Jak se dostat zpět k origo Vistám co byly na HDD ?
Moderátor: Rudi
Jak se dostat zpět k origo Vistám co byly na HDD ?
Koupil sem si notes od Toshiby na kterym byly na disku uložený a nahraný origo Visty, spadnul mi notes na zem a posral se HDD. Nedával sem to do reklamace jelikož HDD stojí okolo litru, koupil sem novej a ted otázka, kde seženu ty visty? Co sem slyšel tak sou visty registrovaný dycky na základní desku a neni to jako s XP že je stáhnu, napíšu legální SN a jedu.
Jak mam teda postupovat tady ?
Jak mam teda postupovat tady ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Jak se dostat zpět k origo Vistám co byly na HDD ?
normálně si sežeň visty co tam byly a někde na NTB bude nalepka se seriovým číslem jako je tato:

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ta nalepka tam sice bude. ale jak si psal výše je to OEM verze která je spjatá s notebookem. Takže takle to nezlegalizujes.
Škoda Octavia 1.9 SLX TDi; VW Golf III 1.6
Jasně, ten štítek tam mam, ale jde o to jestli je to u Visty stejný jako u XP, že stáhnu kdekoli Visty a certifikuju si je podle toho čísla, nebo musim přímo do Toshiby aby mi dali Visty přímo určený pro to sériový číslo základní desky.
mě bylo v PC obchdě řečeno že si mám někde sehnat CD s Vistama a zadat tam ten kod co tam mam
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Aha,takže jsi se vybodnul na recovery disky... Každej počítač kterej má systém uloženej na disku má možnost si vypálit jeden a více disků se zálohou ovladačů a OS. Kdybys to měl tak z těch disků to nainstalíš a jede to. Pookud to nemáš tak ti doporučuju se vysrat na visty a stáhni si 7 - mám třeba instalaci úplně všech x86 a x64 verzí od home basic po ultimate. A pak existuje takovej prográmek kterej ti je zlegalizuje podle výrobce takže budeš mít legální toshiba windows 7. Jestli máš účet na rapidshare.com tak není problém ti poslat linky v sz.
A doporučuju ti sedmy všema deseti páč jsou míň náročný,rychlejší a vychytanější než visty,pouze já jedu na x64 ultimate verzi a nechoděj na tom hry a to ani nový. Některý jo,ale to je tak 20 procent,jinak na tom nechodí nic. Zkusím nějaký 32bit,jistě to bude tím.
Jinak jsi nespecifikoval co se ti posralo na daným disku,existuje dost hodně výkonných nástrojů který ti data dokážou vrátit pokud ten disk aspoň je schopen komunikace s počítačem. Já si jednou instaloval visty a omylem jsem místo disku 0 partitionu 1 označil disk 1 partition 1 a naformátooval si 100GB mp3 co jsem tam měl. Program R-studio mi zachránil vše. Trvalo to asi 10 hodin teda a sežralo to asi 300GB na disku ale přišel jsem pouze o 4 soubory. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
ja jedu na Windows 7 professional 64bit a tyhle problémy nemám. ale taky bych doporučil radši sedmničky než Vistu.Conscious píše:pouze já jedu na x64 ultimate verzi a nechoděj na tom hry a to ani nový. Některý jo,ale to je tak 20 procent,jinak na tom nechodí nic.
Škoda Octavia 1.9 SLX TDi; VW Golf III 1.6
Paráda, tak to seru na visty a jdu do 7ček, účet na rapidu mam, tak mi kdyžtak pošli plís ty linkyConscious píše:Aha,takže jsi se vybodnul na recovery disky... Každej počítač kterej má systém uloženej na disku má možnost si vypálit jeden a více disků se zálohou ovladačů a OS. Kdybys to měl tak z těch disků to nainstalíš a jede to. Pookud to nemáš tak ti doporučuju se vysrat na visty a stáhni si 7 - mám třeba instalaci úplně všech x86 a x64 verzí od home basic po ultimate. A pak existuje takovej prográmek kterej ti je zlegalizuje podle výrobce takže budeš mít legální toshiba windows 7. Jestli máš účet na rapidshare.com tak není problém ti poslat linky v sz.![]()
A doporučuju ti sedmy všema deseti páč jsou míň náročný,rychlejší a vychytanější než visty,pouze já jedu na x64 ultimate verzi a nechoděj na tom hry a to ani nový. Některý jo,ale to je tak 20 procent,jinak na tom nechodí nic. Zkusím nějaký 32bit,jistě to bude tím.
Jinak jsi nespecifikoval co se ti posralo na daným disku,existuje dost hodně výkonných nástrojů který ti data dokážou vrátit pokud ten disk aspoň je schopen komunikace s počítačem. Já si jednou instaloval visty a omylem jsem místo disku 0 partitionu 1 označil disk 1 partition 1 a naformátooval si 100GB mp3 co jsem tam měl. Program R-studio mi zachránil vše. Trvalo to asi 10 hodin teda a sežralo to asi 300GB na disku ale přišel jsem pouze o 4 soubory.

Dal sem to k nějakýmu ITkovi co z toho vytáh asi 4gb dat ( převážně fotky ) a disk se nehlásil nikam, pouze prej přes Linux z toho něco vytáh.
OK,pošlu hned.
Tu multiinstalaci nemám teda vyzkoušenou,předtím jsem sosnul jen ty 64bit ultimate CZ ale ty šlapou skvěle. Jen ty hry no... Pokud najdu tuhle instalaci tak dám linky i na ni,jinak stopro na tu kde je všechno i s tím legalizátorem. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Tak co kámo,bylo ti to k něčemu?

super, díkes, jenom nevim jak to mam vypálit jako boot cd, páč ta instalace nenajede ani když v biosu nastavim at se prvně bootoje z mechaniky
To by měl umět Nero 9 v pohodě,je to někde tuším vypálit projekt... ale když to namountuješ v daemon tools tak by pak mělo šlapat "copy dvd". Zkus to pro jistotu na DVD RW abys měl možnost to zkoušet dokud to nepůjde. Já s tím taky zápasím pokaždý.