Taky z toho nejsem nadšenej, ale s tím nic nenaděláme. To co bude vyrobené v Německu bude asi pořád na stejný úrovni, ale to co se vyrobí v Rusku bych nechtělkubi píše:Tak vám nevim kluci, lepší než krach, ale stejně mám smíšené pocityhttp://www.novinky.cz/auto/182781-gm-sp ... -opel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nedari se mi sehnat veci abych sprovoznil 4x4 u te vectry a navic je silene sezrana tak schanim jiny kabatek, nejlepe corsu Akubi píše:fiat12PMR: Tuším odkud resp. kam vítr vane
Martty: Uklidňuje mě fakt, že stejně na nového Oplíka nemám ale přesto, mám strach aby Opela rusáci nepoužili k nasátí technologií a pak na něj nehodili bobajz
na automotostyl nekoukam, to samy automotorevue nuda, zlatej autosalonLukin_GSi píše:kubi> jake technologie![]()
videls dneska auto moto styl jak testovali insignii za mega
dobry trapas
Lukin_GSi píše:to ja zas nekoukam na VW autosalon, ten mam pred barakem![]()
myslíš ty tři stroje co se nedaj nazývat autemLukin_GSi píše:to ja zas nekoukam na autosalon, ten mam pred barakem
Hezký, jen aby nám Opel vydržel tu dnešní nakloněnou situaci.... snad zůstanou Opeláckém technologie v Opelu a nepřestěhují se do Lady.....
to spis na cely motor bych rekl...FubuTomas píše:Koupil jsem C20XE... nevite nekdo kolik stoji pistni krouzky a saly???Bylo mi receno ze za krouzky 2000KC na jeden pist!!!!!!!!! Coz se mi zda nejaky divnynevim jestli se spatne podival,nebo jestli je to tak kurva drahy??? Dik
kouknu ti zitra na fakturu kolik staly meFubuTomas píše:Koupil jsem C20XE... nevite nekdo kolik stoji pistni krouzky a saly???Bylo mi receno ze za krouzky 2000KC na jeden pist!!!!!!!!! Coz se mi zda nejaky divnynevim jestli se spatne podival,nebo jestli je to tak kurva drahy??? Dik
mi máme 195/50/15...beck píše:a ted kdo ma na leto 195/45 15 ?![]()
![]()
![]()
nevi jestli me pochopis ale to jsou krouzky ktere si ve valci udelaji vlastni stopu... tzn, nemusis valce honovatBIGPAPA píše:přesně to myslím, kdyby měli na X16XEL tak bych je i vzal
jinak někdo mi řikal o G-kroužkách co to znamená a dají se někde sehnat???