Výroba mříže
Výroba mříže
Ahoj, docela nutně potřebuju vyrobit takovouto mříž, ale nevím z čeho. Sháním nějaký plast, který je v deskách, dá se snadno řezat a lakovat, popřípadě aby se po řezání snadlo upravil a zaleštily se řezy, to by se ani nemusel lakovat. Výsledek chci, aby prostě byl hezkej černej plast (ještě lépe lesklej).
Potřebuju vyřezat jednotlivé pláty a ty potom vsadit do sebe, popřípadě spojit trubičkami a závitovkami, to je vše. Popřípadě, kdyby jste někdo věděl, kde to vyrobí, klidně za to dam nějakou tisícovku, vzhledem k normální pořizovací ceně. Nechal bych vyrobit rovnou asi dvě. Je potřeba vyrobit ještě ty "mističky", ale to by snad šlo z laminátu, že? Je to dole v nárazníku, takže aby se to taky hnedka neomlátilo od šutrů.
Díky
Potřebuju vyřezat jednotlivé pláty a ty potom vsadit do sebe, popřípadě spojit trubičkami a závitovkami, to je vše. Popřípadě, kdyby jste někdo věděl, kde to vyrobí, klidně za to dam nějakou tisícovku, vzhledem k normální pořizovací ceně. Nechal bych vyrobit rovnou asi dvě. Je potřeba vyrobit ještě ty "mističky", ale to by snad šlo z laminátu, že? Je to dole v nárazníku, takže aby se to taky hnedka neomlátilo od šutrů.
Díky
- Přílohy
-
- dsc04210ai3.jpg (72.27 KiB) Zobrazeno 1303 x
-
- dsc04211rs3.jpg (66.71 KiB) Zobrazeno 1303 x
-
- dsc04212ur1.jpg (53.47 KiB) Zobrazeno 1303 x
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Výroba mříže
fotky originálu
- Přílohy
-
- photo-3340-RoU.jpg (56.58 KiB) Zobrazeno 1301 x
-
- renault_thomas_safrane_022.jpg (56.35 KiB) Zobrazeno 1301 x
-
- Zlatej_intercooler%20(5).jpg (89.36 KiB) Zobrazeno 1301 x
hejhola...
ta mříž stojí 13500, ale můžu ji mít s ostatními díly z fr za 7500,-, ale i tak se mi to zdá za takovou kravinu přemrštěný, takže když za těch 7500,- budu mít dvě nebo tři neorigo tak budu rád.
tak jen poraďtě, z čeho to udělat. jak jsem daval fotky tak typek to delal z drevotrisky (to bily) nebo co, ale to se rozpadne ne?
s těma mističkama si už nějak poradim... ale sakryš z čeho vyřezat ty pláty na mříž
ta mříž stojí 13500, ale můžu ji mít s ostatními díly z fr za 7500,-, ale i tak se mi to zdá za takovou kravinu přemrštěný, takže když za těch 7500,- budu mít dvě nebo tři neorigo tak budu rád.
tak jen poraďtě, z čeho to udělat. jak jsem daval fotky tak typek to delal z drevotrisky (to bily) nebo co, ale to se rozpadne ne?
s těma mističkama si už nějak poradim... ale sakryš z čeho vyřezat ty pláty na mříž

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"Safrani" nejsou na českých vrakáčích? Radši bych projel inzerce a našel auto na ND než se s tím dělat 
Edit: neříkej, že nikdo nebude mít mřížku do nárazníku....
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 37477.html
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 44777.html

Edit: neříkej, že nikdo nebude mít mřížku do nárazníku....
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 37477.html
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 44777.html
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
musím se smát, první odkaz je můj
hlavní vrakáč šafránů je u nás doma, kluci říkaj "základna"
, ale tohleto je verze biturbo, kterých je u nás v ČR s tím dovezeným tuto neděli, 12.
specifický díly na biturbo jsou tu k nesehnání (samozřejmě tu není žádný na díly) a nový stojej neskutečnej ranec, právěže takovej, že je lepší to vyrobit.. přední nárazník 72, zadní snad jen 25, ta mříž 13500, mlhovky 15000. nejhorší na tom je, že ta mříž je naprosto primitivní věc, jen vědět, z čeho to udělat.. to samé mlhovky, vypadaj jak z vejtřasky nebo ja nevim (prostě primitivnější už snad bejt nemůžou), ale bohužel maj takovej průměr, že prostě z ničeho nepasujou (brácha tu na to měl i téma a už asi čtyři roky koukám po autech s metrem v kapse a jediný kloudný má hummer a jeep)
to by mi z toho jeblo... to samý tlumiče.. jsou tam (to i na spoustu obycejnych safranech) tlumice s promennou tuhostí a ještě s měchy no a ty mechy po 10 letech praskaj, nedaj se koupit samotný, z ničeho nepasujou a nový tlumiče stojej 130.
takže proto vymejslim chujoviny co s tou mrizi... delam na kamosovym nabouranym biturbu a potrebuju jednu i pro sebe. prave ve francii ma typek novy dily (asi naky corky, mam fotku jak ma vyskladanejch asi pet novejch narazniku) a urcite musime brat narazniky a naky picovinky tak jestli vzit i tu mriz nebo ji vyrobit a musim to samozrejme zjistit nez tam pojedem.

hlavní vrakáč šafránů je u nás doma, kluci říkaj "základna"

specifický díly na biturbo jsou tu k nesehnání (samozřejmě tu není žádný na díly) a nový stojej neskutečnej ranec, právěže takovej, že je lepší to vyrobit.. přední nárazník 72, zadní snad jen 25, ta mříž 13500, mlhovky 15000. nejhorší na tom je, že ta mříž je naprosto primitivní věc, jen vědět, z čeho to udělat.. to samé mlhovky, vypadaj jak z vejtřasky nebo ja nevim (prostě primitivnější už snad bejt nemůžou), ale bohužel maj takovej průměr, že prostě z ničeho nepasujou (brácha tu na to měl i téma a už asi čtyři roky koukám po autech s metrem v kapse a jediný kloudný má hummer a jeep)
to by mi z toho jeblo... to samý tlumiče.. jsou tam (to i na spoustu obycejnych safranech) tlumice s promennou tuhostí a ještě s měchy no a ty mechy po 10 letech praskaj, nedaj se koupit samotný, z ničeho nepasujou a nový tlumiče stojej 130.
takže proto vymejslim chujoviny co s tou mrizi... delam na kamosovym nabouranym biturbu a potrebuju jednu i pro sebe. prave ve francii ma typek novy dily (asi naky corky, mam fotku jak ma vyskladanejch asi pet novejch narazniku) a urcite musime brat narazniky a naky picovinky tak jestli vzit i tu mriz nebo ji vyrobit a musim to samozrejme zjistit nez tam pojedem.
Naposledy upravil(a) bóďa dne 17 lis 2009 00:42, celkem upraveno 1 x.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, netušil jsem že je to taková těžko sehnatelná věcička.... chtělo by to sehnat takové ty plastové desky, co se používaj jako reklamy... takové ty přenosné loga firem a podobný věci - snad víš co myslím. Z toho by to mohlo jít dobře. Možná by se to dalo vyrobit i z plexiskla, co?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
to jo, ale zatim jsem narazil jen na nelakovatelný 
a ty reklamy jsou takovy jakoby pěnový nebo já nevim..
musim holt nekam skocit a pozeptat se no. proste bud at se to dobre reze a neni rozjebanej rez nebo at se to da lakovat

a ty reklamy jsou takovy jakoby pěnový nebo já nevim..

musim holt nekam skocit a pozeptat se no. proste bud at se to dobre reze a neni rozjebanej rez nebo at se to da lakovat
a co nějaké polyuretanvé desky a vyřezat je na nějakém NC stroji? Dokonce si docela reálně dokážu představit šablonu, zkusím v příštích pár minutách nebo hodinách jen tak hrubě něco načmárnout.
jasný, ale právě sháním něco nebo někoho, kde mi to vyříznou na přesno. samozřejmě můžu to vyřezávat šukalkou, ale to pak budu sto let brousit ty otřepaný okraje no. a taky jakou teda koupit desku..
jinak přesně tak, jak jsi to namaloval, je udělaná ta origo mříž a chtěl bych jí tak i vyrobit. prostě zářezy do půky ve vodorovnejch plátech, zářezy do půlky v těch malejch a složený zezadu do sebe.
tak poraďte, kde to nechat udelat?
jednu můžu poskytnout jako vzor.
jinak přesně tak, jak jsi to namaloval, je udělaná ta origo mříž a chtěl bych jí tak i vyrobit. prostě zářezy do půky ve vodorovnejch plátech, zářezy do půlky v těch malejch a složený zezadu do sebe.
tak poraďte, kde to nechat udelat?
jednu můžu poskytnout jako vzor.
udělal bych to z černého polykarbonátu asik
http://www.lanitplast.cz/cenik_marlon_fsx.html" onclick="window.open(this.href);return false; tady by mělo být info o cenách a teoreticky by měli byt schopní ti to i vyřezat, případně jim zkus napsat
EDIT: jo a ta origo mříž je taky skládaná? to asi ne, ne? ta je jednolitá, ne?
http://www.lanitplast.cz/cenik_marlon_fsx.html" onclick="window.open(this.href);return false; tady by mělo být info o cenách a teoreticky by měli byt schopní ti to i vyřezat, případně jim zkus napsat
EDIT: jo a ta origo mříž je taky skládaná? to asi ne, ne? ta je jednolitá, ne?
ty ceny jako napr. za tlumice 130, naraznik 75 je v tisicich korunach?
http://www.facebook.com/djdoemixx
super, dík, zkusim je kontaktovat. jo, ta origo mříž je právě taky skládaná. jsou to strašný svině, výrobní hodnota asi 300,- a a oni za to chtěj 13 500,-.. ale zase novy to auto stalo pres dve mega no
.
doem: ano... dalsi bych zminil napr. intercooler 130tkč, koncovka vyfuku 12tkč (znamej mi rekl ze mi jich udela 72 z plechu za 2000,-
)
nejhorsi na tom je, ze treba ta mriz nebo mlhovky jsou naprosto jednoduchy... pro zasmati sem vecer hodim fotku mlhovky

doem: ano... dalsi bych zminil napr. intercooler 130tkč, koncovka vyfuku 12tkč (znamej mi rekl ze mi jich udela 72 z plechu za 2000,-

nejhorsi na tom je, ze treba ta mriz nebo mlhovky jsou naprosto jednoduchy... pro zasmati sem vecer hodim fotku mlhovky

skladaný jo?
to je zvláštní
tak jestli je to skládané a ty máš navíc něco jako předlohu, tak to bude uplná brnkačka udělat šablony pro vyřezání
no držím palce, snad pochodíš už u téhle firmy 

jj, je to proste jen slozeny.
jeste pro doemixe: predni kotouce 26 a desky momentalne taky.. kamos si je kupoval asi za 5 a kdyz si sel koupit po nejake dobe novy tak mu rekli ze jsou za 26
. kluci ty ceny kazdou chvilku menej... no nic, tak tam dal ty samy z bmw asi za trojku 
jeste pro doemixe: predni kotouce 26 a desky momentalne taky.. kamos si je kupoval asi za 5 a kdyz si sel koupit po nejake dobe novy tak mu rekli ze jsou za 26

beze srandy, to auto je drazsi na servis nez BMW 5x, nez Jaguar 3x a je srovnatelne drahe se servisem Rolls Royce, cili kdo koupit za 130t naraznik ci intekuler je naprostej, ale naprostej kokot (ne blazen, ale nefalsovanej KOKOT) 

http://www.facebook.com/djdoemixx
tak mi odepsali, ze rezou jen do praveho uhlu, takze ty platy nedokazou vyrezat.
doemix: naraznik stoji jen 72, ne 130
. jinak znam cloveka v cr, co to normalne kupuje a neresi to.
jinak ty veci se tady v cechach samozrejme nedaj vubec sehnat, ale ve francii sem tam neco je (existuje francouzsky klub jen na safrane biturbo) a prave jeden typek tam dokaze sehnat novy dily za super ceny.. priklad sada narazniku 450e, intercooler 400e, mlhovky 300e, mriz 300e atd. a musim od nej vzit kazdopadne ty narazniky ale popravde porad ani tech 600e za mlhovky a mriz neni vubec lakavych.
holt serie 600 kusu no
doemix: naraznik stoji jen 72, ne 130

jinak ty veci se tady v cechach samozrejme nedaj vubec sehnat, ale ve francii sem tam neco je (existuje francouzsky klub jen na safrane biturbo) a prave jeden typek tam dokaze sehnat novy dily za super ceny.. priklad sada narazniku 450e, intercooler 400e, mlhovky 300e, mriz 300e atd. a musim od nej vzit kazdopadne ty narazniky ale popravde porad ani tech 600e za mlhovky a mriz neni vubec lakavych.
holt serie 600 kusu no
Napad me napad
http://www.modelforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
tyhle lidi maj zlaty ruce treba by to dokazali vyrobit

http://www.modelforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
A co co kdybys udělal desku z laminátu,z tý to prostě udělal a poskládal,ve finále ty spoje můžeš laminátem lechce spojit a máš hotovo,nehledě na to,že když si tu desku uděláš na skle,tak jednu stranu budeš mít nádherně hladkou a bez práce
Popřípadě můžeš použít i uhlík 

I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
z laminátu se mi to nechce z toho důvodu, že se to omlátí. vždycky když máš nšco z laminátu tak se to ojebe.. na předku, za koly (blatníky, prahy) atd. a tohle je uplně dole v předním nárazníků takže to dostává na prdel. radši nějaký ten plast.
tak řekněme, že bych měl nějakou tu laminátovou desku, čím je nejlepší to vyříznout? napadlo mě dremlem, ale nevím, jaký nástavec.. koukal jsem, že se dělá nějaký držák na řezání dlaždic nebo co tak možná by to šlo, ne? myslím vyžíznout tak, abych to pak rok nebrousil a nemusel přetírat pryskyřicí, protože to bude uplně rozjebaný ten řez.
skoc si do reklamky pro tu jejich plastovou desku na cedule, ta se da krasen rezat ulamovakem a pak to jen jemnym smirkem obrousis, lakovat se to samozrejme da, a nebo to nech v ty reklamce potahnout folii, jinak tim ulamovekam to nariznes a pak jakoby vylomis a daji se vylamovat i mnohem slozitejsi tvary, nez ty tvoje mrizky! ta deska se dela v nekolika tloustkach a je bila, nekdy hladka a nekdy "drsnenjsi"
cabrio bukvice
není ta deska v reklamce právě ten polykarbonát jak sem říkal? i pokud ne, tak imho by k tomu byl nejvhodnější
Super, tak na tu desku zkusim zaúkolovat kámoše, co dělá v reklamce (na fotce první auto)
jo to druhý od předu je bi. počkej, luke.bean, tos fotil ty nebo jsi nasel na nasem foru?
klucí z klubu si dali menší soukromej srázek 
jo to druhý od předu je bi. počkej, luke.bean, tos fotil ty nebo jsi nasel na nasem foru?

pěkný, pěkný
pěkný fotky.. a co, líbila se ti mříž?
http://picasaweb.google.cz/Max900R/Safr ... 9674583410" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: btw, klus s tim bi tam v tech krajich zije

pěkný fotky.. a co, líbila se ti mříž?

http://picasaweb.google.cz/Max900R/Safr ... 9674583410" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: btw, klus s tim bi tam v tech krajich zije

hlavne sem vul zejo, tady jak sem dal ty fotky jak to typek vyrabel z neceho bilyho tak to byla asi taky ta reklamni tabule.. 

tak dneska jsem si trochu hral, docela to z ty reklamni desky jde.... akorat se to docela zařezává a nejde to vyříznout uplně rovně