nepůjdou takže jsou na prodej. http://www.barum-pneu.cz/detail/proline ... ola/71259/" onclick="window.open(this.href);return false; cena za komplet 4ks na dohodu,prachy mmi tu nežerou ale je to škoda,jsou nádherný a jak nový.
Ilegaltuner: chlape potřeboval bych pokličky Breyton na ty Visiony nebo aspoň samolepící loga na kola. Potřebuju je zrenovovat,aspoň dvě (oparkovaná) a vyleštit nebo alespoň něčím stříknout,co doporučuješ?. jak moc je maš poškozene?

EDIT: mno takže jak jsem předpokládal... obě kola jsou kopnutý,ne tragicky ale rovnou jsem je tam nechal. To s děravou gumou je koplý v normě a hází stranově,to druhý hází výškově a to je horší. Prostě na vnitřní straně paní něco vzala tak,že je ráfek trošku šišatej,hází asi o centimetr. Prý i to lze závažíčkama napravit ale raději by je nechali srovnat obě takže v pátek budu vědět víc. Druhý dvě jsou vizuelně nepoškozený ale dojde i na ně,renovace a leštění je taky nemine.