Lepidlo na světla
Lepidlo na světla
Čuste, dělal jsem si čirý blinkry, mam to hotový, ale za boha nemůžu přijít na to, čím mám ty plexiskla přilepit k blinkrům. Projel jsem celou naší "vesnici" a nic.. Představoval bych si něco jako ta žvejkačka, kterou jsou přilepený skla světel, akorát v nějaký malý tubě, popřípadě ať je to průhledný. Prostě něco, co se dobře dávkuje, je to pružný a je to tmel.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lepidlo na světla
Průhlednej silikon 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
neutrální bílý silikon, popř. lepidlo na sklo v tubě ( do pistole)
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
vim co presne myslis, my to mame v praci je to od terosonu a je to nirmalne na metry, jakoby tvrdsi medvedi hovno, normalne si z toho udelas "kulicku" jak z holuba a nebo valecek a proste tim slepis dva veci k sobe, a ono to castecne vytvrdne,ale porad je to mekky, jak to medvedi hovno, lepime s tim slidy na dvere pod tapecirung, a zadelavame s tim ruzny pruchodky a pod prosto to drzi a da se to zas odzmoulat, ale nevim jak se to presne jmenuje, je to od terosonu a pak jen naky cislo, krabice ma tvar osmiuhelniku a vevnitr je to namotany na voskovym papire 

cabrio bukvice
to bude asi tohle http://www.loctite-eshop.cz/teroson-ter ... -tmel.html
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS
díky. nakonec jsem koupil průhlednej silikon na akvárka.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo