maRkusVT píše:sorry th fakt nee, kdybych resil kola tak jedny z techto :
tohle by meli bejt nejaky NTH nebo tak nejak
anebo tohle, z toho chciju maggi v kostkach
To první jsou HTN a stojej ještě o kousek víc jak ty THLine...u nás k nesehnání, u dojč-sousedů jen občas...
To druhý jsou Tramonty - takřka stejná exkluzivita jako u HTN, BBS E30, PLS, atp...běžná cena kolem 20 - 30ti kapříků za hezkou sadu
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
maRkusVT píše:Chame ja te zabiju takhle mi zkazit naladu....
A co PLS nebo jak se to pise co mas na golfu
PLS se občas dají sehnat i u nás, ikdyž se taky nechají zaplatit. Když bys měl ale štěstí, dají se sehnat v horším stavu kolem 10tis Kč bez pneu (A já už je na golfikovi nemám, teď tam budou právě ty bbs e30)
maRkusVT píše:Dzonypetpet jestli das pryc ty oranzady tak si te skrtam ze seznamu pratel... takhle to auto vypada dobre... neblbni
jedina moznost nad kterou premyslim je origo uplne ty sama svetla jen s bylimi blinkry a to myslim neni k zahozeni... nicmene ty svetla sou drahy jak svina, takze zadnej spech a jeste nevim
maRkusVT píše:Dzonypetpet jestli das pryc ty oranzady tak si te skrtam ze seznamu pratel... takhle to auto vypada dobre... neblbni
ubezpecuju te, ze pokud dzony nevyhraje ve sportce tak si white lights nekoupi, protoze druhovyroba je shit a org. treba predni s Xenony stoji jety 15t kc, zadni 5t kc....to si radsi opravi rattovej kufr
ubezpecuju te, ze pokud dzony nevyhraje ve sportce tak si white lights nekoupi, protoze druhovyroba je shit a org. treba predni s Xenony stoji jety 15t kc, zadni 5t kc....to si radsi opravi rattovej kufr
jako videl jsem za 13 a malem jsem je vzal, nicmene prislo necekane urazeny zrcatko a spoluucast a nejak se to nehodilo , takze nic. No a kufr to se neboj udenko zachvili bude celej v ratu.
jako videl jsem za 13 a malem jsem je vzal, nicmene prislo necekane urazeny zrcatko a spoluucast a nejak se to nehodilo , takze nic. No a kufr to se neboj udenko zachvili bude celej v ratu.
hlavni je, ze sis uz koupil nove predni mlhovky a zrcatko opravil Jeste dodelej folie i na predek a pak prodej mel byhc kupce hned ted cheche.