Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Markusi ty ses na tu rampu vešel i na dýlku že stojíš přímo uvnitř 
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Najel naštorc, zvedlo se to, vytočil se a zacouval 
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Ty bys manévroval na týhle plošině s autem, já teda neOndras píše:Najel naštorc, zvedlo se to, vytočil se a zacouval
malý návod jak ukrást lupo

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Minule sme vevnitr vezli E36 a bylo kolem ni dost mista a majitel dodavky v ni uz vez tranzita.... takze mista je v tom az az
EDIT: laconi ta plosina ma nosnost 1750kg a je docela dost stabilni.... toho bych se nebal, ale ono i lupo je na ni moc velky, takze nejaky manevrovani neprichani v uvahu... mozna smartem
EDIT: laconi ta plosina ma nosnost 1750kg a je docela dost stabilni.... toho bych se nebal, ale ono i lupo je na ni moc velky, takze nejaky manevrovani neprichani v uvahu... mozna smartem
Naposledy upravil(a) maRkusVT dne 14 lis 2009 22:42, celkem upraveno 1 x.
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
mne pripomina totok. 
- Přílohy
-
- n546101150_1564795_3238.jpg (32.93 KiB) Zobrazeno 1915 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vše je o synchronizaci, dokonce je možné se řádně rozjet, najet na plošinu ve smyku, který se řízeně dotočí na zvedající se plošině a plynule vjet do skříně jakmile je plošina nahořeLaconi píše:Ty bys manévroval na týhle plošině s autem, já teda ne
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
kdyby nekoho zajimalo video jak se taha lizatko pozemi pri sjizdeni z kamionu
http://www.youtube.com/watch?v=j8PrRRUyJEk
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tě zklamu bo jelikož je na tý masce ten zasranej chrom a nic na tom pořádně nedrží tak sem zvolil cestu menšího odporu a polepil sem to fóliíButcher píše:A ty budes mit nejspis na Fieste RS nebo Cosworth, ne?Laconi píše:"Řečnická" : Je to jeho auto a tobě je po tom ho..oButcher píše:Čím si to stříkal?Postup?....rečnická "Jak si může dát někdo na auto znáček FR, když to FR není??" Trapas...
To maska: Coz o to, nastrikat to neni problem, ale aby to neco vydrzelo...
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tim to nebude svýho času sem fakt jezdil jako kretén kdo mě zná dýl tak potvrdí a stejně sem nebouralTakeshi píše:FR to je ale Fuck Rejsink,a je to vidět,tomy vůbec nebourá
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
nocni nuda, pardon na jedny strance tolik fotek ale ja musel...
photoshop p*co

photoshop p*co

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
to lupo je pecka....

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to jsou 4 dny u nás před barákem. Listí a debilní modříny. Už je to zase čistý, jak je vidět u fotky s hasičákemLaconi píše:Eiffele tys tam měl teda pěknej čurbes
Taky jsem jezdil luxovat každý druhý den, ale ono to prostě za chvilku přestane bavit
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Markus: To Lupo je parádní, na tom videu se parádně vyjímá, I ty kola se na něm vyjímají 
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
lupič epesní 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hej, Diky moc za pochvalu a Perniku kdybys slysel v praze ty kecy, ze ty kola nee, ze to chce jiny... me se to taky libi i kdyz je pravda ze bych chtel jiny...
kola to chce 100% jiný, tydle jsou totiž absolutně nevýrazný 
VW - Very Wonderful
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ikdyž je to VW, tak musím říct, že Lupo máš pěkné
Kola nejsou špatné, ale mohlo by to být možná lepší.... co něco ve zlaté barvě? K tomu černýmu zbytku by to bylo pěkný 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kola budou cerny at budou jakykoli, i tyhle planuju do cerny..... jinac taky bych chtel jiny kola ale nekradu, ideal by bylo Ats classic 8x13 4x
jinac m.artty dekuju za pochvalu
jinac m.artty dekuju za pochvalu
černý na černým autě, to už můžeš dát rovnou plechy, ty kola podle mě pak totálně zaniknou....
VW - Very Wonderful
me se to tak libi, proste cely auto cerny, zadna vec co bude v jiny barve.... takze chci i kola cerny....
Mě by se na tom zase líbily TH Line s bílým středem a zlatýma šroubkama 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Lupo parádní
Já osobně bych kola prodal, a na přechodnou dobu koupil plecháče s nízkým profilem.. a pak až budou peníze tak koupit nějaké pecky. 
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
TH LINE ???? nevim no, na lupu se to az tak moc nelibi.... ale nezlobil bych se zane, stejne muj favorit sou dekly z mercedesa ale nevim co s nabojema
Jo a MATTE prodat moje kola nema cenu, nedostanes za ne skoro zadny prachy.... to vyjde nastejno jako kdyz budu kupovat plechy s podrazkama...
Jo a MATTE prodat moje kola nema cenu, nedostanes za ne skoro zadny prachy.... to vyjde nastejno jako kdyz budu kupovat plechy s podrazkama...
Tohle na mě vykouklo hned, když jsem do google zadal TH Line
Myslím, že jsou hodně slušivý, límec se k tomu autu určitě hodí a v barevné kombinaci, jak jsem psal výše, by k Tvojí černé vypadaly nádherně

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
heh bummaRkusVT píše:kdyby nekoho zajimalo video jak se taha lizatko pozemi pri sjizdeni z kamionu![]()
máš plnou tašku jó máš?
Do Lupa pudu asi po Corse, tak hledam uz inspirace. Shmidty samo pecka, ale stoji skoro pulku Lupa

500 0,9T
sorry th fakt nee, kdybych resil kola tak jedny z techto :
tohle by meli bejt nejaky NTH nebo tak nejak

anebo tohle, z toho chciju maggi v kostkach

tohle by meli bejt nejaky NTH nebo tak nejak

anebo tohle, z toho chciju maggi v kostkach

nebylo by rozumější koupit nějaký dospělý auto???Smithy píše:Do Lupa pudu asi po Corse, tak hledam uz inspirace. Shmidty samo pecka, ale stoji skoro pulku Lupa![]()
http://www.cleaned.be/gfx/garage/52_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img147.imageshack.us/img147/7097/lupolk9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img104.imageshack.us/img104/6317/bbs065rf2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....